Connect with us

ACTUALITATE

PERPLEX. Managerul Spitalului din Găeşti, linşat fiindcă a vrut să iasă din lălăiala vaccinării!

Publicat

pe

Sursa foto: exploremedicinetv.ro

S-a făcut tam-tam în aceste zile cu ceea ce a declarat managerul spitalului de la Găeşti. Unii, în special aşa-zisele autorităţi competente şi presa aservită unui anume tip de sistem, mai să-l ridice în furci pe medicul Laurenţiu Beluşică pentru că a avut curajul, când toată lumea a intrat sub spectrul supunerii oarbe, să ia o poziţie şi să lanseze o soluţie de folosire a vaccinului. Pentru faptul că şi-a exprimat public un punct de vedere, mai să fie executat, expulzat, linşat mediatic!

A spus omul foarte clar că, decât să arunce la coşul de gunoi vaccinurile salvatoare, mai bine cheamă alţi cetăţeni, dornici, hotărâţi să se înţepe cu serul anticoronavirus şi care sunt mult mai expuşi la infecţie, să vină la spitalul din Găeşti să se vaccineze.

Au sărit în capul lui autorităţile competente. Că schimbă el regulile, că dă peste cap sistemul, ceea ce s-a hotărât la nivel înalt, strategia… Mai bine să fie aruncate vaccinurile, la pubelă decât să strici ritmul, să ieşi din cadenţă!

Fraţi peste pandemie, stare de alertă şi vaccinări, doctorul Beluşică a gândit corect, a vrut să facă un bine, să nu se irosească nici vaccinul şi nici timpul. Are domnia sa vreo vină că cei care se aflau pe lista de vaccinare, personal medical, reţineţi, au refuzat sau nu au catadicsit să vină la injectare? Nu are! Din punctul meu de vedere, a procedat corect, normal şi, ce este cel mai important în lumea asta de laşi, curajos!

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

PERPLEX. I-au tăiat microfonul ÎPS Teodosie în timpul slujbei de „Ziua Marinei”

Publicat

pe

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Constanța, de Ziua Marinei, arată fie faptul că iubiții noștri conducători vor să facă totul în mare grabă, cum este obiceiul, să punctezi activitatea și evenimentul, fie au început să facă alergie la Biserica Străbună și la unii dintre slujitorii săi. Altfel nu se explică impardonabila întrerupere a microfonului, tocmai în timpul slujbei religioase, Înalt Preasfințitului Teodosie.

De față la manifestările dedicate acestei zile au fost prezenți și președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ciucă. Oare nu s-au simțit un pic stânjeniți de faptul că au fost martorii unui asemenea afront marcă pur birocratică? Jenant.

ÎPS Teodosie a simțit penibilul momentului, faptul că i s-a dat cu flit și a mai continuat vreo 5 minute slujba fără sunet după care a plecat supărat din port.

Încă o ciudățenie organizațională care a pus într-o lumină urâtă evenimentul militar și i-a diluat importanța din cauza acestei gafe de tip funcționăresc pusă în practică de niște oameni pentru care contează doar să nu îți superi șeful și să tratezi totul numai la modul figurativ. De asta am ajuns unde am ajuns…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A fost sfințită a patra fântână istorică din comuna Voinești

Publicat

pe

Astăzi, de Sfânta Marie Mare, în satul Manga, comuna Voinești, a fost sfințită cea de-a patra fântână istorică, refăcută de primarul Gabriel Dănuț Sandu.

Celelalte trei izvoare dătătoare de viață, cu o vechime de peste 100 de ani, pe care autoritățile locale le-au pus la punct se găsesc în satele Voinești, Oncești și Suduleni.

De față la acest eveniment de suflet, alături de localnici, de primarul Gabriel Dănuț Sandu și vicele Claudiu Popescu, s-a aflat și deputatul PSD Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT