Connect with us

ACTUALITATE

Motociclistul Alex va fi condus joi pe ultimul drum, la Gura Bărbulețului

Publicat

pe

Au trecut câteva zile de la teribilul accident de pe DN 72 A, de la Dragomirești, când un tânăr de 19 ani a decedat din vina unui conducător auto care nu i-a acordat prioritate. Mai mult, șoferul respectiv a dispărut în noapte. De atunci, polițiștii desfășoară ample căutări pentru descoperirea și pentru tragerea la răspundere a acestui laș, din vina cărui a murit un om. Pe surse, am aflat că lațul se strânge tot mai mult.

Anchetatorii verifică cu minuțiozitate fiecare pistă. Sunt urmărite, secvență cu secvență, imaginile capturate de camerele de luat vederi din Dragomirești, Priseaca și Târgoviște. Există bănuiala că cel care se afla la volanul autoturismului care practic l-a determinat pe Alex să intre într-o mașină care circula regulamentar din sens opus este tot un tânăr care, în acea seară, gonea cu viteză.

Între timp, familia Alex de la Bărbulețu se pregătește de înmormântare. Mâine – 2 septembrie, la ora 13:00, cortegiul funerar, din care nu vor lipsi zeci de motocicliști, prietenii și tovarășii de-ai lui Alex, va porni spre locul de odihnă veșnică al acestui copil plecat prea devreme dintre noi din vina altuia…

  • Astăzi din păcate, am fost să aprindem lumânări unui bun prieten, unui bun camarad plecat din păcate la o vârstă de doar 19 ani Dumnezeu să îl odihneasca în pace 🙏🏻
  • Dumnezeu să-l ierte! A fost… și o să fie un baiat de nota 2000! Marea lui pasiune a fost motocicleta!:(
  • Cât este de tris, sfâșietor pentru părinți, rude și cei apropiați. Am plâns deși nu îl cunosc, păcat de tinerețea lui. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! 😶
  • 😢 s-a făcut pielea de găină pe mine… nod în gât… Condoleanțe! Odihnească-se în pace!
  • Dumnezeu să-l odihnească în pace, ți se rupe inima, prea tânăr a plecat la ceruri 😭😭😭 condoleanțe familiei offff
  • Ride in paradise angel🕊😔Alex Alexandru. Acum o săptămâna nici nu mă gândeam că o să fie ultima dată când o să ne vedem😔🕊 Și că o să pleci așa de repede într-o călătorie așa lungă💔🕊 Ne făcusem planul că la anul la vara o să am și eu permisul și că o să dăm un Ride când vin în țară 🥺 Astăzi în loc sa iti spunem „La mulți ani” ne rugăm la Dumnezeu să aibă grijă de tine acolo sus și îți spunem „Odihnește-te în pace”🕊💔💔 Nu te vom uita niciodată💔

 

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Nici Siria nu trebuie uitată! Viețile unor oameni prinși sub dărâmături mai pot fi salvate!

Publicat

pe

Un cutremur de aproape 8 grade pe scara Richter a a făcut prăpăd în Turcia și Siria. Spun martorii acestei catastrofe că parcă ar fi venit peste ei sfârșitul omenirii. Au pierit mii de oameni, iar alte mii de vieți au rămas prinse sub clădirile culcate la pământ de unda telurică. Știrile despre această mega tragedie au făcut înconjurul lumii, arătând cât de mici suntem în fața dezlănțuirii imprevizibile a naturii.

Senatorul Titus Corlățean a avut o intervenție în Parlamentul României, cerând păstrarea unui moment de reculegere față de victimele nevinovate ale acestui cataclism care a răvășit Turcia și Siria și, totodată, a solicitat ca Siria, o țară răvășită în ultimii ani de conflicte sângeroase să fie sprijinită.

06 February 2023, Syria, Idlib: Syrian civilians inspect a destroyed residential building following a magnitude 7.8 earthquake that hit Syria.,Image: 754402118, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

„Nu voi folosi cuvinte speciale, ci pur și simplu spun că plâng în această seară și nu mă pot opri văzând imaginile sau relatările pe care le-am primit de la colegi parlamentari din Turcia sau pe care le urmăresc pe televiziuni. O tragedie îngrozitoare, care înseamnă deocamdată 3.000 de persoane decedate în această țară. Deocamdată.

La fel, aceeași nenorocire în Siria, acolo unde mass-media relatează că se aud de sub dărâmături vocile disperate ale unor oameni, familii încă în viață, iar „salvatorii” locali, într-o țară măcinată de ani de zile de războaie și terorism, sapă cu mâinile goale…

Am intervenit în plenul Senatului după-amiază nu doar pentru a cere un minut de reculegere și a manifesta solidaritate cu popoarele turc și sirian, atât de dramatic lovite de cutremurele repetate de pământ, dar și pentru a încuraja Guvernul României, care s-a mișcat foarte rapid, încă de la 06.00 dimineață, cu trimiterea primelor echipe de salvatori români (am fost prima națiune europeană care a avut în teren, în speță la Adana, echipe trimise pentru a ajuta), de a face un efort suplimentar, pentru că e mare nevoie.

I-am spus secretarului de stat Raed Arafat că nici Siria nu trebuie uitată și că mecanismul de ajutor de urgență al Comisiei Europene, pus la dispoziție de Bruxelles, ar trebui să fie impulsionat, să fie mai puțin birocratic și să se miște debarasat de evaluările prudente legate de situația politico-militară din Siria, pentru că viețile unor oameni sub dărâmături mai pot fi salvate în orele și zilele următoare, dar nu cu mâinile goale. Și nu apelând la „filtrul” intermediar al Națiunilor Unite, care va lua timp. Domnul să aibă milă de acești oameni atât de dur loviți, iar asta e o rugăciune sinceră de creștin”, este mesajul senatorului Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Sprijin după cutremur. Echipe românești de cautare-salvare au plecat în misiune în Turcia

Publicat

pe

de

Echipa de sprijin din România, formată din personal specializat de căutare-salvare RO-USAR, medici și asistenți SMURD, personal cu echipe canine din cadrul Clubul Câinilor Utilitari a ajuns în provincia Hatay, într-o localitate apropiată orașului Antakia.

Aceasta este prima zonă pe care autoritățile turce, respectiv Autoritatea pentru Gestionarea Dezastrelor și a Situațiilor de Urgență – AFAD, cu responsabilități clare în gestionarea situației generate de cutremure au ales-o pentru echipa din România.

Salvatorii români au început să construiască baza de operații, concomitent, pregătindu-se primul schimb pentru începerea misiunii de sprijin.

Totodată, în această dimineață, înainte de a începe deplasarea către locația bazei de operații stabilite de AFAD, o echipă formată dintr-un ofițer și 2 subofițeri cu 2 câini de căutare-salvare au executat o misiune de recunoaștere în teren, împreună cu o echipă din Turcia, la o zonă rezidențială afectată de cutremur.

Reamintim faptul că salvatorii români se află în permanentă legătură cu autoritățile turce, reprezentanții AFAD fiind cei direct responsabili în a desemna zona de acțiune și intervenție a echipelor venite în sprijin.

Sursa: IGSU

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats