Connect with us

Dâmboviţa

Primarul de la Braniștea a prins tupeu și minte cu nerușinare! Declarații VIDEO deputat Marian Țachianu

Publicat

pe

Deputatul Marian Țachianu, fost primar al comunei Braniștea, din județul Dâmbovița, a demontat, astăzi – 17 februarie 2022, în cadrul unei conferințe de presă, afirmațiile actualului edil, în legătură cu investițiile preluate și activitatea Consiliului Local, majoritar PSD. Spune Țachianu că liberalul Mihai Vișinescu nu doar că este nepregătit pentru munca în administrație, dar „a prins tupeu și minte cu nerușinare”.

Da, bugetul comunei Braniștea pentru 2022 nu a fost încă aprobat, însă situația a fost generată de atitudinea primarului Vișinescu. Acesta ar fi vrut ca proiectul de hotărâre să fie votat într-o ședință online, fără o dezbatere adevărată. În plus, în fiecare zi de după ce proiectul de buget a fost transmis către consilierii locali, s-au adus diferite modificări, la sugestia edilului. Deputatul Țachianu cataloghează ceea ce s-a întâmplat drept o „bătaie de joc” orchestrată de primar, căruia i-a transmis „să-și bage mințile în cap”. Aleșii PSD vor convoca ei o ședință a Consiliului Local Braniștea, cu prezență fizică, în cadrul căreia să fie dezbătut proiectul de buget pentru 2022.

Având în vedere că primarul PNL Mihai Vișinescu face tot posibilul să arunce vina pentru nerealizările sale în curtea predecesorului, în speță actualul deputat Marian Țachianu, parlamentarul a vorbit în cadrul conferinței de presă și despre investițiile pe care le-a lăsat în lucru și care sunt acum blocate: introducere rețea de gaze naturale, construire grădiniță cu program prelungit, construire dispensar și realizare sistem de canalizare. Proiectul de gaze, spune Marian Țachianu, mai avea nevoie doar de câteva avize pentru ca lucrările să demareze. Dar, Mihai Vișinescu nu a fost capabil să le obțină! Și, uite-așa, bate pasul pe loc o investiție care are finanțare! Cât privește grădinița și dispensarul, firma constructoare a dat faliment, iar primarul Vișinescu nu face nimic pentru deblocarea situației deși are pârghiile legale: expertiză și evaluare lucrare, apoi licitație pentru desemnarea altui constructor. Situația nu este singulară la Braniștea, iar ceilalți edili au început deja procedurile. Nu și Mihai Vișinescu!

Detalii în materialul video următor:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident rutier cu două victime pe DN7, în comuna Mătăsaru

Publicat

pe

Doi tineri, în vârstă de 19 și 18 ani, au fost răniți, în această dimineață, într-un accident rutier pe DN7, în comuna Mătăsaru. Mașina cu care circulau, din direcția Găești ore Mătăsaru, a părăsit partea carosabilă. La volan se afla băiatul de 19 ani, de fel din Boteni. Deocamdată, nu se știe din ce motiv tânărul șofer a pierdut controlul asupra volanului.

La fața locului au intervenit pompierii din Găești și Vișina, cu autospecială de descarcerare și două echipe SMURD. Conducătorul auto și o tânără de 18 ani, pasageră în mașină, au fost găsiți conștienți. După ce au primit primul ajutor, aceștia au fost transportați la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Străzile din municipiul Moreni vor intra în modernizare pe Programul „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Eforturile administrației publice de la Moreni sunt din nou încununate de succes în ceea ce privește atragerea de fonduri nerambursabile pentru modernizarea municipiului.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea, prin Programul Național „Anghel Saligny”, a două proiecte privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, investiții importante pentru civilizația urbană și confortul cetățenilor din Moreni.

În primul proiect, se are în vedere execuția de lucrări pe 3,550 km de străzi din municipiul Moreni. Investiția are o valoare 4.709.490,2 lei. Străzile incluse în acest proiect sunt: Teiș, Armoniei, Școlii, Muzeului, Soarelui, Libertății, Romană, Fragilor, Artere laterale H.C.C., Grădinilor.

Cel de-al doilea proiect prevede reabilitarea și modernizarea a 3,827 km, străzi din cartierul Schela Mare. Pentru aceast obiectiv, se vor aloca 5.439.817,76 lei. Vor intra într-un proces total de refacere străzile: Anul 1907, Codrului, Ghioceilor, Izlazului, Luceafărului, Pietriș, Sirius, Ștrandului, Trandafirilor și Uranus.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT