Connect with us

ACTUALITATE

Camera de Comerț Dâmboviţa te ajută cu tehnoredactarea documentelor necesare pentru înființarea unei firme

Publicat

pe

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmboviţa Dâmboviţa le asigură antreprenorilor asistență juridică specializată în vederea identificării oportunităților de afaceri, îndrumare prealabilă și tehnoredactarea tuturor documentelor necesare în vederea înregistrării la Oficiul Registrului Comerțului.

De asemenea, Departamentul Juridic și Consultanță Societăți Comerciale CCIA Dâmboviţa asigură tehnoredactarea și întocmirea avizelor de forță majoră, a certificatelor ce atestă calitatea de IMM ori eliberarea certificatelor constatatoare extinse.

Specialiștii CCIA Dâmboviţa pot fi găsiți nu doar la sediul instituției, din Târgoviște, Calea Câmpulung, Nr. 6A, ci și la punctul de lucru situat pe strada Plt. Dițescu Stan, Nr. 5 (Centrul Vechi, lângă Oficiul Registrului Comerțului Dâmboviţa).

Date contact Departamentul Juridic și Consultanță Societăți Comerciale CCIA Dâmboviţa:

– Cătălina Rotaru
Șef Serviciu Juridic și Consultanță societăți
catalina.rotaru@cciadb.ro

– Diana Funda
Consilier Juridic
diana.dumea@cciadb.ro

– Agita Popa
Consultant Cameral
agota.popa@cciadb.ro

– Mihaela Gheorghe
Consilier Juridic
mihaela.gheorghe@cciadb.ro

– Albert Gagionea
Consilier Juridic
albert.gagionea@cciadb.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT