Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa a primit finanțare de la Consiliul Județean Dâmboviţa pentru patru investiții

Publicat

pe

Pucioasa este singura unitate administrativ-teritorială cu statut de oraș din cele 21 care au semnat, astăzi – 25 iunie 2021, contracte de finanțare în cadrul Programului Județean de Dezvoltare Locală, instrument de plată deocamdată unic în România. De asemenea, Pucioasa este una din cele două localități care au depus pe PJDL nu un singur proiect, ci patru, toate declarate eligibile.

Este vorba despre următoarele investiții, care vor fi susținute și cu fonduri din bugetul propriu, PJDL fiind gândit ca un parteneriat:
– Extindere rețele de apă și branșamente de apă pe străzile care vor fi modernizate și reabilitate prin POR 2014-2020;
– Extindere rețele canalizare și racorduri canalizare pe străzile care vor fi modernizate și reabilitate prin POR 2014-2020;
– Modernizare și reabilitare drumuri de interes local Pucioasa;
– Construcție bază sportivă în cartierul Diaconești.

„Îi mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Dâmboviţa, Corneliu Ștefan, mai ales că, acum două zile, toate unitățile administrativ-teritoriale care au proiecte în desfășurare pe PNDL au primit o adresă de la Ministerul Dezvoltării că s-au epuizat creditele bugetare pentru anul în curs și că trebuie să continuăm investițiile pe fonduri proprii sau să sistăm lucrările”, a declarat primarul Constantin Ana, cu prilejul semnării contractului de finanțare cu Consiliul Județean Dâmboviţa.

ADMINISTRAŢIE

Primăria Pucioasa, finanțare nerambursabilă pentru activități nonprofit de interes local

Publicat

pe

Primăria Pucioasa finanțează cu câte 25.000 de lei două asociații sportive din oraș, în vederea implementării unor proiecte nonprofit de interes local în domeniul baschet și karate. De altfel, acestea au fost singurele cereri depuse în termenul stabilit în acest sens.

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

CJ Dâmbovița execută lucrări complexe pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu

Publicat

pe

Consiliul Județean Dâmbovița execută, în această perioadă, prin societatea proprie, lucrări de reparații pe drumul care urcă la Mănăstirea Dealu – DJ 718A

La final – spune președintele Corneliu Ștefan, care urmărește atent investiția, se va circula în cele mai bune condiții spre această zonă a județului cu profunde semnificații istorice.

De asemenea, se toarnă covor asfaltic pe DJ 710, sectorul Bezdead-Pucioasa.

Vezi aici programul complet al lucrărilor de infrastructură rutieră pe care le execută CJ Dâmbovița săptămâna aceasta!

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT