Connect with us

ALEGERI

Fiți alături de mine că și în septembrie! Votați echipa PSD Dâmbovița!

Publicat

pe

Pe 6 decembrie, vă aștept alături de mine, așa cum mi-ați fost și în septembrie, când peste 100.000 dintre dumneavoastră m-ați votat președinte al Consiliului Județean Dâmbovița.

Județul nostru are nevoie de o echipă puternică în Parlamentul României! Proiectele pentru Dâmbovița au nevoie de susținerea parlamentarilor PSD Dâmbovița.

Voi vota candidații PSD Dâmbovița la Senat: Titus Corlățean, Claudia Gilia, Ionuț Săvoiu, Ion Cucui, Cătălin-Cosmin Olteanu.

Voi vota candidații PSD Dâmbovița la Camera Deputaților: Ioan Vulpescu, Georgeta Carmen Holban, Radu-Mihai Popa, Marian Țachianu, Georgeta Dincă, Ionuț Bănică, Emanuel Spătaru, Liviu-Cosmin Vasilescu și Mihai Istrate.

Au pus alegerile în pandemie ca să vă sperie să nu veniți să-i sancționați la vot! Veniți să votați echipa PSD Dâmbovița să le arătați că nu vă pot speria!

E mai periculos să stai acasă, cu Orban la Guvern încă 4 ani, decât să mergi la vot! Guvernul Orban nu vă amenință doar sănătatea, ci și locurile de muncă, veniturile familiei și educația copiilor.

Votați PSD, singurul partid care poate lupta cu PNL în viitorul Parlament. Nu vă irosiți votul pentru partide fără șanse să treacă de pragul electoral sau care vor fi prea slabe în viitorul Parlament. Votați PSD, singurul partid care poate lupta pentru voi!

Corneliu Ștefan,
Președintele PSD Dâmbovița

Material la comanda PSD Dâmbovița. Cod Mandatar Financiar: 11200020

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PNL a câștigat alegerile parțiale organizate la Braniștea și Cojasca

Publicat

pe

Alegerile locale parțiale organizate, astăzi – 27 iunie 2021, în comunele Braniștea (pentru funcția de primar) și Cojasca (pentru Consiliul Local) au fost câștigate de PNL. Vom reveni.

Citește în continuare

ACTUALITATE

126 de sesizări în legătură cu alegerile din Braniștea și Cojasca. 97 nu s-au confirmat

Publicat

pe

În județul Dâmbovița, alegerile locale parțiale organizate în comunele Braniștea și Cojasca s-au derulat fără incidente deosebite care să afecteze desfășurarea procesului de vot – informează Inspectoratul Județean de Poliție.

Totuși, până la ora 16:00, au fost înregistrate 126 de sesizări referitoare la posibile fapte care au legătură cu procesul electoral. 97 dintre acestea nu s-au confirmat, iar celelalte 29 sunt în curs de verificare.

Exemple:

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că ocupanții a două autoturisme transportă alegători la secțiile de votare și le oferă bani pentru a-i determina să voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

De asemenea, polițiștii de la Secția nr. 3 au fost sesizați și cu privire la faptul că ocupanții unui autoturism, respectiv doi bărbați de 23 de ani, oferă bani alegătorilor pentru a-i determina să nu voteze candidații unei organizații politice. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Braniștea, alegătorii sunt aduși la vot cu autoturisme de diverse persoane, iar înainte de a părăsi autovehiculul le este indicat pe un buletin de vot anulat ce candidat să voteze. În urma verificărilor efectuate, până la acest moment, polițiștii au stabilit că aspectele semnalate nu se confirmă.

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats