Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Podul de la Corbii Mari va fi redat circulației în două luni

Publicat

pe

Unul dintre cele mai moderne poduri construite în județul Dâmbovița după Revoluția din Decembrie 1989 a fost edificat pe DJ 701, pe teritoriul comunei Corbii Mari. Impresionanta cale de traversare a râului Argeș are o lungime de 277 de metri și leagă localitatea Corbii Mari și Autostrada București-Pitești de partea de sud a județului Dâmbovița, respectiv de orașul Titu.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, s-a aflat și astăzi, 4 martie 2022, pe șantierul acestui pod, unde lucrările înaintează cu repeziciune. Șeful administrației județene a precizat că, dacă vremea va fi prielnică, în cel mult două luni, podul va fi gata, iar circulația rutieră va fi reluată.

Corneliu Ștefan a fost însoțit în această vizită de lucru de primarul de la Corbii Mari, Ionuț Bănică, și de parlamentarii PSD din județ: Carmen Holban, Titus Corlățean, Radu Popa, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu: Plata taxelor și impozitelor locale până la 31 martie vă aduce 10% reducere

Publicat

pe

Primăria Titu le reamintește contribuabililor persoane fizice și juridice faptul că vor beneficia de o bonificație de 10% dacă își achită integral, până la data de 31 martie 2023, taxele și impozitele pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport aferente anului în curs, respectiv

Obligațiile de plată către Primăria Titu se pot achita direct la Biroul Impozite şi Taxe Locale, precum și online, cu cardul, prin intermediul platformei ghiseul.ro, disponibilă 7 zile din 7 și 24 de ore din 24. De reținut că nu se percepe comision, dar și că prin ghiseul.ro puteți achita și amenzile, pentru persoanele fizice. Dovada plăţii se primeşte pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Trei locuri de joacă noi, în trei săptămâni! Un cadou perfect pentru copiii din comuna Poiana

Publicat

pe

Reprezentanții administrației publice locale de la Poiana, județul Dâmbovița, au profitat la maximum de vremea frumoasă din ultimele săptămâni și, printr-o bună colaborare cu firma constructoare, au reușit să amenajeze în timp record trei locuri de joacă noi, câte unul în fiecare sat al comunei.

Investiția, în valoare de aproximativ 350.000 de lei, a fost realizată cu fonduri europene nerambursabile obținute printr-un proiect depus prin Grupul de Acțiune Locală Titu.

„Primul loc de joacă l-am finalizat în data de 27 februarie, în satul de centru, lângă Căminul Cultural. Următorul, cel de la Centrul de Zi din Poienița, a fost gata pe 6 martie, iar, de săptămâna trecută, și copiii din Poiana de Jos au la dispoziție un loc de joacă nou, pe strada Teiului. Mă bucur că am reușit să le facem acest cadou chiar la început de primăvară, când sunt nerăbdători să iasă la joacă afară”, ne-a spus primarul Marian Șerban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats