Connect with us

ACTUALITATE

Câinele-jandarm Ped și plt. adj. Tudor Cornel rămân împreună și după pensionare

Publicat

pe

Ped, un ciobănesc german în vârstă de 9 ani, membru al colectivului Inspectoratului Județean de Jandarmi Ialomița după absolvirea cursului de patrulare și intervenție în anul 2012, a ieșit la pensie începând cu această lună.

Și-a luat la revedere de la colegi zilele trecute, nu însă și de la partenerul și prietenul său, plt. adj. Tudor Cornel, împreună cu care își va trăi mai departe povestea de viață. Acasă, nu la unitate.

Singura lor misiune este acum aceea de a continua să fie devotați unul altuia, de a se iubi necondiționat. Ped a fost retras din activitatea profesională din cauza vârstei și a unei afecțiuni medicale.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

15 octombrie 2023: Târg de legume și fructe locale la Direcția Agricolă Dâmbovița

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Direcția Agricolă Dâmbovița va organiza, duminică – 15 octombrie 2023, în curtea instituției (Bulevardul IC Brătianu, Nr. 23), o nouă ediție a târgului de legume și fructe de la producătorii locali pe care l-a inițiat anul trecut.

Participanții vor avea ocazia să achiziționeze delicii de toamnă, dar și diferite produse procesate, toate la prețuri mai bune ca cele din piață. Prin urmare, nu ratați evenimentul de la Direcția Agricolă!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

SC Parc Industrial Priboiu SA, anunț achiziție serviciu de specialitate

Publicat

pe

De

SC PARC INDUSTRIAL PRIBOIU SA, cu sediul în comuna Brănești, sat Priboiu, Aleea Sinaia Nr. 60, județul Dâmbovița, dorește achiziționarea unui serviciu autorizat de specialitate pentru efectuarea reviziei a 5 sisteme efracție tip Paradox cu detectori între 5 și 10 bucăți / sistem și implementarea unui sistem complet cu 11 camere video în interiorul Parcului.

Ofertele se depun la sediul Parcului sau electronic, pe adresa de email: priboiuparcindustrial@yahoo.com. Termen depunere oferte: 15.10.2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite