Connect with us

ALEGERI

Alexandru Oprea, candidat PMP: Dâmbovița se poate mișca doar cu oameni ai locului!

Publicat

pe

Alexandru Oprea, candidat al Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa pentru un mandat de senator, îi îndeamnă pe alegători să trimită în Parlament oameni ai locului, oameni care pot demonstra cu fapte că au mişcat lucrurile în judeţ, îi îndeamnă să voteze candidaţii PMP.

„În perioada în care am fost președintele Consiliului Județean, s-au demarat și s-au implementat investiții de anvergură, atât publice, cât și private, care au schimbat radical județul.

Înainte de a intra în politică, mi-am servit țara din poziția de ofițer activ, reușind să construiesc, prin muncă, o carieră strălucită. Rigoarea și gândirea strategică obținute în anii în care am ocupat funcții de conducere în cadrul Serviciului Român de Informații atât la nivel local, cât și central mi-au oferit o nouă perspectivă asupra rolului pe care un politician trebuie să-l joace pentru dezvoltarea comunității în care trăiește.

Astfel, prin implicarea mea, proiectele mari de drumuri, turism, utilități și infrastructură economică au început să devină realitate. Sunt jurist și doctor în management, activând și în domeniul privat. Cunosc în profunzime toate aspectele vieții politice, economice și administrative ale județului, iar din Parlamentul României voi aduce plus-valoare cetățenilor. Cunosc Dâmbovița mai bine decât mă cunosc pe mine și cred că, în continuare, se pot face multe lucruri bune pentru județ.

În ultimii ani, am pus în slujba dâmbovițenilor toată experiența și priceperea mea. Am obținut finanțări și am demarat cele mai mari proiecte din ultimii 30 de ani. Vreau să continui să pun umărul pentru finalizarea proiectelor începute și demararea altora, care să scoată județul din izolare și să-l aducă între cele mai prospere din țară.

Partidele mari se tem de dâmbovițenii puternici și determinați, care nu pot fi nici cumpărați și nici manipulați. Acesta este unul dintre motivele pentru care pe listele PSD și PNL găsiți, pe locurile eligibile, doar venetici sau oameni care nu au demonstrat nimic nici în cariera profesională și nici în cea politică.

Merg în Senat ca să fac treabă pentru dâmbovițeni, merg cu capul sus, pentru că sunt mândru de toate realizările mele la Consiliul Județean și vă rog să fiți alături de mine la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Dâmbovița se poate mișca doar cu oameni ai locului”, este mesajul transmis dâmboviţenilor de fostul preşedinte al Consiliului Judeţean – Alexandru Oprea, candidat PMP pentru Senat.

Material realizat de SC Incomod Media SRL la comanda PMP Dâmboviţa. Cod Mandatar Financiar: 11200012

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT