Connect with us

ACTUALITATE

Redeschiderea Secției de Medicina Internă Voinești, un câștig pentru locuitori de pe Valea Dâmboviței

Publicat

pe

Deputata PSD de Dâmbovița Carmen Holban, membră în Comisia pentru Familie și Sănătate din cadrul Parlamentului României, salută decizia autorităților județene, a celor locale și a conducerii Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște de a redeschide Secția Externă de la Voinești, specializată pe Medicină Internă.

„Din 2016 și până la venirea pandemiei, perioadă în care a funcționat compartimentul respectiv, aproape 3.000 de pacienți au beneficiat de servicii medicale în Voinești, cetățeni din comunele de pe toată Valea Dâmboviței.

Sunt ferm convinsă că, începând cu 15 martie, serviciile medicale oferite la Voinești vor scădea din presiunea generată de numărul mare de pacienți care erau obligați să vină la Spitalul din Târgoviște pentru rezolvarea problemelor de sănătate.

Acest centru medical, aflat atât de aproape de locuitorii așezărilor de pe Valea Dâmboviţei, va contribui la prevenirea și tratarea multor afecțiuni la depistarea acestora în timp util”, a precizat Carmen Holban.

Deputata are cuvinte de laudă pentru Consiliului Județean Dâmbovița și pentru reprezentanții autorităților locale, care au demonstrat că sunt preocupați de sănătatea dâmbovițenilor, investind în infrastructura medicală și în dotările specifice.

„Vorbesc aici de reabilitarea, modernizarea și extinderea Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgoviște, de extinderea și dotarea Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalul Județean. De asemenea, extinderea Secției de Cardiologie și dotarea acestui important departament medical cu un aparat angiograf”, a spus parlamentara PSD.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Tabără de creație la Centrul Județean de Cultură Dâmbovița. Detalii aici

Publicat

pe

de

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, în perioada 11 – 15 iulie 2022, cea de-a X-a ediție a Taberei de creație „O vară de poveste”.

„Atelierele de creație – olărit, dans, micul artizan, decorațiuni hârtie, cusături, mărgele și pictură icoane pe sticlă – vă vor oferi, ca în fiecare an, experiențe de neuitat.

Programul se desfășoară în intervalul orar 08:00 – 12:00. Taxa de participare pentru întreaga săptămână de activități este de 30 lei / copil.

Copiii, cu vârsta minimă de 6 ani, se pot înscrie până la data de 7 iulie, la nr. de telefon 0726.901.944″, se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

A început construcția primului hotel de 5 stele din Stațiunea montană Peștera-Padina

Publicat

pe

Moment istoric, luni – 27 iunie 2022, în Munții Bucegi. Este ziua când a fost pusă piatra de temelie a primului hotel de 5 stele ce va fi construit în cadrul Stațiunii montane Padina-Peșrera. Este un proiect implementat fe cunoscutul om de afaceri Valentin Calcan.

Evenimentul a debutat cu o slujbă de sfințire, apoi s-a dat citire actului de temelie, pe care investitorul l-a plasat într-o capsulă a timpului ce a fost zidită la temelia viitorului otel Peștera Wellness&SPA, împreună cu două ziare de astăzi și o fotografie de grup.

Valentin Calcan a declarat că își dorește ca hotelul să fie gata până în toamna anului viitor, când se împlinesc 100 de ani de la ridicarea primei cabane turistice în Bucegii dâmbovițeni – Casa Peștera.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT