Connect with us

Dâmboviţa

Asociație umanitară din Dâmbovița, premiată pentru excelență în asistența socială

Publicat

pe

La Ateneul Român din București, s-a desfășurat, ieri – 15 martie 2022, Gala Națională a Excelenței în Asistență Socială, în cadrul căreia Asociația Centrul Socio-Cultural COMMUNIO din Târgoviște, județul Dâmbovița, a fost premiată pentru activitatea de sprijinire a celor aflați în situații dificile din punct de vedere material și medical. Evenimentul care s-a consumat sub egida „Zilei Mondiale a Asistenței Sociale” a fost organizat de Colegiul Național al Asistenților Sociali. Amfitrionul acestei gale a fost Andreea Marin – ambasador al Excelenței în Asistență Socială. Distincția i-a fost înmânată președintelui Asociației – preotul Ionuț Ghibanu, vicar eparhial.

„Am fost deosebit de onorat să fiu premiat, în calitate de președinte, pentru întreaga activitate a Asociației. Acest premiu obligă și responsabilizează și mai mult întreaga echipă care lucrează în cadrul Asociației pentru ajutarea semenilor noștri aflați în suferințe și în nevoi. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate, colegilor, sponsorilor și donatorilor noștri și, nu în ultimul rând, Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon pentru binecuvântarea pe care mi-a acordat-o de a înființa această Asociație și pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de sprijinul nostru”, a precizat vicarul eparhial Ionuț Ghibanu – președintele Asociației Centrul Socio-Cultural COMMUNIO.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Accident rutier cu două victime pe DN7, în comuna Mătăsaru

Publicat

pe

Doi tineri, în vârstă de 19 și 18 ani, au fost răniți, în această dimineață, într-un accident rutier pe DN7, în comuna Mătăsaru. Mașina cu care circulau, din direcția Găești ore Mătăsaru, a părăsit partea carosabilă. La volan se afla băiatul de 19 ani, de fel din Boteni. Deocamdată, nu se știe din ce motiv tânărul șofer a pierdut controlul asupra volanului.

La fața locului au intervenit pompierii din Găești și Vișina, cu autospecială de descarcerare și două echipe SMURD. Conducătorul auto și o tânără de 18 ani, pasageră în mașină, au fost găsiți conștienți. După ce au primit primul ajutor, aceștia au fost transportați la spital.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Străzile din municipiul Moreni vor intra în modernizare pe Programul „Anghel Saligny”

Publicat

pe

Eforturile administrației publice de la Moreni sunt din nou încununate de succes în ceea ce privește atragerea de fonduri nerambursabile pentru modernizarea municipiului.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a aprobat finanțarea, prin Programul Național „Anghel Saligny”, a două proiecte privind reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, investiții importante pentru civilizația urbană și confortul cetățenilor din Moreni.

În primul proiect, se are în vedere execuția de lucrări pe 3,550 km de străzi din municipiul Moreni. Investiția are o valoare 4.709.490,2 lei. Străzile incluse în acest proiect sunt: Teiș, Armoniei, Școlii, Muzeului, Soarelui, Libertății, Romană, Fragilor, Artere laterale H.C.C., Grădinilor.

Cel de-al doilea proiect prevede reabilitarea și modernizarea a 3,827 km, străzi din cartierul Schela Mare. Pentru aceast obiectiv, se vor aloca 5.439.817,76 lei. Vor intra într-un proces total de refacere străzile: Anul 1907, Codrului, Ghioceilor, Izlazului, Luceafărului, Pietriș, Sirius, Ștrandului, Trandafirilor și Uranus.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT