Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Fonduri zero de la Guvern pentru investiții în municipiul Târgoviște!

Publicat

pe

Bugetul municipiului Târgoviște pentru anul 2021 va fi unul extraordinar de strâns – a declarat, astăzi, primarul Daniel Cristian Stan, care a precizat că actuala putere parlamentară, PNL – USR PLUS – UDMR, a votat împotriva tuturor amendamentelor pe care administrația locală târgovișteană le-a propus.

„Mă refer, spre exemplu, la finanțarea Școlii Nr. 10 Radu cel Mare, la două pachete de drumuri – aproximativ 20 km, la completarea finanțării pentru stadionul Eugen Popescu. O să scoatem la capăt până la urmă aceste investiții, dar, sigur, ar fi fost foarte nimerit un sprijin guvernamental și pentru municipiul Târgovişte.

L-am văzut pe primarul de la Câmpulung de dimineață pe Facebook mulțumindu-i domnului Cîțu că a înțeles necesitățile pe care le are Câmpulung. Dar, nu numai Câmpulung are necesități! Și Târgovişte are necesități. Se pare că domnul Cîțu nu le-a înțeles pentru că noi nu suntem de culoarea politică pe care o are domnul Cîțu.

Municipiul Târgoviște este în continuare ignorat de la nivel guvernamental. Cred că trebuie să se cunoască aceste lucruri, în contextul în care și de la Târgoviște se plătesc taxe, impozite, TVA etc. În schimb, banii merg, uite, către Câmpulung. Dl. Cîțu este foarte atașat de Câmpulung. Mi-ar fi plăcut să pot să spun și eu că actualul Guvern este preocupat de problemele pe care le au târgoviștenii, dar nu am cum să spun lucrul acesta. O să vedem cu exactitate săptămâna viitoare și sumele vehiculate de Finanțe și care vor fi atribuite municipiului Târgoviște”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești. Vezi ordinea de zi!

Publicat

pe

de

Se convoacă în ședință ordinară, ce se va desfășura prin mijloace electronice-online, Consiliul Local Voinești, pe data de 28.10.2021, ora 09:00.

Dispoziția de convocare împreună cu materialele aferente proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi vor fi transmise consilierilor locali în format electronic.

Consilierii locali pot formula și transmite electronic amendamente asupra proiectelor de hotărâre înscrise pe ordinea de zi pe adresa de e-mail: consiliullocalvoinesti@yahoo.com (Secretar General)

Ordinea de zi este următoarea:

1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local pe anul 2021;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației fazele DALI si PT, a indicatorilor tehnico-economici si a cofinanțării din partea Consiliului Local Voinești pentru obiectivul “Modernizare prin creșterea eficientei energetice a sediului SPCLEP Voinești si Politie Locala, comuna Voinești, județul Dâmbovița „prin Administrația Fondului de Mediu, Programul privind creșterea eficientei energetice si gestionarea inteligenta a energiei in clădirile publice;
3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație speciala de salubrizare pentru solicitările depuse la Primaria Voinești, conform anexelor emise de ADI „Management integrat al deșeurilor in județul Dâmbovița” cu nr.9328/21.10.2021 pentru luna noiembrie 2021;
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetare trimestrul III 2021;
5. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al Consiliului Local Voinești in Comisia pentru Evaluarea si Asigurarea Calității din cadrul Liceului Tehnologic Voinești pentru anul școlar 2021-2022;
6. Diverse.

PRIMAR,
Sandu Gabriel Dănuț

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Orașul Pucioasa va avea o superbă zonă de agrement în Lunca Ialomiței

Publicat

pe

Primăria Pucioasa implementează cu fonduri europene nerambursabile un proiect care vizează amenajarea unei superbe zone de agrement în Lunca Ialomiței. Vor fi construite aici terenuri de fotbal și tenis cu nocturnă, bazine de înot cu tobogane, locuri de joacă, zone de fitness, foișoare cu grătare, o pistă de skateboard, o pistă de biciclete, un perimetru pentru plimbat animalele de companie, precum șii un patinoar care va funcționa pe timpul iernii.

Săptămâna aceasta, primarul Constantin Ana a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de pe șantier, cu precizarea că în vara anului viitor zona de agrement din Lunca Ialomiței va fi pusă la dispoziția locuitorilor orașului Pucioasa. Bine, la cât de frumoasă va fi, suntem convinși că și alți dâmbovițeni vor alege să-și petreacă timpul liber la Pucioasa!

„Zona de agrement din Lunca Ialomiței este al doilea proiect al nostru care pune în valoare râul Ialomița și terenurile de pe malurile sale, acestea fiind singurele zone care mai permit o dezvoltare consistentă și predictibilă a orașului nostru!

Astăzi, constructorul ne-a aratat primele fotografii ale toboganelor contractate. Mie mi se pare că arată foarte bine!

Încet-încet, ca să nu spun pas cu pas, căci nu mai sună deloc bine, construim motive pentru ca cetățenii noștri să rămână în oraș, iar pentru cei din afara orașului construim motive să ne viziteze!”, a scris Costi Ana pe pagina sa de Facebook.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT