Connect with us

SPORT

Cătălin Tănase a fost ales în Comitetul Director al Federației Române de Baschet

Publicat

pe

Carmen Tocală este noul președinte al Federației Române de Baschet, fiind aleasă cu 61 de voturi. La Adunarea Generală Ordinară, au participat 118 membri afiliați. Tocală a fost urmată de Adrian Voinescu – 33 voturi, Virgil Stănescu – 22 voturi și Ștefan Săndulache – 2 voturi.

Vicepreședinți FRB au fost aleși Alina Moanță și Mircea Cristescu. Din Consiliul Director al FRB mai fac parte: Cătălin Tănase, Dan Calancea, Horațiu Floca, Șerban Sere (reprezentanți structuri seniori), Florin Covaciu, Vlad Ghizdăreanu, Veronica Gavrilă, Dacian Dan (reprezentanți structuri juniori), Marius Marinescu și Aurora Dragoș (reprezentanți alte structuri).

SPORT

Șase sportivi de la Koryo Dragomirești participă la „Karate 1 Youth League Istanbul” 2021

Publicat

pe

CS Koryo Dragomirești, județul Dâmbovița, a deplasat un lot de șase sportivi la competiția internațională „Karate 1 Youth League Istanbul”, 17-19 septembrie 2021, după cum urmează:
1. Vulpoiu Eduard – kata juniori masculin
2. Costanzo Isabella – kata juniori feminin
3. Baciu Maria – kata U14 feminin
4. Baneasu Michelle – kata cadeți feminin
5. Oprescu Bogdan – kata cadeți masculin
6. Stoian Denis – kata U14 si kumite (-40 kg)

„Noi, cei de la Koryo, credem că, pentru a fi bun, trebuie să lupți cu cei mai buni. De aceea încurajăm participarea sportivilor noștri la cele mai puternice competiții de karate WKF”, spune președintele Viorel Marinoiu.

De reținut și faptul că doi membri de top ai CS Koryo Dragomirești, Diana Turcu și Eduard Vulpoiu, au fost selectați în Lotul Național de Karate al României și vor participa, în luna noiembrie, la Campionatul Mondial WKF din Dubai. Ei vor reprezenta România la proba Kata seniori, Diana la individual și Eduard la echipe

Citește în continuare

SPORT

Sportiv de la CS Târgovişte va reprezenta România la Campionatul Mondial de lupte pe plajă

Publicat

pe

de

Florin Maghiran - în dreapta

Florin Maghiran, unul dintre cei mai promițători luptări ai Clubului Sportiv Târgoviște, a fost selecționat în lotul de cadeți ce va reprezenta România la Campionatul Mondial de lupte pe plajă. Competiția va avea loc la Constanța, în perioada 23-26 septembrie 2021.

Elevul lui Cornel Cornea va concura la categoria 80 de kilograme. Reamintim faptul că Florin Maghiran a cucerit medalia de bronz la Campionatul Național de lupte pe plajă, desfășurat la începutul lunii septembrie.

Sursa: CS Târgovişte

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT