Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primar Târgoviște: Mai sunt multe de făcut și eu știu să-mi respect angajamentul!

Publicat

pe

Recunoștința mea față de târgovișteni este uriașă – spune primarul Daniel Cristian Stan, la un an de la realegerea sa în funcție. Edilul spune că votul din septembrie 2020 are o însemnătate mai mare decât cel din 2016, pentru că, de fapt, a fost vorba despre un test al lucrurilor bune pe care le-a întreprins.

„În urmă cu un an eram ales, pentru a doua oară, în funcția de primar al municipiului. Victoria pe care am obținut-o eu și echipa mea a fost una categorică, de departe cea mai convingătoare din istoria scrutinelor locale de aici.

Această a doua alegere a avut, pentru mine, o însemnătate mai puternică decât în 2016. Pentru că acum era vorba de confirmare și de testul lucrurilor bune pe care le-am făcut în primii ani. A fost dovada că #TimpulMăsuratÎnFapte nu era doar un slogan de campanie, ci eticheta unui mandat, a unei echipe. De aceea, alegerile din 2020 nu au mai avut sensul unei promisiuni, ci al unei promisiuni respectate.

Recunoștința mea față de târgovișteni este uriașă. Am învățat în toți acești ani să facem echipă împreună, administrație – comunitate, iar asta se vede în jurul nostru. Orașul crește, este mai frumos, mai civilizat și arată ca centrele urbane pe care, acum ceva timp, le invidiam.

Mai sunt multe de făcut și eu știu să-mi respect angajamentul. Rețeta o cunoașteți: ne vedem și azi și mâine și poimâine pe stradă, în cartiere, pe șantier și încercăm să facem orașul mai bun decât ieri. E simplu”, a scris Daniel Cristian Stan pe pagina sa de Facebook.

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 27 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, în ședință ordinară de lucru, în data de 27 ianuarie 2022, la ora 14:00.

Ordinea de zi este următoarea:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

A fost trasată harta rețelei de drumuri și alei din Stațiunea turistică Peștera-Padina

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Unul dintre dezideratele președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, este acela de a contura și materializa cat mai rapid Stațiunea turistică de interes național Peștera-Padina.

Astăzi – 21 ianuarie 2022, s-a mai înscris o filă importantă din acest megaproiect care va transforma județul Dâmbovița într-un pol al turismului național. Șeful județului, alături de care s-a aflat echipa de specialiștii pe care o coordonează la nivelul CJ Dâmbovița și reprezentanți ai patronatului din turism, a stabilit rețeaua de străzi a Stațiunii Turistice Peștera-Padina.

„Împreună cu arhitectul şef al judeţului Dâmboviţa, Teodor Bâte, cu președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, am identificat cele mai bune soluții pentru traficul auto și pietonal, astfel încât să respectăm toate normele în vigoare, dar, în același timp, să protejăm și mediul înconjurător.

Avem șansa ca în zona dâmbovițeană a Munților Bucegi să construim o bijuterie a turismului național și să creăm oportunități enorme pentru economia județului nostru”, a precizat Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT