Connect with us

ACTUALITATE

Atenție! Locul de parcare plătit nu se blochează cu lăzi și pietre în timpul zilei!

Publicat

pe

Este o totală nebunie la Târgoviște în ceea ce privește folosirea locurilor de parcare plătite! Și sistemul nu a fost încă implementat în toate cartierele, iar de anul viitor va fi extins!

Foarte mulți au înțeles că pot bloca spațiul respectiv 24 de ore din 24, plasând lăzi, pietre sau alte obstacole în locul mașinii, atunci când pleacă de acasă.

„Zi de zi, aceste două locuri sunt blocate de câte o ladă cu anunțul parcarea interzisă, iar din experiență se știe că, dacă parchează careva acolo, își găsește mașina zgâriată. Locul este pe str. Boerescu Zaharia, în spatele Munteniei, zonă foarte aglomerată cu mașini”, a scris cineva pe Facebook, în grupul Primăria Târgoviște – Oficial, atașând și dovada foto.

De partea cealaltă, sunt șoferi care parchează pe un loc plătit și după ora 17:00, pentru simplul motiv că îl găsesc liber!

„Păi dacă omul plătește locul de parcare și s-a săturat să aștepte 3 ore după ora 17:00 să i se elibereze locul, normal că a recurs la această soluție… dacă nu este plătit locul de parcare, atunci, într-adevăr, este o ilegalitate”, a răspuns altă persoană. Alții au scris că li se pare normal, dacă cineva a închiriat un loc de parcare, să-l țină ocupat toată ziua, nu doar între orele 17:00-08:00.

Primarul Daniel Cristian Stan spune că va da spre verificare aspectele semnalate de târgovișteni, urmând să se ia măsuri. De altfel, edilul s-a exprimat, în urmă cu câteva săptămâni, că administrația locală nu dorește să creeze litigii între vecini, motiv pentru care nu se vor atribui locuri de parcare în zonele pentru care s-au depus foarte multe cereri.

„Domnule primar, preluați și plângerea celor ce plătesc pentru aceste locuri de parcare și le găsesc ocupate după ora 17:00. Nu există nici un fel de protecție din partea Primăriei pentru cei ce plătesc. Acea amendă dată de Poliția Locală nu mai sperie pe nimeni. În cazul ăsta, dreptul gratis este mai mare decât dreptul plătit?

În Grecia, pentru parcare în loc interzis se ridică și plăcuțele de înmatriculare, pe lângă amendă. Dacă tot nu se ridică mașinile parcate ilegal, de ce nu implementați această soluție? Ați fi siguri că se plătește amenda și ați fi siguri că șoferul nesimțit a înțeles că după ora 17:00 acele locuri aparțin unor persoane care plătesc pentru ele.

Ne-am săturat să tot intrăm prin cazinouri și să întrebăm cine e cu mașina care ne ocupă locul de parcare…”, este un alt mesaj către edilul municipiului Târgoviște.

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

10 posturi disponibile la Jandarmeria Teleorman

Publicat

pe

de

Jandarmeria Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a 10 funcții de subofițer pază principal prin încadrare directă / rechemare în activitate.

Cererile de înscriere se depun în perioada 27.06.2022 – 08.07.2022.

Mai multe detalii legate de componența dosarului, tematica și bibliografia, puteți afla accesând următorul link:
http://www.jandarmeriateleorman.ro/1440-2/.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: 400 de înotători participă la Campionatul Național de Cadeți

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în aceste zile Campionatul Național de Cadeți, care reunește aproape 400 de înotători din toată țara. Este vorba despre o competiție care se organizează la Târgoviște de mai mulți ani. Un concurs în cadrul căruia sportivul momentului în România, campionul mondial David Popovici, a stabilit, în ultimii ani, multe recorduri naționale – după cum au punctat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

„Putem spune că o mică parte din ceea ce înseamnă pregătirea lui David Popovici se datorează și participării la competiția organizată în bazinul olimpic de înot de la Târgoviște. Încet-încet, având o bază care este bună, se naște și performanța. La Târgoviște, un oraș care, în urmă cu 10 ani, nu spunea foarte mult pe harta înotului românesc.

Mă bucur că la Târgoviște, în momentul în care în țară nu prea se vorbea de natație, aici se construia un bazin olimpic de înot. Am fost inspirați. Îi mulțumesc Cameliei Potec pentru faptul că, atunci când acest bazin avea nevoie de promovare, a venit alături de noi și a adus aici câteva competiții importante și am creat un parteneriat benefic pentru comunitatea locală și pentru performanța sportivă”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, a spus că a găsit la Târgoviște condiții excelente pentru organizarea competițiilor la înot, dar și sprijin necondiționat din partea reprezentanților Primăriei, care nu au spus niciodată nu atunci când a propus un proiect.

„În momentul de față, înotul este pe buzele tuturor. David Popovici este deja unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României și, da, toate lucrurile construite până acum au dus la rezultatele lui și ale natației românești. Este foarte important să organizăm competiții pentru acești copii, pentru că aici putem face selecția, putem găsi talentele pe care să le sprijinim în vederea participării la competițiile internaționale de obiectiv. David Popovici a reușit multe recorduri naționale în acest bazin de la Târgoviște. Fac această precizare pentru persoanele care întreabă de unde a ieșit David Popovici”, a precizat Camelia Potec.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT