Connect with us

Dâmboviţa

Președinte PSD Dâmbovița: Ne-am pus la dispoziția oamenilor cu bună-credință

Publicat

pe

A trecut un an de la alegerile locale. Președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, nu a putut lăsa nemarcată această zi în care formațiunea social-democrată a redevenit principala forță politică din județul Dâmbovița.

„Pe 27 septembrie 2020, PSD Dâmboviţa avea să răstoarne și să facă uitate rezultatele slabe ale alegerilor europarlamentare și prezidențiale din 2019”, a spus liderul social democrat.

La alegerile locale de anul trecut, PSD Dâmboviţa a câștigat 63 de primării, majoritatea în Consiliul Județean și funcția de președinte al CJ.

„A fost o muncă de echipă din care, am spus-o și o voi spune întotdeauna, mă mândresc că fac parte! Toate acestea s-au datorat însă celor care ne stau alături: cetățenii acestui județ!

Alături de colegii mei, am luat la pas fiecare sat, comună, oraș și municipiu din județul nostru. Am discutat cu oamenii, am stabilit împreună ce trebuie să facem, am prioritizat nevoile fiecărei localități spunându-le tuturor: toți suntem dâmbovițeni și trebuie să dăm ce e mai bun în noi pentru Dâmbovița, nu pentru un partid, nu pentru un anumit lider!

Din 28 septembrie, ne-am pus la dispoziția oamenilor cu bună-credință, cu tot ceea ce ne stă în putere și cu toată priceperea noastră, pentru binele tuturor locuitorilor acestui județ.

Nu a fost un început de mandat ușor! Cu un guvern care, în continuare, împarte consiliile județene și primăriile în funcție de culoarea politică a președintelui sau a primarului, lucrurile se mișcă altfel decât ar trebui! Însă cu voință și multă, multă determinare am reușit să așezăm Dâmboviţa pe drumul unui județ în dezvoltare”, a mai adăugat Corneliu Ștefan.

Pe 29 octombrie, la un an de la depunerea jurământului de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan a hotărât să iasă în fața cetățenilor pentru a prezenta un raport a întregii activități a primului an de mandat.

ACTUALITATE

Unde și când va avea loc Gala „Topul firmelor din Dâmbovița” 2021

Publicat

pe

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Dâmbovița va organiza, joi – 16 decembrie 2021, cea de-a 28-a ediție a Galei „Topul firmelor din Dâmbovița”.

Evenimentul, în cadrul căruia vor fi premiați agenții economici cu rezultate deosebite pe parcursul acestui an, va avea loc la BROTĂCEI PARK & EVENTS (Aleea Coconilor, Târgoviște), după următorul program:

18:30 – 19:00 – Primirea invitaților
19:00 – 19:30 – Deschiderea evenimentului
19:30 – 20:30 – Gala de premiere
20:30 – 21:30 – Sesiune networking (pregătiți cărțile de vizită).

Citește în continuare

Dâmboviţa

Filmul evadării deținutului de la Penitenciarul Găești

Publicat

pe

de

Deținutul care a evadat, joi – 25 noiembrie 2021, când se afla la un punct de lucru din orașul Găești ar fi putut să solicite eliberarea condiționată în luna decembrie – scrie Cronica de Găești. Acum, va primi o pedeapsă suplimentară. Bărbatul era condamnat pentru furt calificat.

Marian Popa, 43 de ani, este căutat în continuare. Până acum, autoritățile au verificat peste 20 de piste. Din păcate, acestea s-au dovedit a fi false.

În urmă cu 5 zile, imediat după pauza de masă, de la ora 12:00, deținutul a spus că merge la toaletă. După aproximativ o jumătate de oră, superiorii au realizat că nu s-a întors la treabă și au început să-l caute.

„Când au constatat că a dispărut, au alertat autoritățile. Condamnatul și-a abandonat hainele de lucru și bocancii în curtea firmei unde lucra, a sărit gardul și se pare că a fugit spre câmpul Ioneștiului, ocolind zonele locuite și, implicit, camerele de luat vederi. Bărbatul are experiență a în supraviețui în condiții grele, fiind mai mulți ani cioban. Nu este exclus să se fi refugiat într-o zonă fără tehnologie sau să fi primit ajutor.

Povestea cum că ar fi avut o rudă rănită într-un accident este o pură ficțiune, pe care Popa Marian le-o povestea colegilor. Nici cu familia din Scheiu nu ar fi ținut legătura, pentru că nu avea cu aceasta o relație bună”, relatează Cronica de Găești.

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT