Connect with us

POLITIC

Rușinos! Florin Cîțu a dat iar cu oiștea, deja ruptă, în gard!

Publicat

pe

Negocierile de la Cotroceni s-au încheiat. Rezultatul, Dacian Cioloș este candidatul propus pentru funcția de prim-ministru. De comentat poziția premierului demis Florin Cîțu, după ce a văzut că din delegația PSD, alături de Gabriel Ciolacu și Paul Stănescu, au mai făcut parte președintele Consiliului Județean Dâmbovița – Corneliu Ștefan, primărița comunei Căbești, din Bihor – Corina Ene și edilul municipiului Galați – Ionuț Pucheanu.

Mârlănește, încercând să sfideze grosolan realitatea, liderul partidului aflat în agonie, PNL, a spus că nu a dat bani administrațiilor PSD, la rectificarea mascată de săptămâna trecută, fiindcă reprezentanții social-democrați nu au făcut treabă, nu au performat în activitate, sunt slabi.

Cât de meschin și fals să fii când faci asemenea afirmații? De ce nu ai venit, domnule premier, la Târgoviște, să vezi câte s-au schimbat în oraș de când este Cristian Daniel Stan primar? Și o spune unul care nu este chiar în grupul de apropiați ai edilului. Școli, grădinițe, cinematograf, parcuri, parcări, străzi. Și lista e lungă…

Vino, stimabile, să urmărești implicarea în administrația publică județeană a președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan. Cum scoate proiecte pe bandă rulantă nebazându-se, din păcate, pe finanțarea incertă a guvernării liberale. A inițiat un Program Județean de Dezvoltare Locală unic în România. Primăriile primesc finanțare, indiferent de culoarea politică, fiindcă este vorba de comunități, de oameni și de problemele lor. Ține unit județul, departe de logica tulbure a politicii.

Să vii cu astfel de nerozii în față, ditamai președintele de partid este oribil. Te-ai declasat ca lider politic. Dă o tură prin județul Dâmbovița, să vezi ce au făcut și ce fac primarii PSD. Totul este schimbat. Șantiere. Obiective noi. Civilizație. Confort. Implicare pentru o viață mai bună.

Valoarea unui politician stă în capacitatea sa de a trece rapid de la promisiune la faptă și în enunțarea curajoasă a adevărului. Restul este nisip și se scurge în ignoranță și uitare.

Ai alocat, domnule Cîțu, bani din visteria țării cui ai vrut, după interes, iar pe cei pe care i-ai prejudiciat îi mai și jignești. Rușine!

Dacă informațiile pe care te-ai bazat când ai alocat banii și ai lansat astfel de minciuni au fost transmise de Instituția Prefectului, este și mai grav!

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POLITIC

Senatorul Titus Corlățean a discutat cu ambasadorul Ungariei despre reprezentarea minorității române

Publicat

pe

Președintele Comisiei de Politică Externă din cadrul Senatului României, Titus Corlățean, l-a primit la sediul Parlamentului pe ambasadorul Ungariei la București, Botond Zákonyi, cu care a avut o rundă de discuții legate de o serie ade probleme din spațiul Uniunii Europene.

„A fost o întâlnire interesantă și constructivă. Am discutat chestiuni bilaterale, despre Uniunea Europeană și NATO, despre Ucraina și UE, Suedia și NATO și despre… alegeri înțelepte. I-am spus ambasadorului că actuala procedură de monitorizare privind Ungaria stabilită acum un an de Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei la Strasbourg include obligația, pentru autoritățile ungare, de a stabili mecanismul legislativ și instituțional de reprezentare reală a minorității române și a celorlalte minorități naționale în Parlamentul de la Budapesta. Și că, dacă această exigență nu se va realiza, monitorizarea Ungariei la Strasbourg nu va înceta. Cred că mesajul meu politic a fost corect preluat”, a spus senatorul PSD de Dâmbovița Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

POLITIC

Parlamentul României susține aderarea la UE a Republicii Moldova și Ucrainei

Publicat

pe

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

La propunerea senatorului PSD de Dâmbovița Titus Corlățean, în calitate de președinte al Comisiei de Politică Externă din cadrul Senatului, avansată către Birourile Permanente ale celor două Camere, Parlamentul României a adoptat prin vot unanim Declarația de susținere politică a deschiderii negocierilor de aderare la Uniunea Europeană cu Republica Moldova, Ucraina și acordarea statutului de candidat Georgiei. De asemenea, se are în vedere și accelerarea procesului de integrare europeană în Balcanii de Vest.

„E un semnal politic clar pe care Legislativul României îl lansează către Bruxelles și statele membre, înainte de Consiliul European de săptămâna viitoare, care ar trebui să ia o decizie politică pe această temă”, a precizat senatorul Titus Corlățean.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite