Connect with us

SOCIAL

Kaufland România a donat 85.000 de produse pentru un program de întrajutorare

Publicat

pe

Kaufland România s-au alăturat programului de voluntariat „Our Big Day Out” și a donat 85.000 de produse pentru pachetele ce sunt pregătite pentru copii din centre de plasament, vârstnici din aziluri, persoane aflate în situații de risc și comunități defavorizate.

Cele 85.000 de produse pe care Kaufland le donează cuprind alimente, rechizite, îmbrăcăminte și alte produse necesare traiului de zi cu zi, pentru ca magia sărbătorilor să ajungă și la cei mai puțin norocoși, pentru care orice ajutor în această perioadă înseamnă enorm.

Produsele compun 2.400 din cele peste 5.000 de pachete ce vor fi distribuite în total de voluntarii de la „Our Big Day Out” în București și alte 11 județe din țară, respectiv: Ilfov, Prahova, Hunedoara, Olt, Brașov, Satu Mare, Ialomița, Constanța, Dâmbovița, Vaslui și Covasna.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Târgoviște: Incendiul de la pensiunea de pe Bulevardul Eroilor a fost provocat intenționat. Polițiștii l-au reținut pe vinovat

Publicat

pe

Incendiul care a izbucnit, duminică după-amiază, la pensiunea Casa Petru din Târgoviște, situată pe Bulevardul Eroilor, a fost provocat intenționat. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au reținut un bărbat de 49 de ani, care a escaladat gardul proprietății, apoi a pătruns în mansarda imobilului și a dat foc mai multor materiale textile. Totul pe fondul unui conflict mai vechi pe care îl aveau administratorul societății. Din fericire, în urma incendiului nu au rezultat victime.

Bănuitul va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

SOCIAL

Trei tineri au incendiat un bărbat pe ulița satului!

Publicat

pe

Un bărbat de 54 de ani, din Stoenești, Vâlcea, a fost incendiat de mai mulți tineri, pe o stradă din sat. Fapta a fost surprinsă de camera de supraveghere a unei case din apropiere, iar filmulețul a fost postat pe TikTok. Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 13 februarie 2024.

Potrivit Adevărul, unul dintre tineri îi distrage atenția bărbatului, aratându-i ceva pe telefon, iar ceilalți doi aruncă, de lângă un gard, o substanță spre victimă, precum gazul dintr-un spray sub presiune, și aproape imediat haina acestuia ia foc. În cadrul apare un al patrulea tânăr, se aud strigăte de spaimă și apoi se vede cum băieții sar să stingă flăcările.

IPJ Vâlcea a comunicat că bărbatul incendiat nu a avut nevoie de îngrijiri medicale și  că agresorii au fost identificați și amendați penal. Aceștia ar fi declarat că au vrut să-i joace o festă consăteanului lor, despre care știau că are probleme cu alcoolul.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite