Connect with us

ACTUALITATE

Fructe și sucuri de mere pentru refugiații din Ucraina, oferite de pomicultorii din Voinești

Publicat

pe

La inițiativa primarului Gabriel Dănuț Sandu, gospodării din comuna Voinești s-au mobilizat pentru a veni în sprijinul familiilor de ucraineni care au fugit din calea bombelor, dar și pentru a ajuta cetățenii altor state, muncitori și studenți prinși de război în orașele Ucrainei.

Peste două tone de mere și 300 de litri de suc natural pasteurizat, ambalat în recipiente speciale, au luat, astăzi – 4 martie 2022, drumul Capitalei. Fructele și sucurile au ajuns la cele câteva sute de refugiați cazați în căminele studențești ale Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

Transportul a fost însoțit până la destinație de viceprimarul Claudiu Popa. Reprezentatul Primăriei Voinești a mers în câteva camere în care se aflau cazate familii din Ucraina, cărora le-a oferit personal sucuri de mere și le-a adresat cuvinte de încurajare.

Profesorul universitar Remus Pricopie, rectorul SNSPA, a transmis un mesaj de mulțumire locuitorilor comunei Voinești și Primăriei pentru donațiile oferite pentru cei „250 de refugiați din Ucraina cazați până acum în căminele SNSPA”.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT