Connect with us

POLITIC

PERPLEX. Guvernanții, pe post de ciocli!

Publicat

pe

Bătrânii României au intrat în fibrilații când au auzit că sistemul de pensii poate intra în colaps. Declarațiile vomitate pe covorul public de premierul Cîțu și fosta PDL-istă de frunte Raluca Turcan au fost neinspirate, total neadecvate pentru un politician adevărat. Rolul dumnealor, dar se pare că nu vor să-l știe, este acela de a găsi soluții pentru repunerea pe roți a economiei, pentru crearea de locuri de muncă bine plătite și asigurarea de facilități angajatorilor.

Să ieși așa, îmbrăcat la patru ace, plesnind de bunăstare, și să le spui amărâților (că ei se tem primii că mor de foame, cei cu pensii de mizerie) că o să clacheze sistemul nu este o dovadă de sinceritate, ci de lipsă de tact politic și implicare. Sunteți la guvernare, fraților, performați! Dacă sunteți în stare. Dacă nu, acasă! Procedați ca nărodul care se uită la vita din curte cum cade răpusă de boala și nu îi administrează niciun tratament. Spune că așa a vrut Dumnezeu. Noi vrem guvernanți, nu ciocli!

ALEGERI

Deputat Marian Țachianu: Dâmbovițenii vor vota pentru continuitate, vor vota PSD!

Publicat

pe

Campania preelectorală este aproape încheiată. Partidele politice se pregătesc pentru confruntarea electorală care, toată lumea speră, va fi bazată pe idei, pe proiecte, pe oameni de valoare dispuși să se dedice comunităților din care provin.

Deputatul PSD Marian Țachianu acum, când ne aflăm în pragul declanșării campaniei electorale pentru alegerile locale, a ținut să transmită un mesaj de susținere tuturor candidaților social-democrați pentru pozițiile de primari, consilieri județeni și locali din Dâmbovița.

A spus Marian Țachianu că, acum, vorbesc rezultatele celor patru ani de activitate administrativă a primarilor în funcții, proiectele pe care aceștia le-au implementat cu succes în folosul comunităților locale. Candidații noi, care intră pentru prima dată în competiția electorală, vin cu seriozitatea, cu dorința sinceră a schimbării în bine și cu încrederea deplină asigurată de PSD, de comunitățile din care provin.

„Urez tuturor candidaților PSD pentru funcțiile de primar, consilieri locali și județeni, președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, în bătălia pentru un nou mandat, să aibă încredere deplină în votul pe care îl vor acorda cetățenii acestui județ.

Oamenii știu cine a muncit pentru acest județ, cine a adus plus valoare, cine va putea duce la îndeplinire proiectele deja demarate, cine va putea dezvolta altele noi. Reprezentanții Partidului Social Democrat au fost în permanență alături de cetățenii acestui județ, de problemele lor.

Nu există localitate în județul Dâmbovița condusă de edili social-democrați unde să nu se fii materializat proiecte de infrastructură, rețele de apă și canalizare, de gaze naturale, drumuri, școli, grădinițe, cămine culturale, centre medicale și de recreere pentru persoanele vârstnice, locuri de joacă, baze sportive și terenuri multisport. Nu există localitate cu edili PSD unde să nu se afle în diferite stadii de implementare investiții utile pentru comunitate. Nu există localitate fără proiecte care așteaptă linii de finanțare.

Suntem un județ într-o continuă preschimbare. Toate aceste investiții care fac viața mai bună pentru toți dâmbovițenii nu se puteau duce la îndeplinire fără implicarea și dăruirea președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și a întregii echipe de conducere a CJD. Tocmai de aceea, pentru continuitate, pentru prosperitatea acestui județ, pe 9 iunie dâmbovițenii vor vota PSD”, a fost mesajul transmis de deputatul Marian Țachianu, și el candidat pentru postul de primar al comunei Braniștea.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ALEGERI

Circul electoral făcut de liberali la Mănești, criticat de liderul PSD Corneliu Ștefan

Publicat

pe

Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a comentat, uimit fiind, spectacolul grotesc pe care l-a dat pe ulițele comunei Mănești candidatul pentru funcția de primar al PNL, împreună cu reprezentanții staff-ului său. Alaiul preelectoral a plecat prin sat cu sunet de tobe și oameni îmbrăcați în straie arăbești, care băteau de zor în tarabane și scandau numele candidatului, pe ritmuri orientale.

„Sunt de 24 de ani în politică și am participat la bătălii aprige în Dâmbovița. Am făcut campanii mult mai dure decât acestea, dar nici măcar nu îmi imaginam că un partid politic ar putea să facă o astfel de campanie. Eu cred că dâmbovițenii vor alege foarte clar, ținând cont de ceea ce s-a realizat pentru ei în fiecare localitate, nu după circul făcut.

Acolo, la Mănești, vorbim de un primar performant, un primar care, în două mandate, fără să foloseasc cuvinte mari, a schimbat fața localității. Cu siguranță, la Mănești, oamenii îl vor vota pe actualul primar, Alexandru Constantin. Circul… la București, la Globus.

Încă mai speram că, la nivelul județului Dâmbovița, lăsăm circul la o parte și că o să facem o campanie electorală decentă. La Mănești a fost circul pe roate, cu arabi. Cu circul acesta, PNL, la Mănești, nu intra în Consiliul Local”, a declarat liderul PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite