Connect with us

ALEGERI

USR PLUS, o altfel de campanie electorală. Cu siguranța oamenilor pe primul plan

Publicat

pe

În Dâmbovița, asemeni întregii țări, campania electorală a început oficial. Ultimul tur de scrutin al acestui an și al acestui ciclu politic, la finalul unui an extrem de complicat însă. În condiții speciale, greu de preconizat, unele în care predomină incertitudinea.

Ne aflăm „în valul 2” al pandemiei de Covid-19 și credem că, date fiind circumstanțele, indiferent de obiectivele noastre politice și de toată munca depusă, oamenii trebuie să primeze. Credem că siguranța lor trebuie să fie principalul nostru interes și știm că avem astfel datoria de a nu-i pune în pericol în niciun fel. Tocmai de aceea, am decis ca, în această campanie, să renunțăm complet la întâlnirile „ad-hoc” și automat și la distribuirea de materiale promoționale „din mână în mână”. Știm, e varianta cea mai uzitată, cea mai comună, varianta folosită în întreaga eră democratică de către clasa politică. Cu toate acestea, ca reprezentanți ai unui spectru politic diferit, modern, centrat pe cetățeni, mereu cu gândul la ei, știm că avem o responsabilitate în plus.

Nu vom rămâne însă departe de oameni, căci implicarea noastră politică se datorează exclusiv lor. Astfel, optăm pentru o campanie inedită, una în care mesajele noastre se vor putea distinge prin intermediul unor pancarte de mari dimensiuni, simboluri ale asumărilor noastre post-electorale. Nu doar promisiuni ci garanții, proiecte pe baza cărora vom construi „O Românie fără hoție”, așa cum ne dorim cu toții. Împreună.

Voluntarii și candidații noștri vor fi prezenți în Târgoviște și în județul Dâmbovița, în fiecare săptămână, în vecinătatea spațiilor și a arterelor circulate, respectând desigur toate normele de siguranță, sănătate și distanțare socială, alături de pancartele ce însumează cele 40 de puncte cheie ale planului de țară realizat de către USR PLUS. Dâmbovițenii au desigur ocazia de a-și face la rândul lor poze cu mesajele preferate, promovând una sau mai multe cauze pentru care luptă.

Vă îndemnăm să respectați măsurile impuse de autorități și să aveți în această perioadă grijă de voi, de toți oamenii dragi sufletului vostru și implicit și de comunitate. Suntem în această situație împreună și tot împreună vom reuși să o depășim.

Material la comanda PLUS Dâmbovița, parte a Alianței USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT