Connect with us

ALEGERI

USR PLUS, o altfel de campanie electorală. Cu siguranța oamenilor pe primul plan

Publicat

pe

În Dâmbovița, asemeni întregii țări, campania electorală a început oficial. Ultimul tur de scrutin al acestui an și al acestui ciclu politic, la finalul unui an extrem de complicat însă. În condiții speciale, greu de preconizat, unele în care predomină incertitudinea.

Ne aflăm „în valul 2” al pandemiei de Covid-19 și credem că, date fiind circumstanțele, indiferent de obiectivele noastre politice și de toată munca depusă, oamenii trebuie să primeze. Credem că siguranța lor trebuie să fie principalul nostru interes și știm că avem astfel datoria de a nu-i pune în pericol în niciun fel. Tocmai de aceea, am decis ca, în această campanie, să renunțăm complet la întâlnirile „ad-hoc” și automat și la distribuirea de materiale promoționale „din mână în mână”. Știm, e varianta cea mai uzitată, cea mai comună, varianta folosită în întreaga eră democratică de către clasa politică. Cu toate acestea, ca reprezentanți ai unui spectru politic diferit, modern, centrat pe cetățeni, mereu cu gândul la ei, știm că avem o responsabilitate în plus.

Nu vom rămâne însă departe de oameni, căci implicarea noastră politică se datorează exclusiv lor. Astfel, optăm pentru o campanie inedită, una în care mesajele noastre se vor putea distinge prin intermediul unor pancarte de mari dimensiuni, simboluri ale asumărilor noastre post-electorale. Nu doar promisiuni ci garanții, proiecte pe baza cărora vom construi „O Românie fără hoție”, așa cum ne dorim cu toții. Împreună.

Voluntarii și candidații noștri vor fi prezenți în Târgoviște și în județul Dâmbovița, în fiecare săptămână, în vecinătatea spațiilor și a arterelor circulate, respectând desigur toate normele de siguranță, sănătate și distanțare socială, alături de pancartele ce însumează cele 40 de puncte cheie ale planului de țară realizat de către USR PLUS. Dâmbovițenii au desigur ocazia de a-și face la rândul lor poze cu mesajele preferate, promovând una sau mai multe cauze pentru care luptă.

Vă îndemnăm să respectați măsurile impuse de autorități și să aveți în această perioadă grijă de voi, de toți oamenii dragi sufletului vostru și implicit și de comunitate. Suntem în această situație împreună și tot împreună vom reuși să o depășim.

Material la comanda PLUS Dâmbovița, parte a Alianței USR PLUS. Cod Mandatar Financiar: 11200033

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ALEGERI

Cei 10 parlamentari de Dâmbovița și-au primit mandatele

Publicat

pe

Astăzi – 17 decembrie 2020, Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa s-a întrunit într-o ultimă ședință, pentru a înmâna mandatele celor 10 parlamentari validaţi în urma scrutinului electoral din 6 decembrie, respectiv: deputaţii Carmen Holban, Ionuţ Vulpescu, Radu Popa și Marian Ţachianu – din partea PSD, Gabriel Plăiaşu și Liviu Balint – PNL și Daniel Codruţ Blaga – USR PLUS şi senatorii Titus Corlăţean – PSD, Virgil Guran – PNL şi Dragoş Ioan Popescu – USR PLUS.

La eveniment au mai participat preşedintele Consiliului Judeţean – Corneliu Ştefan, lider al PSD Dâmbovița, vicepreşedinta Luciana Cristea, prefectul Aurelian Popa și câțiva reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene.

A luat cuvântul senatorul Titus Corlăţean, preşedinte executiv al PSD Dâmboviţa, care a mulţumit reprezentanţilor Biroului Electoral Judeţean pentru activitatea depusă, pentru faptul că au gestionat în conformitate cu legea întreg procesul electoral desfăşurat în judeţ, deşi situaţia a fost una complicată, generată de pandemie.

„Îi felicit pe toţi colegii deputaţi și senatori. Le urez succes tuturor. Cred că ar fi bine să strângem rândurile atunci când va fi cazul de proiecte judeţene care depăşesc interesul pur ideologic sau de partid. Este nevoie de strângerea rândurilor pentru că va urma un an foarte dificil. Este bine să încercăm împreună, într-un parteneriat cu Consiliul Judeţean, sperăm şi cu Prefectura. Este nevoie de solidaritate”, a fost mesajul adresat de senatorul social-democrat Titus Corlăţean.

Citește în continuare

ALEGERI

Adrian Țuțuianu, concluzii după alegerile parlamentare din 6 decembrie

Publicat

pe

Adrian Țuțuianu, liderul PRO România Dâmboviţa, a postat, pe pagina sa de Facebook, primele concluzii după ce Biroul Electoral Central a anunțat rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Iată care sunt comentariile lui Țuțuianu cu privire la județul Dâmbovița:

📌 Au participat la vot 136.120 cetățeni din 433.391 alegători înscriși în listele electorale ale circumscripției Dâmbovița. Este CEA MAI SCĂZUTĂ PREZENȚĂ LA UN SCRUTIN ELECTORAL DIN 1990, deși se conturează, deja, cea mai gravă criză economică, socială, bugetară și politică.

📌 La Camera Deputaților, mandatele au fost distribuite astfel: PSD – 4, PNL – 2, USR – 1. La Senat: PSD – 1, PNL – 1, USR – 1. Prin comparație cu alegerile din 2016: PSD pierde 2 parlamentari, PNL și USR câștigă câte 1 mandat.

Ceva intereant: dintre cei 10 parlamentari de Dâmbovița, 5 (!!!) NU au domiciliul în acest județ: 3 PSD cu domiciliul în București și 2 PNL (Câmpina și Sălaj). Cum să interpretăm asta? Că cele două mari partide tratează cu un anume dispreț județul, punând pe liste oameni care nu au nicio legătură cu Dâmbovița, oameni care nu au mai avut loc în județele lor și cărora șefii de la București le-au promis mandate de parlamentari? Vor face ei ceva pentru acest județ? Eu cred că NU.

📌 PRO ROMÂNIA a obținut în Dâmbovița un scor de 6%, peste pragul electoral și peste media națională a partidului, dar cu mult, mult sub ceea ce ne-am propus în raport cu munca pe care eu (de-a lungul anilor) și colegii mei am depus-o pentru acest județ. Majoritatea alegătorilor, însă, au pus sigla de partid deasupra oamenilor. E o realitate pe care suntem nevoiți să o acceptăm. Se spune că poporul are întotdeauna dreptate, dar la fel de bine se spune că și clasa politică e oglinda poporului.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT