Connect with us

POLITIC

PERPLEX. Drulă, de la USR PLUS, îi vrea pe sindicaliști la pușcărie!

Publicat

pe

Sursa foto: G4Media.ro

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, își dă din nou în petic. În loc să se implice în detensionarea situației de la metrou, să caute soluții, așa cum îi stă bine unui politician, unui ministru, se ocupă cu alte treburi. Drulă s-a lăudat pe Facebook că a depus plângere penală la DNA împotriva celor care „sunt responsabili pentru blocarea metroului bucureștean”.

A înșirat acolo o grămadă de infracțiuni comise de sindicaliștii de la Metrorex. Nu le enumerăm aici că par desprinse parcă dintr-o plângere stalinistă, în care se băgau de toate pentru a sensibiliza opinia publică, dar, mai ales, pentru a exista motivații de agățare sigură a celui incriminat.

Dacă după câteva luni de guvernare se întâmplă așa ceva, înseamnă că acest soi de guvernanți ne pot băga cât de curând în lege marțială. Știți ce pare ciudat, parcă ireal? Că fac treaba asta unii care erau tot timpul în stradă pentru a protesta împotriva la orice.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. mihai

    martie 27, 2021 at 2:29 pm

    Da tu ziaristul lu’ peste ai vreun drept sa comentezi? Ai fost tu prejudiciat de greva de la metrou? Ai muncit tu cu familia ta la metroul bucurestean ca sa ai dreptul la replica?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Politicieni de marcă din Armenia, primiți de senatorul Titus Corlățean

Publicat

pe

Titus Corlățean, președintele Comisiei de Politică Externă a Senatului României, a primit ieri, 29 mai 2023, o delegație mixtă a Comisiei pentru relații externe a Parlamentului Republicii Armenia și a Grupului parlamentar armean de prietenie cu România, condusă de președintele acestor două structuri, Sargis Khandanyan.

Din delegație au mai făcut parte Sergey Minasyan, ambasadorul Armeniei la București, și deputatul Vladimir Vardanyan, ex-ministru, un jurist de foarte bună calitate, coleg cu senatorul Corlățean la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei.

„A fost o întâlnire extrem de interesantă și utilă, plecând de la o relație politică bună între cele două state și de la puntea de legătură culturală deosebită oferită de comunitatea armeană din țară noastră și o istorie cu repere comune semnificative, inclusiv în ceea ce privește identitatea creștină a celor două națiuni.

Foarte interesante evaluările privind provocările de securitate din zona Mării Negre și respectiv Caucazului, dar și evoluțiile în ce privește agenda bilaterală Armenia-Uniunea Europeană, pe care România le susține politic și cu expertiză disponibilă”, a precizat senatorul Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

OFSD Dâmbovița se concentrează pe reconstrucția și revigorarea organizațiilor locale

Publicat

pe

Președinta OFSD Dâmbovița, deputata Carmen Holban, și vicepreședintele organizației, Luciana Cristea, își continuă periplul prin județ pentru a discuta cu femeile social-democrate despre problemele curente, ce mai trebuie făcut și, evident, pentru pregătirea până la ultimul detaliu pentru alegerile de anul viitor. Ultimele runde de dialog au avut loc în zonele Pucioasa, Fieni și Găești.

„Un aspect deosebit de important este reconstrucția și revigorarea fiecărei organizații în parte, lucru pe care îl facem în această perioadă. Prin muncă de echipă și implicarea activă a tuturor colegelor noastre, ne propunem să consolidăm și să aducem îmbunătățiri semnificative în cadrul tuturor organizațiilor OFSD din județ. Înțelegem că succesul nostru la alegerile din 2024 depinde în mare măsură de buna organizare și mobilizare a forțelor noastre”, a precizat deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats