Connect with us

ALEGERI

Guvernul liberal trebuie să plece. Alegerile din 6 decembrie sunt decisive

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, secretar executiv al PSD Dâmbovița, a declarat că reacția cetățenilor este una favorabilă Partidului Social Democrat, pe fondul degringoladei impuse de actuala guvernare liberală. Edilul este convins că PSD Dâmbovița va înregistra o victorie importantă. Mai consideră Stan că scrutinul din 6 decembrie va fi cel mai important din ultimii 20 de ani. Cristian Daniel Stan a criticat Guvernul Orban pentru faptul că a trecut la coada priorităților municipiului Târgoviște și, pe considerente pur politice, nu a alocat niciun ban acestui oraș.

„Eu știu să vorbesc numai direct și foarte, foarte sincer. Așa m-ați cunoscut ca primar, așa sunt ca om. Crezul meu politic este unul asumat și autentic. Sunt un om de stânga care crede în toate valorile promovate: echilibru, dreptate socială, creșterea veniturilor populației, un trai mai bun și siguranța zilei de mâine. Dar, dincolo de doctrine, cred că alegerile pe care le facem țin și de gesturile care se întâmplă în jurul nostru și cum ne afectează pe fiecare dintre noi. Dacă un partid, dacă un guvern face fapte bune pentru oameni sau, dimpotrivă, dacă îi tratează cu dispreț, ură și egoism.

Cum ați cataloga ce face acum Guvernul PNL Orban? Cum a fost posibil ca acest guvern să aloce zero lei municipiului Târgoviște într-un an de zile? Cum a fost posibil ca acest guvern să-și bată joc de zeci de mii de locuitori ai orașului care aveau o singură „vină” – că primarul lor era Cristian Stan, membru PSD? Cum a fost posibil un gest atât de disprețuitor la adresa orașului nostru?

Am simțit multă revoltă atunci când s-a făcut rectificarea și puterea PNL ne-a șters cu totul de la finanțare. O revoltă împărtășită din om în om în tot orașul, o revoltă care a explodat la alegerile locale. Rezultatele au fost o lecție pentru puterea absurdă de la PNL. O lecție din care văd că nu au învățat nimic și se comportă la fel”, a spus primarul Târgoviștei.

Cristian Daniel Stan crede ca a sosit momentul ca PNL să părăsească guvernarea. Secretarul executiv al PSD a prezentat o suită de argumente care duc spre o asemenea finalitate.

„Eu cred cu putere că acest guvern PNL trebuie să plece. Pentru incompetență, pentru gestionarea dezastruoasă a crizei de sănătate, pentru abuzuri, pentru că ne-a omorât orice speranță că va fi mai bine în curând. Iar aici, la Târgoviște, pentru că și-au bătut joc de noi. Susțin cu toată puterea candidații PSD Dâmbovița pentru Senat și Camera Deputaților și, dacă aveți încredere în mine, vă chem alături!”, a declarat Cristian Daniel Stan, primarul municipiului Târgoviște.

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT