Connect with us

ACTUALITATE

Primăria Poiana, anunț de mediu proiect „Înființare sistem de distribuție gaze naturale”

Publicat

pe

Primăria comunei Poiana anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmboviţa: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul „Înființare sistem de distribuție gaze naturale în comuna Poiana, cu satele aparținătoare Poiana și Poienița, județul Dâmbovița, cu conducte MP din PE 100 SDR 11”, propus a fi amplasat în județul Dâmbovița, comuna Poiana, satele Poiana și Poienița.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă de internet: http://apmdb.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

 

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Presa, în pericol. Concedieri masive la „Libertatea”!

Publicat

pe

Sursa foto: libertatea.ro

O spun mai demult! Presa românească se află într-un picaj continuu. Totul pleacă de la politic, de la economic, de la instituțiile care ar trebui să îi reprezinte pe jurnaliști și care sunt aproape inexistente. La toate aceste tare, se mai adaugă interesul, manipularea și dezmățul informațional apărut pe rețelele de socializare, unde oricine are un smartphone, puțin curaj și pe cineva în spate care să-l asmută devine influencer, se erijează în lider de opinie, în salvatorul omenirii. Aruncă în toți, fără scrupule, cu dejecții produse în laboratoarele interesului.

În tot acest răstimp, presa adevărată cade, înăbușită de bălăriile de pe social-media și interesele meschine ale clasei conducătoare. Vezi cazul „Libertatea”, unul dintre cele mai cunoscute și rezistente cotidiane de pe piața media din România. Astăzi, patronul austriac i-a anunțat pe jurnaliștii care prestează acolo că 20% dintre ei vor fi concediați. Halal democrație! Printre cei dați afară sunt Iulia Roșca, redactor șef adjunct, Cătălin Tolontan, coordonator editorial, și Camelia Stan, editor al ediției tipărite.

Astea sunt vremurile în care trăim! Pumnul în gura presei se bagă pe mai multe căi. Astăzi, la „Libertatea”, s-a aplicat o metodă. Clasa politică nu ar trebui să se bucure. Dispariția presei înseamnă intrarea în boală a democrației și a libertăților, din care să nu creadă că ei vor scăpa întregi…

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Inele de argint pentru femei de pe site-ul moreas.ro. Care să fie modelul ideal?

Publicat

pe

De

Se apropie perioada sărbătorilor, a cadourilor și a stării de armonie absolute. Toată lumea caută acele cadouri prețioase pentru cei dragi. Prețioase și la propriu, și la figurat. Dacă este vorba despre cadourile doamnelor și domnișoarelor, atunci acestea strălucesc la propriu. Inele, lănțisoare, cercei, brățări, acestea sunt printre cele mai căutate obiecte prețioase care servesc drept sursă de inspirație domnilor care doresc să surprindă până și cele mai înalte gusturi.

Un magazin online de unde aceștia se pot inspira este magazinul Moreas. Aici se găsesc inele argint pentru femei, brățări, cercei din argint placați cu aur, și chiar bijuterii personalizate. Acestea din urmă sunt căutate de o bună categorie de oameni, tot mai mulți sunt de părere că o bijuterie personalizată are mai mult efect decât una obișnuită.

De ce un inel de argint este cu adevărat o alegere remarcabilă?

Un inel din argint este cu totul și cu totul atrăgător pe degetul unei doamne sau domnișoare. Având un model mai simplu, discret sau unul masiv, acesta reușește să contribuie la aspectul final al unei ținute.

Atunci când toată ținuta este completă, când lipsește doar parfumul aplicat la încheieturi și pe gât, inelul reușește să transforme cu totul ținuta. Un inel sau mai multe, pentru că de ce nu, acum se poartă inelele simple și multe la număr pe fiecare deget.

Inelele din argint, împreună cu un colier atent ales, reușesc să atragă atenția și să se remarce de fiecare dată. Dacă persoana în cauză este adeptă a unei ținute „all black”, atunci o astfel de combinație este cu totul potrivită pentru ca look-ul final să fie unul remarcabil.

Poți să vezi aici inele din argint și să selectezi modelul care ți se pare potrivit. Moreas este unul dintre acele magazine care îți pune la dispoziție multe modele, design-uri pentru ca tu să ai de unde alege ceea ce crezi că i s-ar potrivi persoanei dragi.

Bijuterii cu un an de garanție

Bijuteriile Moreas vin la pachet cu un an de garanție la care se adaugă și o cutie specială de ambalat. Vei putea astfel să-i mai adaugi o hârtie pentru cadou și să o oferi în dar. Cutia este una specială pe care este prezentă sigla Moreas, una în care bijuteria va păstrată și depozitată așa cum trebuie.

Prin intermediul acestor bijuterii vei reuși să oferi mai mult decât o bijuterie, vei oferi un simbol al iubirii sau al prieteniei. Pentru mama, sora sau chiar fiica, aceste prețioase sunt unele pe care poți conta dacă dorești să faci o surpriză de zile mari. Moreas te ajută să faci un astfel de cadou demn de admirat.

Plasează o comandă de pe site-ul moreas.ro și alege să oferi mai mult decât o bijuterie. Alege un dar care se va remarca de fiecare dată; este indicat să optezi pentru un cadou ales dacă știi gusturile persoanei. Este indicat să întrebi întâi sau să observi cu mare atenție preferințele acesteia în funcție de bijuteriile pe care le poartă.

Contact:
hello@moreas.ro
0371235707

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite