Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Orașul Pucioasa are alt viceprimar, pe Constantin Ianeț

Publicat

pe

De astăzi – 6 noiembrie 2020, orașul Pucioasa are alt viceprimar, în persoana lui Constantin Ianeț, reprezentant al PSD, consilier local și în mandatul 3016-2020.

„Tot astazi Nițescu Alin a devenit Administratorul public al orașului Pucioasa, renunțând la mandatul de consilier local – urmand ca intr-una din ședințele ulterioare ale Consiliului Local sa fie validat, pe locul rămas vacant, colegul nostru Dragoș Ivașcu.

Inainte de a vorbi despre noua echipa, incep prin a-i mulțumi domnului Dan Sprinceana pentru cei 4 ani dedicați orasului, pentru parteneriatul nostru si pentru implicarea solida a dansului in proiectele orașului!

Astăzi insă, a sosit momentul sa venim in fața dumneavoastră cu cea mai bună varianta de echipa pe care o puteam prezenta la nivelul orașului!

Am spus,mai in gluma mai in serios, ca a doua versiunea a primarului Ana Constantin va fi una mult imbunatațita, bazandu-se pe experiența acumulata in primul mandat! Același lucru este valabil pentru intreaga echipa de conducere a Primăriei!

In vremuri normale, v-aș fi spus ca acest mandat va fi dedicat exclusiv DEZVOLTARII! Astazi insa, fara sa abandonam acest deziderat, imi vin in minte și alte cuvinte, la fel de importante in parteneriatul nostru cu cetățenii: SIGURANȚĂ si SĂNĂTATE !!!

Pentru urmatorii 4 ani vom fi aici, vom fi aproape de dumneavoastra, luptand cu toata puterea si priceperea noastra pentru binele orașului nostru si al locuitorilor, indiferent de cât de dificile sunt sau vor deveni vremurile! Dumnezeu sa ne ajute!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, primarul Constantin Ana.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. Razvan B.G

    noiembrie 9, 2020 at 7:30 pm

    Dupa atatia ani, in sfarsit pupincurismu’ a dat roade, iar lepra de Premar isi instaleaza oamenii! !!!!Romania n are absolut nicio sansa! !!!!Daca intra DNA ul peste primar. …adios! !!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Rețele de utilități pentru noile zone de locuit din comuna Dragomirești

Publicat

pe

Dragomirești este una dintre localitățile dâmbovițene care se dezvoltă frumos. Numărul de case moderne, construite cu gust, în stil european, a crescut simțitor. Sunt tot mai mulți tineri care solicită terenuri pentru a-și ridica locuințe. Primăria este preocupată, în acest moment, să extindă rețelele de utilități către zonele comunei unde s-au edificat construcții, iar oamenii au nevoie de condiții civilizate de trai. În acest sens, se lucrează la rețelele de gaze naturale și iluminat public, în perimetrul DN 72, Târgoviște-Câmpulung.

„Este o zonă deosebită, în care cetățenii comunei noastre au început să construiască. Trebuie să fim alături de ei și să grăbim procesele de execuție a rețelelor de utilități. Nu avem acolo nici alimentare cu apă potabilă, nici curent electric. Vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a realiza cât mai repede aceste obiective absolut necesare pentru cetățenii care își ridică case, care pun bazele unor noi familii”, ne-a declarat primarul Dragoș Vlădulescu.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Rezolvări concrete în Bucegi, în numai 24 de ore de la dezlănțuirea naturii

Publicat

pe

În mai puțin de 24 de ore de la viiturile de ieri-noapte, Consiliul Județean Dâmbovița a redat circulației rutiere podul peste Ialomița spre Cabana Horoabele și a fost redeschisă Peștera Ialomiței.

„Așa cum am promis, am adus în munte proiectanții care vor înainta soluția tehnică pentru refacerea drumului distrus de debitul mare al Ialomiței din zona Cheile Tătarului.

În cel mai scurt timp, vreau să începem lucrările la drumul și podurile afectate de apele rîului Ialomița care, din spusele specialiștilor, niciodată nu au fost atât de mari în zona Cheile Tătarului.

Citește și: Guvernul Cîțu a sărit județul Dâmbovița și la repartizarea fondurilor pentru calamități

În primă fază, trebuie reparate apărările de mal și racordurile pod-rampă care au fost avariate de aluvinile și materialul lemnos aduse de ape, iar zidurile de rambleu din piatră, trebuie consolidate prin refacerea fundațiilor.

În urma acestor lucrări, se poate trece la reconstruirea terasamentului drumului și a întregului sistem rutier”, precizează președintele CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT