Connect with us

Dâmboviţa

Răzbunarea lui Cîțu. Șeful SDN Târgoviște a plătit cu funcția fiindcă i-a fost loial lui Orban!

Publicat

pe

Nu ne-am fi gândit niciodată la faptul că am putea vedea un partid politic măcinându-și cadrele, pulverizându-le, doar pentru că, la un moment dat, în conjuncturi care țin de democrație până la urmă, s-au aflat într-o tabără sau în alta. Vezi războiul intern dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Cei care au fost alături de învinsul Ludovic au făcut un pas mai în spate sau, pur și simplu, au fost împinși mai în fundul sălii. Sunt destui care au mers la noua stăpânire și i-au jurat credință. Cine nu a făcut-o, a devenit indizerabil. Vezi cel mai recent caz din Dâmbovița, purtând marca răzbunării lui Cîțu! Nici chiar președintele organizației, renumitul Virgil Guran, nu făcut nimic. A tăcut chitic.

Dragoș Paraschiv, membru PNL, consilier județean, apropiat al lui Ludovic Orban, a fost schimbat din funcția de director al Secției de Drumuri Naționale Târgoviște, unitate care face parte din structura Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Motivul, foarte clar. A vrut domnul Cîțu să îl elimine fiindcă Paraschiv i-a fost fidel liderului Ludovic Orban.

Nu a mai contat faptul că, în această perioadă scurtă de mandat la conducerea Secției Județene de Drumuri Naționale, inginerul Dragoș Paraschiv a avut rezultate bune în activitate. Și lucrul acesta l-am putut vedea cu toții parcurgând segmentele de drumuri naționale ce străbat Dâmbovița. Au fost realizate reparații în zonele nevralgice, au fost montate indicatoare, trasate treceri de pietonale iluminate cu panouri solare și montate garduri de protecții în perimetrele școlilor și grădinițelor cu ieșire la drumurile naționale. Marcaje reflectorizante amplasate în aproape tot județul. Trecerile la nivel de cale ferată de la Valea Voievozilor, Pucioasa, Răzvad și Mija au fost amenajate. S-au efectuat reparații ale carosabilului pe suprafețe întinse pe DN 61, la Corbii Mari, Uliești și Petrești. De reparații a beneficiat și DN 71, Bâldana-Târgoviște-Pucioasa, pe tronsoane importante din DN 71. Chiar și în zona montană Cota 1000 au mai fost aduse îmbunătățiri ale carosabilului. Și lista ar putea continua.

Pe surse, am aflat că anumiți liberali de prin județ, care nu prea îl înghițeau pe Orban și nici atât pe cei din preajma sa, ar fi mers la București, la Cîțu, pentru a-i cere să intervină pe lângă conducerea CNAIR spre a fi schimbat Dragoș Paraschiv. Acesta a primit o notificare de la București. Atât. Fără nicio explicație.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. lucian

    noiembrie 6, 2021 at 2:16 pm

    PNL-ul s-a auto depasit Nu-i inlocuieste pe membrii altor partide din conducerea unor institutii ii inlocuieste pe proprii membrii care nu-l pupa in c.r pe noul presedinte. Probabil face parte din strategia de demolare a acestui unic partid istoric.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu: Plata taxelor și impozitelor locale până la 31 martie vă aduce 10% reducere

Publicat

pe

Primăria Titu le reamintește contribuabililor persoane fizice și juridice faptul că vor beneficia de o bonificație de 10% dacă își achită integral, până la data de 31 martie 2023, taxele și impozitele pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport aferente anului în curs, respectiv

Obligațiile de plată către Primăria Titu se pot achita direct la Biroul Impozite şi Taxe Locale, precum și online, cu cardul, prin intermediul platformei ghiseul.ro, disponibilă 7 zile din 7 și 24 de ore din 24. De reținut că nu se percepe comision, dar și că prin ghiseul.ro puteți achita și amenzile, pentru persoanele fizice. Dovada plăţii se primeşte pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

435 de locuri de muncă disponibile prin AJOFM Dâmboviţa

Publicat

pe

de

În baza de date a AJOFM Dâmboviţa sunt înregistrate astăzi 435 de posturi vacante, din care 34 pentru persoane cu studii superioare, 293 pentru meseriași și 108 pentru muncitori necalificați.

Dintre acestea menţionăm: electrician întreținere și reparații, ambalator manual, bucătar, mecanic utilaj, confecționer articole textile, stivuitorist, vânzător, laborant pentru fabrica ciment, agent securitate, mașinist la mașini de preparat și turnat betoane, manipulant mărfuri, operator mașini – unelte, asamblor – montator profile aluminiu, cameristă hotel, lucrător comercial, croitor, femeie de serviciu, încasator -cititor contoare electrice și gaze, operator calculator, brutar, lucrător pentru salubrizare, tâmplar universal, contabil, grădinar, lăcătuș mecanic, ospătar, lucrător gestionar, referent operații între sedii, recepționer hotel, conducător auto transport rutier, faianțar, îngrijitor spații hoteliere, cofetar, barman, ajutor bucătar, fierar – betonist, operator spălător textile, magaziner, laminator, pregătitor și montator utilaje tehnologice, mașinist pod rulant, ospătar, sudor, zugrav, frezor universal, inginer de sistem în informatică, referent de specialitate în administrația publică, inginer petrolist, inspector în sănătate și securitate în muncă, șef birou comerț, inginer tehnolog metalurg, ofițer bancar, inginer mecanic, specialist resurse umane, specialist în achiziții, formator, șef secție întreținere – reparații construcții, responsabil proces, muncitor necalificat în domenii de activitate precum: agricultură, confecții textile și construcții.

Detalii suplimentare se pot obţine:
– Site: www.anofm.ro – ajofm dambovita – locuri de muncă vacante;
– Telefon: 0245.620.635.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats