Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Lucrările de la Școala Matei Basarab Târgoviște sunt foarte aproape de finalizare

Publicat

pe

Proiectul de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a Școlii Matei Basarab Târgoviște (Micro III) este realizat în proporție de 95% – a anunțat primarul Daniel Cristian Stan, în cadrul unei conferințe de presă.

În aceste condiții, dacă vor exista câteva zile cu temperaturi care să permită asfaltarea curții, unitatea de învățământ va fi redeschisă în luna februarie – a mai precizat edilul municipiului Târgoviște. În caz contrar, investiția va fi finalizată cel mai târziu în luna martie. De asemenea, se lucrează și la Școala Tudor Vladimirescu (Micro VI).

„Sunt investiții care se fac probabil o dată la 50 de ani și care, iată, se realizează în acest moment în municipiul Târgoviște, profitând de oportunitatea extraordinară pe care o avem de finanțare nerambursabilă. Pe bugetul local, nu reușim să realizăm investiții de o asemenea anvergură”, a declarat primarul Daniel Cristian Stan.

Reamintim faptul că, anul trecut, a fost inaugurată Școala Mihai Viteazul Târgoviște (Micro IX), unitate de învățământ care a fost supusă unui proiect complex de reabilitare, extindere, modernizare și dotare, implementat tot cu fonduri europene nerambursabile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

 

ADMINISTRAŢIE

Ordinea de zi a ședinței CLM Târgoviște din 27 ianuarie 2022

Publicat

pe

de

FOTO ARHIVĂ

Consiliul Local Municipal Târgoviște se întrunește, în ședință ordinară de lucru, în data de 27 ianuarie 2022, la ora 14:00.

Ordinea de zi este următoarea:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

A fost trasată harta rețelei de drumuri și alei din Stațiunea turistică Peștera-Padina

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ

Unul dintre dezideratele președintelui Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, este acela de a contura și materializa cat mai rapid Stațiunea turistică de interes național Peștera-Padina.

Astăzi – 21 ianuarie 2022, s-a mai înscris o filă importantă din acest megaproiect care va transforma județul Dâmbovița într-un pol al turismului național. Șeful județului, alături de care s-a aflat echipa de specialiștii pe care o coordonează la nivelul CJ Dâmbovița și reprezentanți ai patronatului din turism, a stabilit rețeaua de străzi a Stațiunii Turistice Peștera-Padina.

„Împreună cu arhitectul şef al judeţului Dâmboviţa, Teodor Bâte, cu președintele Asociației Turistice Peștera-Padina, Valentin Calcan, am identificat cele mai bune soluții pentru traficul auto și pietonal, astfel încât să respectăm toate normele în vigoare, dar, în același timp, să protejăm și mediul înconjurător.

Avem șansa ca în zona dâmbovițeană a Munților Bucegi să construim o bijuterie a turismului național și să creăm oportunități enorme pentru economia județului nostru”, a precizat Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT