Connect with us

Dâmboviţa

Deputat: România nu își poate reveni cu „proști proițăpiți în funcții înalte”!

Publicat

pe

Deputatul social-democrat Radu Popa este un îndârjit luptător împotriva celor care ocupă nemeritat funcții de responsabilitate publică în varii instituții ale statului, fie în administrația locală, județeană sau centrală. Spune Radu Popa, vicepreședinte al PSD Dâmbovița, că România nu își poate reveni cu „proști proițăpiți în funcții înalte”. Concluzia demnitarului este că, în toate administrațiile, sunt oameni care, dacă ar fi lăsați în piața liberă, nu și-ar găsi un job mai bun decât o secretară-șefă. Dar ei populează administrațiile, primesc salariile mari și sfidează prin prostie agresivă.

„Dacă s-ar face o analiză, toate primăriile de municipiu și toate consiliile județene ar putea funcționa cu 50% din personalul actual, iar pentru cei păstrați în funcții aș face comisii de examinare cu personal din alte județe. Ar pleca toate fetele-lui-tata, toate amantele inculte și toți băieții care se luptă cu limba română. Atunci, Guvernatorul nu și-ar mai permite să asume consilier pentru strategie o doamnă clasicizată în propria prostie și ridicată în atenția publică mai mult de gafele pe care le-a făcut și mai puțin de prestația profesională”, a scris Radu Popa pe pagina sa de Facebook.

Cititi mai mult
Reclamă
1 Comment

1 Comment

  1. Ce sa vezi

    24 mai 2021 at 15:09

    dau lectii cap de serie PSD si alti deschizatori de buletine de vot, aia care au infiintat tot felu de sinecuri pentru familia traditionala, aia de partid.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite