Connect with us

ACTUALITATE

Ioan Marinescu va rămâne un model de implicare în viața comunității! Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Publicat

pe

Vestea că fostul prefect al județului Dâmbovița, Ioan Marinescu, a părăsit această lume i-a întristat pe toți cei care l-au cunoscut, fie că vorbim de colegi într-ale politicii sau de oameni obișnuiți, cu care și-a intersectat viața la un moment dat. Pentru că domnul Ioan Marinescu a fost o fire blândă și extrem de prietenoasă, care a arătat întotdeauna mult respect pentru semeni. Tuturor ne ura să ne iubească viața, iar noi, acum, cu tristețe în suflet, nu putem spune decât: Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule Ioan Marinescu!

 


Am aflat cu mare tristețe vestea trecerii în neființă a fostului prefect, domnul Ioan Marinescu. A fost un bun profesionist și un prieten al fiecărui dâmbovițean. Și-a construit întreaga carieră pe muncă și respect pentru oameni. A fost în slujba dâmbovițenilor și a știut să-i facă mândri de foarte multe ori. A militat permanent pentru sprijinirea celor aflați în necaz. Va rămâne un model de implicare în viața comunității noastre.

Gândurile mele sunt îndreptate către familia fostului meu coleg. Sunt sigură că moștenirea sa va dăinui. În numele meu și al Instituției Prefectului transmit sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Claudia Gilia – prefectul județului Dâmbovița

 


Odihnește-te în pace, prietene! Prea repede cheamă Dumnezeu în împărăția Sa oamenii buni! Am vorbit la telefon în urmă cu 3 săptămâni și n-am mai apucat să ne vedem.

A plecat dintre noi un om bun, puternic și, mai presus de toate, demn, așa cum a fost până în ultima clipă a luptei cu boala care s-a dovedit necruțătoare! Condoleanțe și alinare de la Dumnezeu familiei îndoliate!

Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște

 


Omul care a iubit viața s-a dus într-o viață mai bună. Cu toate ale noastre, îmi vei lipsi enorm, prietene. Nu găsesc toate cuvintele și nici nu mi se mai par importante. Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău uriaș!

Adrian Țuțuianu – președinte PRO România Dâmboviţa

 


Să te iubească viața! Așa ne spunea prietenul meu Jan când ne despărțeam. Ce urare frumoasă, părintească… puternică!

Ioan Marinescu, a fost omul în preajma căruia te simțeai bine, liniștit, apreciat, un om care rămânea om, indiferent de funcțiile pe care le-a avut. Un prieten gigantic, înțelept… am fost norocos să te am aproape!

Jan, oare de ce „viața” aceea pe care o invocai zilnic a decis să-și încheie partea ei de înțelegere? Drum lin, prieten drag! Învață îngerii să fie buni!

Liviu Stoica – director, Direcția Informatică Agenția de Cadastru și Publicitate Imobiliară

 


Rămas bun, domnule Ioan Marinescu! Bunul Dumnezeu să vă odihnească în pace!

Omul pozitiv, generos, echilibrat, cu un zâmbet jovial și o vorbă bună, omul care avea o rezervă mare de simpatie și de gânduri bune din partea oamenilor, s-a stins fulgerător.

În anii în care a ocupat funcții în administrația județeană, dar și după, a sprijinit activ activitatea muzeului și a participat la numeroase evenimente, cum au fost deschiderea pentru public a locului execuției Ceauseștilor, la 3 septembrie 2013, apoi în 20 decembrie 2013 la inaugurarea Muzeului Evoluției Omului, iar la 28 noiembrie 2015, cu ocazia inaugurării Palatului Brâncovenesc de la Potlogi, a primit onorul din partea Garnizoanei Târgoviște, în calitate de prefect al județului Dâmbovița.

Iubea mult istoria, așa încât a depus jurământul în clădirea Prefecturii Dâmbovița, actualul Muzeu de Artă Târgoviște, la 11 noiembrie 2014. Condoleanțe familiei îndurerate!

Colectivul Muzeului de Istorie din Târgoviște

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

10 posturi disponibile la Jandarmeria Teleorman

Publicat

pe

de

Jandarmeria Teleorman organizează concurs pentru ocuparea a 10 funcții de subofițer pază principal prin încadrare directă / rechemare în activitate.

Cererile de înscriere se depun în perioada 27.06.2022 – 08.07.2022.

Mai multe detalii legate de componența dosarului, tematica și bibliografia, puteți afla accesând următorul link:
http://www.jandarmeriateleorman.ro/1440-2/.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Târgoviște: 400 de înotători participă la Campionatul Național de Cadeți

Publicat

pe

Complexul Turistic de Natație Târgoviște găzduiește în aceste zile Campionatul Național de Cadeți, care reunește aproape 400 de înotători din toată țara. Este vorba despre o competiție care se organizează la Târgoviște de mai mulți ani. Un concurs în cadrul căruia sportivul momentului în România, campionul mondial David Popovici, a stabilit, în ultimii ani, multe recorduri naționale – după cum au punctat Camelia Potec – președinta Federației Române de Natație și primarul municipiului Târgoviște – Daniel Cristian Stan.

„Putem spune că o mică parte din ceea ce înseamnă pregătirea lui David Popovici se datorează și participării la competiția organizată în bazinul olimpic de înot de la Târgoviște. Încet-încet, având o bază care este bună, se naște și performanța. La Târgoviște, un oraș care, în urmă cu 10 ani, nu spunea foarte mult pe harta înotului românesc.

Mă bucur că la Târgoviște, în momentul în care în țară nu prea se vorbea de natație, aici se construia un bazin olimpic de înot. Am fost inspirați. Îi mulțumesc Cameliei Potec pentru faptul că, atunci când acest bazin avea nevoie de promovare, a venit alături de noi și a adus aici câteva competiții importante și am creat un parteneriat benefic pentru comunitatea locală și pentru performanța sportivă”, a declarat edilul Daniel Cristian Stan.

Președinta Federației Române de Natație, Camelia Potec, a spus că a găsit la Târgoviște condiții excelente pentru organizarea competițiilor la înot, dar și sprijin necondiționat din partea reprezentanților Primăriei, care nu au spus niciodată nu atunci când a propus un proiect.

„În momentul de față, înotul este pe buzele tuturor. David Popovici este deja unul dintre cei mai cunoscuți sportivi ai României și, da, toate lucrurile construite până acum au dus la rezultatele lui și ale natației românești. Este foarte important să organizăm competiții pentru acești copii, pentru că aici putem face selecția, putem găsi talentele pe care să le sprijinim în vederea participării la competițiile internaționale de obiectiv. David Popovici a reușit multe recorduri naționale în acest bazin de la Târgoviște. Fac această precizare pentru persoanele care întreabă de unde a ieșit David Popovici”, a precizat Camelia Potec.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT