Connect with us

Dâmboviţa

Răzbunarea lui Cîțu. Șeful SDN Târgoviște a plătit cu funcția fiindcă i-a fost loial lui Orban!

Publicat

pe

Nu ne-am fi gândit niciodată la faptul că am putea vedea un partid politic măcinându-și cadrele, pulverizându-le, doar pentru că, la un moment dat, în conjuncturi care țin de democrație până la urmă, s-au aflat într-o tabără sau în alta. Vezi războiul intern dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu.

Cei care au fost alături de învinsul Ludovic au făcut un pas mai în spate sau, pur și simplu, au fost împinși mai în fundul sălii. Sunt destui care au mers la noua stăpânire și i-au jurat credință. Cine nu a făcut-o, a devenit indizerabil. Vezi cel mai recent caz din Dâmbovița, purtând marca răzbunării lui Cîțu! Nici chiar președintele organizației, renumitul Virgil Guran, nu făcut nimic. A tăcut chitic.

Dragoș Paraschiv, membru PNL, consilier județean, apropiat al lui Ludovic Orban, a fost schimbat din funcția de director al Secției de Drumuri Naționale Târgoviște, unitate care face parte din structura Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Motivul, foarte clar. A vrut domnul Cîțu să îl elimine fiindcă Paraschiv i-a fost fidel liderului Ludovic Orban.

Nu a mai contat faptul că, în această perioadă scurtă de mandat la conducerea Secției Județene de Drumuri Naționale, inginerul Dragoș Paraschiv a avut rezultate bune în activitate. Și lucrul acesta l-am putut vedea cu toții parcurgând segmentele de drumuri naționale ce străbat Dâmbovița. Au fost realizate reparații în zonele nevralgice, au fost montate indicatoare, trasate treceri de pietonale iluminate cu panouri solare și montate garduri de protecții în perimetrele școlilor și grădinițelor cu ieșire la drumurile naționale. Marcaje reflectorizante amplasate în aproape tot județul. Trecerile la nivel de cale ferată de la Valea Voievozilor, Pucioasa, Răzvad și Mija au fost amenajate. S-au efectuat reparații ale carosabilului pe suprafețe întinse pe DN 61, la Corbii Mari, Uliești și Petrești. De reparații a beneficiat și DN 71, Bâldana-Târgoviște-Pucioasa, pe tronsoane importante din DN 71. Chiar și în zona montană Cota 1000 au mai fost aduse îmbunătățiri ale carosabilului. Și lista ar putea continua.

Pe surse, am aflat că anumiți liberali de prin județ, care nu prea îl înghițeau pe Orban și nici atât pe cei din preajma sa, ar fi mers la București, la Cîțu, pentru a-i cere să intervină pe lângă conducerea CNAIR spre a fi schimbat Dragoș Paraschiv. Acesta a primit o notificare de la București. Atât. Fără nicio explicație.

Citește mai departe
Reclamă
1 Comentariu

1 Comment

  1. lucian

    noiembrie 6, 2021 at 2:16 pm

    PNL-ul s-a auto depasit Nu-i inlocuieste pe membrii altor partide din conducerea unor institutii ii inlocuieste pe proprii membrii care nu-l pupa in c.r pe noul presedinte. Probabil face parte din strategia de demolare a acestui unic partid istoric.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Președinte CJ Dâmbovița: Cu un simplu mulțumesc, primarul de la Găești putea intra în istorie

Publicat

pe

Șoseaua de centură a orașului Găești este cel mai important proiect al Consiliului Județean Dâmboviţa, care a primit finanțare, săptămâna aceasta, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este vorba despre 80 de milioane de lei din costul total de 90 de milioane de lei. Diferența de cost va fi suportată de administrația județeană – a precizat președintele CJ Dâmbovița. Cu toate acestea, primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, și-a alocat meritele pentru această investiție – a mai spus Corneliu Ștefan, care a punctat de asemenea că edilul ar fi putut intra în istorie dacă ar fi scris pe Facebook un simplu mulțumesc. Atât.

„Când alții nu au fost în stare nici măcar să o deseneze, noi avem un program aprobat anul trecut de către Ministerul Transporturilor și astăzi avem deja și sursa de finanțare. Centura orașului Găești este un drum județean, este proiectul CJ Dâmbovița, este proiectul pe care noi, cei din administrația județeană, l-am gândit pentru județul Dâmbovița.

Domnul primar de la Găești nu are niciun merit în realizarea acestei centuri ocolitoare. Îmi pare rău că a ieșit să își asume munca noastră, a CJ Dâmbovița și a parlamentarilor PSD. Îi transmit că dacă scria pe Facebook un simplu mulțumesc intra în istoria orașului Găești și a județului Dâmbovița printr-un gest de noblețe. Dar, a luat copy-paste toată postarea mea și a scris-o pe contul personal.

Dl. primar, centura orașului Găești este un drum județean, este munca noastră, a conducerii CJ Dâmbovița și a parlamentarii PSD, care ne-am asumat în fața dâmbovițenilor acest proiect. Astăzi este un moment istoric. Avem un contract de finanțare și, în perioada următoare, vom scoate la licitație partea de proiectare și execuție. Pe 17 iulie, se vor depune oferte pentru studiul de fezabilitate”, a declarat Corneliu Ștefan în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT