Connect with us

Dâmboviţa

Primarul de la Braniștea a prins tupeu și minte cu nerușinare! Declarații VIDEO deputat Marian Țachianu

Publicat

pe

Deputatul Marian Țachianu, fost primar al comunei Braniștea, din județul Dâmbovița, a demontat, astăzi – 17 februarie 2022, în cadrul unei conferințe de presă, afirmațiile actualului edil, în legătură cu investițiile preluate și activitatea Consiliului Local, majoritar PSD. Spune Țachianu că liberalul Mihai Vișinescu nu doar că este nepregătit pentru munca în administrație, dar „a prins tupeu și minte cu nerușinare”.

Da, bugetul comunei Braniștea pentru 2022 nu a fost încă aprobat, însă situația a fost generată de atitudinea primarului Vișinescu. Acesta ar fi vrut ca proiectul de hotărâre să fie votat într-o ședință online, fără o dezbatere adevărată. În plus, în fiecare zi de după ce proiectul de buget a fost transmis către consilierii locali, s-au adus diferite modificări, la sugestia edilului. Deputatul Țachianu cataloghează ceea ce s-a întâmplat drept o „bătaie de joc” orchestrată de primar, căruia i-a transmis „să-și bage mințile în cap”. Aleșii PSD vor convoca ei o ședință a Consiliului Local Braniștea, cu prezență fizică, în cadrul căreia să fie dezbătut proiectul de buget pentru 2022.

Având în vedere că primarul PNL Mihai Vișinescu face tot posibilul să arunce vina pentru nerealizările sale în curtea predecesorului, în speță actualul deputat Marian Țachianu, parlamentarul a vorbit în cadrul conferinței de presă și despre investițiile pe care le-a lăsat în lucru și care sunt acum blocate: introducere rețea de gaze naturale, construire grădiniță cu program prelungit, construire dispensar și realizare sistem de canalizare. Proiectul de gaze, spune Marian Țachianu, mai avea nevoie doar de câteva avize pentru ca lucrările să demareze. Dar, Mihai Vișinescu nu a fost capabil să le obțină! Și, uite-așa, bate pasul pe loc o investiție care are finanțare! Cât privește grădinița și dispensarul, firma constructoare a dat faliment, iar primarul Vișinescu nu face nimic pentru deblocarea situației deși are pârghiile legale: expertiză și evaluare lucrare, apoi licitație pentru desemnarea altui constructor. Situația nu este singulară la Braniștea, iar ceilalți edili au început deja procedurile. Nu și Mihai Vișinescu!

Detalii în materialul video următor:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite