Connect with us

ACTUALITATE

Inspecția Muncii prezintă modificările legislative, în cadrul unei dezbateri online

Publicat

pe

Vineri – 4 martie 2022, începând cu ora 10:30, Inspecția Muncii organizează, în sistem online, un eveniment în cadrul căruia se vor prezenta și explica, acolo unde este cazul, noutățile legislative din 2022, apărute odată cu aprobarea modificărilor aduse H.G. nr. 1425/2006, în concordanţă cu Legea nr. 208/2021 şi Legea nr. 319/2006.

Prezentarea va viza atât interpretarea și aplicarea corectă a noilor prevederi legale, referitoare la comunicarea și cercetarea evenimentelor în care sunt implicați lucrători, și vor fi oferite explicații cu privire la posibilitatea de a utiliza semnătura electronică şi mediul online, în emiterea și gestionarea documentelor aferente relațiilor de muncă, securității și sănătății în muncă.

„Acțiunea se adresează angajatorilor, managerilor, servicilor externe de securitate și sănătate în muncă, specialiștilor S.S.M. și H.R. din sectorul public și privat, precum și tuturor persoanelor interesate de modificările și noutățile legislative din domeniul SSM.

Inspectorul general de stat al Inspecției Muncii, Dantes Nicolae Bratu, va prezenta modificările aduse legislaţiei securităţii şi sănătăţii în muncă, dar și puncte de vedere oficiale privitoare la punerea în aplicare a ultimelor prevederi legale, urmând ca apoi să răspundă întrebărilor adresate de participanţii la eveniment. Activitatea va fi una interactivă.

Printre subiectele propuse pentru dezbatere se numără comunicarea şi cercetarea accidentelor de muncă, inclusiv a celor produse în afara graniţelor României, utilizarea mediului online în activitatea de securitate şi sănătate în muncă, folosirea semnăturii electronice, avansată sau calificată, pentru toate documentele din domeniu SSM/HR, completarea fişei de instruire individuală şi consemnarea instruirii în format electronic, punerea la dispozitie a documentelor electronice cu prilejul controalelor efectuate de Inspecția Muncii”, a precizat Marius Lixandru – inspector sef ITM Dâmbovița.

Persoanele care doresc să participe la această acțiune de informare se pot înscrie accesând linkul https://www.conferinte.ro/evenimente/inspectia_muncii.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Marșul luminilor, sâmbătă – 25 martie 2023, în orașul Titu

Publicat

pe

Primăria Titu organizează, sâmbătă – 25 martie 2023, de la ora 20:00, evenimentul “Dăruiește Pământului din ENERGIA TA!”. Manifestarea cuprinde un „Marș al luminilor”, cu plecare la ora 20:30, din fața Hotelului Modern către Parcul Orășenesc, unde va fi format un ceas uman. În timpul acestei acțiuni, iluminatul public va fi stins.

PARTENERI:
Biblioteca Orășenească
Casa de Cultură
Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu”
Școala Gimnazială Nr.2 Titu Târg
Liceul Tehnologic „Goga Ionescu”
Liceul Teoretic „Iancu C. Vissarion”

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

20.000 de puieți forestieri vor fi plantați la Moreni, în zona Sângeriș-Cazemată

Publicat

pe

La inițiativa primarului municipiului Moreni – Constantin Dinu, Asociația EcoAssist, în parteneriat cu municipalitatea, va desfășura duminică, 26 martie 2023, începând de la ora 09:30, în zona Sângeriș – Cazemată, o acțiune de plantare a 20.000 de puieți forestieri.

Cei care vor să participe la această activitate civică se pot înscrie și pot solicita detalii, accesâd link-ul: https://forms.gle/VtpFrvNYgRLUi8v28

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats