Connect with us

ACTUALITATE

100 de copii din Republica Moldova petrec vacanța în județul Dâmbovița

Publicat

pe

50 de copii din Raionul Ialoveni, Republica Moldova, petrec câteva zile de vacanță în Tabăra Căprioara din județul Dâmbovița. În afară de distracție, relaxare și drumeții montane, oaspeții de dincolo de Prut au vizitat mai multe obiective turistice și muzee situate pe teritoriul județului.

Ieri, copiii din Raionul Ialoveni au ajuns la Complexul Muzeal „Curtea Domnească”, unde au fost întâmpinați de președintele Consiliului Județean Dâmbovița. Corneliu Ștefan i-a salutat, a dialogat cu aceștia și le-a urat să aibă o ședere plăcută și educativă în județul nostru.

„Proiectul „Tabără pentru elevii din Raionul Ialoveni, Republica Moldova – 2021”, care a făcut posibilă această activitate, este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Dâmbovița, în baza unui acord-cadru de finanțare, în valoare totală de 101.954 lei, încheiat între județul Dâmbovița, prin Consiliul Județean Dâmbovița, și Raionul Ialoveni, prin Consiliul Raional Ialoveni.


„Tabără pentru elevii din Raionul Ialoveni, Republica Moldova – 2021” va continua cu o a doua serie de 50 de elevi, care se vor afla în județul nostru în perioada 23 – 28 august 2021.

Din suma alocată de Consiliul Județean Dâmbovița pentru această acțiune – de 84.272 lei, copiilor le sunt oferite servicii de cazare și masă. În plus, ei se pot bucura de excursii și vizite la mai multe obiective turistice și muzee din județ, ceea ce îi va ajuta să descopere o parte din istoria și arta care s-au scris pe meleagurile noastre. Transportul elevilor este asigurat din cofinanțarea Consiliului Raional Ialoveni.

Proiectul a fost aprobat prin Hotărârea nr. 251/28.07.2021, în cadrul stabilit în anul 2015 prin Protocolul de înfrățire între județul Dâmbovița și Raionul Ialoveni”, se precizează într-un comunicat transmis de CJ Dâmboviţa.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Presa, în pericol. Concedieri masive la „Libertatea”!

Publicat

pe

Sursa foto: libertatea.ro

O spun mai demult! Presa românească se află într-un picaj continuu. Totul pleacă de la politic, de la economic, de la instituțiile care ar trebui să îi reprezinte pe jurnaliști și care sunt aproape inexistente. La toate aceste tare, se mai adaugă interesul, manipularea și dezmățul informațional apărut pe rețelele de socializare, unde oricine are un smartphone, puțin curaj și pe cineva în spate care să-l asmută devine influencer, se erijează în lider de opinie, în salvatorul omenirii. Aruncă în toți, fără scrupule, cu dejecții produse în laboratoarele interesului.

În tot acest răstimp, presa adevărată cade, înăbușită de bălăriile de pe social-media și interesele meschine ale clasei conducătoare. Vezi cazul „Libertatea”, unul dintre cele mai cunoscute și rezistente cotidiane de pe piața media din România. Astăzi, patronul austriac i-a anunțat pe jurnaliștii care prestează acolo că 20% dintre ei vor fi concediați. Halal democrație! Printre cei dați afară sunt Iulia Roșca, redactor șef adjunct, Cătălin Tolontan, coordonator editorial, și Camelia Stan, editor al ediției tipărite.

Astea sunt vremurile în care trăim! Pumnul în gura presei se bagă pe mai multe căi. Astăzi, la „Libertatea”, s-a aplicat o metodă. Clasa politică nu ar trebui să se bucure. Dispariția presei înseamnă intrarea în boală a democrației și a libertăților, din care să nu creadă că ei vor scăpa întregi…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Inele de argint pentru femei de pe site-ul moreas.ro. Care să fie modelul ideal?

Publicat

pe

De

Se apropie perioada sărbătorilor, a cadourilor și a stării de armonie absolute. Toată lumea caută acele cadouri prețioase pentru cei dragi. Prețioase și la propriu, și la figurat. Dacă este vorba despre cadourile doamnelor și domnișoarelor, atunci acestea strălucesc la propriu. Inele, lănțisoare, cercei, brățări, acestea sunt printre cele mai căutate obiecte prețioase care servesc drept sursă de inspirație domnilor care doresc să surprindă până și cele mai înalte gusturi.

Un magazin online de unde aceștia se pot inspira este magazinul Moreas. Aici se găsesc inele argint pentru femei, brățări, cercei din argint placați cu aur, și chiar bijuterii personalizate. Acestea din urmă sunt căutate de o bună categorie de oameni, tot mai mulți sunt de părere că o bijuterie personalizată are mai mult efect decât una obișnuită.

De ce un inel de argint este cu adevărat o alegere remarcabilă?

Un inel din argint este cu totul și cu totul atrăgător pe degetul unei doamne sau domnișoare. Având un model mai simplu, discret sau unul masiv, acesta reușește să contribuie la aspectul final al unei ținute.

Atunci când toată ținuta este completă, când lipsește doar parfumul aplicat la încheieturi și pe gât, inelul reușește să transforme cu totul ținuta. Un inel sau mai multe, pentru că de ce nu, acum se poartă inelele simple și multe la număr pe fiecare deget.

Inelele din argint, împreună cu un colier atent ales, reușesc să atragă atenția și să se remarce de fiecare dată. Dacă persoana în cauză este adeptă a unei ținute „all black”, atunci o astfel de combinație este cu totul potrivită pentru ca look-ul final să fie unul remarcabil.

Poți să vezi aici inele din argint și să selectezi modelul care ți se pare potrivit. Moreas este unul dintre acele magazine care îți pune la dispoziție multe modele, design-uri pentru ca tu să ai de unde alege ceea ce crezi că i s-ar potrivi persoanei dragi.

Bijuterii cu un an de garanție

Bijuteriile Moreas vin la pachet cu un an de garanție la care se adaugă și o cutie specială de ambalat. Vei putea astfel să-i mai adaugi o hârtie pentru cadou și să o oferi în dar. Cutia este una specială pe care este prezentă sigla Moreas, una în care bijuteria va păstrată și depozitată așa cum trebuie.

Prin intermediul acestor bijuterii vei reuși să oferi mai mult decât o bijuterie, vei oferi un simbol al iubirii sau al prieteniei. Pentru mama, sora sau chiar fiica, aceste prețioase sunt unele pe care poți conta dacă dorești să faci o surpriză de zile mari. Moreas te ajută să faci un astfel de cadou demn de admirat.

Plasează o comandă de pe site-ul moreas.ro și alege să oferi mai mult decât o bijuterie. Alege un dar care se va remarca de fiecare dată; este indicat să optezi pentru un cadou ales dacă știi gusturile persoanei. Este indicat să întrebi întâi sau să observi cu mare atenție preferințele acesteia în funcție de bijuteriile pe care le poartă.

Contact:
hello@moreas.ro
0371235707

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite