Connect with us

ACTUALITATE

Atenție! Încercare de înșelătorie online în numele UniCredit Bank

Publicat

pe

Românii sunt, din nou, ținta unor atacuri informatice, de această dată fiind scoasă în față echipă UniCredit.

Oamenii primesc mesaj pe e-mail, în numele acestei bănci, cu privire la „facturile plătite la scadență” și un transfer pe care UniCredit l-ar fi comandat în favoarea clientului.

Citește și: Cum te ferești de înșelătoriile online? Sfaturi de la ING

Textul este scris de așa manieră încât destinatarul să fie tentat să descarce documentul atașat, moment în care le pot fi furate datele stocate în telefon sau calculator.

Cei care sunt atenți, își dau repede seama că este vorba despre o înșelătorie, adresa de la care este transmis e-mailului neavând nicio legătură cu cea a băncii UniCredit. Cei mai puțin obișnuiți cu internetul pot însă să pice destul de ușor în capcană.

Atenție! Este esențial să nu accesați documentele atașate e-mailurilor de acest tip!

ACTUALITATE

Fiul primarului PNL de la Jegălia a fost numit șef al Gărzii Naționale de Mediu

Publicat

pe

Premierul Florin Cîțu l-a numit șef al Gărzii de Mediu pe Alexandru Lucian Vasile, președintele Organizației de Tineret a PNL Călărași, după ce l-a demis pe Octavian Berceanu, de la USRPLUS.

Alexandru Vasile este fiul primarului comunei Jegălia și a lucrat la firma înființată de tatăl său până în februarie 2020, când a primit funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale pentru Arii Naturale Protejate.

Apoi, în martie 2021, a fost numit comisar general adjunct la Garda de Mediu, instituție pe care a ajuns acum să o conducă. Tânărul liberal a absolvit în 2012 Facultatea de Silvicultură din cadrul Universității Transilvania.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Program furnizare apă potabilă în comuna Bezdead, 20-23 septembrie 2021

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

În vederea refacerii stocului din bazine, furnizarea apei în comuna Bezdead se face după următorul program:

– în zilele de 20, 22.09.2021- între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între sat Magura și Primărie;
– în zilele de 21, 23.09.2021 – între orele 12:00-21:00, se furnizează apa pe tronsonul cuprins între Primărie și sat Costisata.

„Se recomandă ca la reluarea furnizării apei în zona de aprovizionare afectată și emiterea rezultatelor monitorizării calității apei potabile, să nu se folosească apa pentru consumul uman, decât după limpezirea și fierberea apei timp de 10 minute.

Rezultatele analizelor de laborator vor fi afișate pe site-ul Companiei de Apă Targoviște Dâmbovița, la adresa: catd.ro/index.php/comunicare/opriri-apa/arhiva-opriri-apa”, se precizează într-un comunicat remis de Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT