Conectați-vă cu noi

ADMINISTRAŢIE

Anunț privind convocarea Consiliului Local Voinești în ședință ordinară în data de 31 martie 2021

Publicat

pe

Se convoacă în ședință ordinară Consiliul Local Voinesti, pe data de 31.03.2021, ora 16:00, la sediul acestuia – sala de festivitati, cu respectarea normelor în vigoare, privind desfășurarea activității la locul de muncă, în condiții de securitate și sănătate în muncă, pe perioada stării de alertă, având următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotarare privind alegerea presedintelui de sedinta in perioada martie –aprilie 2021;
2. Proiect de hotarare privind aprobarea Regulamentului de organizare si functionare a Consiliului Local Voinesti ;
3. Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Regulamentului de organizare si functionare a Centrului de zi pentru personae varstnice Manga
4. Proiect de hotarare privind aprobarea demararii procedurii de achizitie publica, in vederea realizarii lucrarilor la obiectivul de investitie „Extindere a rețelei electrice de distributie în comuna Voinesti, DN 72 A Km 27+400-Km 28+800, judetul Dambovita”
5. Proiect de hotarare privind modificarea taxei de habitat cu destinatie speciala de salubrizare pentru luna aprilie 2021 ;
6. Informare cu privire la memoriul cu nr. 2760/26.02.2021 înaintat de prof. Constantinescu Ion;
7. Diverse.

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

ADMINISTRAŢIE

Gata! Municipiul Târgovişte a renunțat la rablele din transportul public local

Publicat

pe

Moment de referință, astăzi – 13 aprilie 2021, pentru municipiul Târgovişte. Au fost puse în circulație cele 28 de autobuze Mercedes-Benz Citaro Hybrid cumpărate de Primărie, cu fonduri europene nerambursabile. Este, practic, prima etapă a procesului de modernizare a transportului public local. Ieri, a fost semnat contractul de achiziție pentru alte 12 autobuze moderne, câștigător al licitației fiind tot Mercedes-Benz. De asemenea, săptămâna aceasta, vor începe lucrările și pe ceea ce înseamnă reabilitare străzi, construire depou și modernizare stații – a precizat primarul Daniel Cristian Stan

„Mă refer la bulevardul Mircea cel Bătrân, La bulevardul Regele Carol, la strada Gării, la strada Lt. Stancu Ion, la pasajul de lângă Pavcom, dar și la modernizarea tuturor stațiilor de transport din Târgoviște, la implementarea unui sistem de e-tiketing și tot ceea ce este necesar pentru a avea un sistem public de transport local cu adevărat performant.

Este un moment important pentru municipiul Târgovişte. Nu știu când târgoviștenii s-au mai putut bucura de asemenea mijloace de transport model. Este vorba de autobuze Mercedes-Benz, autobuzul anului în lume, anul trecut, pe ceea ce înseamnă transportul public local.

Am convingerea că se va remarca o schimbare foarte-foarte importantă, cu precizarea că întreg sistemul va fi funcțional în aproximativ 24 de luni. Pe parcurs va fi implementat sistemul de e-tiketing. De asemenea, se va lucra la depou și la stații, astfel încât, în aproximativ 24 de luni, să avem funcțional un sistem de transport public local de natură să răspundă și celor mai înalte pretenții de calitate”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Valoarea cumulată a proiectului depășește 170 de milioane de lei. A fost prezent la momentul punerii în circulație a primelor 28 de autobuze Mercedes-Benz din Târgoviște și preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa – Corneliu Ștefan.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a început o nouă acțiune de igienizare a străzilor și trotuarelor

Publicat

pe

Primăria Târgoviște a demarat, în această seară, o nouă acțiune amplă de dezinfecție a străzilor și trotuarelor din municipiu. Potrivit edilului Daniel Cristian Stan, acțiunea de spălare a început pe bulevardul IC Brătianu și va continua, în nopțile următoare, până când se va intra pe toate străzile.

„Este vorba de o igienizare cu un detergent special pentru străzi și trotuare. Sunt implicați lucrători de la Direcția de Salubritate, de la EcoSal, de la Compania de Apă, de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Târgovişte.

Facem totul cu forte proprii. Vrem ca această acțiune să aibă caracter de continuitate, să facem acest lucru în fiecare an. Cred că asemenea acțiuni trebuie făcute din ce în ce mai des și, cu siguranță, vor viza tot orașul”.

 

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT