Connect with us

Dâmboviţa

Țuțuianu, PRO România: Încercăm să suplinim deficitul de democrație care există astăzi pe scena politică

Publicat

pe

Mai are PRO România forță să devină un partid care să conteze pe scena politică? Este momentul ca liderul Victor Ponta să facă un pas în spate, așa cum susțin unii analiști? Sunt teme abordate de președintele Organizației Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, astăzi – 1 aprilie 2022, în cadrul unei conferințe de presă.

„Am avut, săptămâna trecută, o ședință a Biroului Executiv Județean, în cadrul căreia am decis să ne continuăm activitatea politică. Încercăm să fim în continuare purtătorii de mesaj ai cetățenilor care ne-au ales în anul 2020 și să suplinim deficitul de democrație care există astăzi în societatea românească, în sensul că nu mai există nicio voce critică la adresa celor care guvernează, fie în plan local, fie în plan național”, a precizat Adrian Țuțuianu.

A mai spus prim-vicepreședinte PRO România că urmează să prezinte la București un set de măsuri pentru reorganizarea partidului, astfel încât alegerile din 2024 să poată fi abordate cu succes. A punctat Adrian Țuțuianu că PRO România are resursele umane și priceperea politică necesare. Îi mai trebuie un comportament unitar la nivel național.

„Evoluțiile politice, și la nivel național și la nivel local, ne arată că este nevoie de soluții politice noi, într-un context în care guvernarea are astăzi două partide politice mari și opoziție nu prea mai există în România. Ne-am propus ca, până la sfârșitul acestui an, să luăm și decizii strategice, în sensul stabilirii calendarului pe care trebuie să-l avem pentru anii următori, fie mergând pe picioarele proprii, fie discutând și analizând posibilitatea și oportunitatea realizării unor alianțe politice care să readucă PRO România în anul 2024 în Parlamentul României”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Cât îl privește pe Victor Ponta, președintele PRO România Dâmbovița nu susține ideea că ar trebui să facă un pas în spate, având în vedere că este unul dintre cei 3-4 lideri ai partidului cu o bună vizibilitate în rândul opiniei publice. Spune Țuțuianu că Victor Ponta ar obține 18-20 de procente, dacă ar fi acum alegeri prezidențiale. Din păcate, a cam neglijat organizarea partidului, însă situația poate fi remediată.

„Eu sunt un om de echipă și rămân câtă vreme cred că mai putem să punem lucrurile în mișcare. Mă preocupă ce vom face în 2024. Nu stau deloc comod când știu că niște oameni au venit după mine și acum nu au nicio soluție. Trebuie să ne reorganizăm și să mergem în județe. Vom fi importanți pentru Stânga sau pentru Dreapta atunci când o să creștem in sondaje. La momentul acesta, pare că nu trezim interesul politic al nimănui”, a concluzionat Adrian Țuțuianu.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Anunț convocare ședință Consiliul Local Voinești în data de 29 iunie 2022

Publicat

pe

de

Se convoacă, în ședință ordinară, Consiliul Local Voinești, pe data de 29.06.2022, ora 16:00, la sediul acestuia, cu următoarea ordine de zi:

1. Proiect de hotărâre privind însușirea Raportului de activitate al beneficiarilor Legii 448/2006 modificată și completată din cadrul Primăriei Voinești pe semestrul 1 al anului 2022;
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificărilor taxei de habitat cu destinație specială de salubrizare pentru solicitările depuse la Primăria Voinești, conform anexelor emise de ADI “Management integrat al deșeurilor în județul Dâmbovița” pentru luna iulie 2022;
3. Informare privind intenția Telekom România Mobile Communications de a închiria o suprafață de 150 mp și cale de acces, în vederea construirii unui pilon metalic, destinat comunicațiilor electronice – islaz Muret;
4. Informare cu privire la stadiul depunerii proiectelor de investiții ale UAT Voinești prin Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” SA, Programul Național de Investiții “Anghel Saligny” și GAL Valea Ialomiței.
5. Diverse

PRIMAR,
SANDU GABRIEL

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

Dâmboviţa

Președinte CJ Dâmbovița: Cu un simplu mulțumesc, primarul de la Găești putea intra în istorie

Publicat

pe

Șoseaua de centură a orașului Găești este cel mai important proiect al Consiliului Județean Dâmboviţa, care a primit finanțare, săptămâna aceasta, prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Este vorba despre 80 de milioane de lei din costul total de 90 de milioane de lei. Diferența de cost va fi suportată de administrația județeană – a precizat președintele CJ Dâmbovița. Cu toate acestea, primarul orașului Găești, Grigore Gheorghe, și-a alocat meritele pentru această investiție – a mai spus Corneliu Ștefan, care a punctat de asemenea că edilul ar fi putut intra în istorie dacă ar fi scris pe Facebook un simplu mulțumesc. Atât.

„Când alții nu au fost în stare nici măcar să o deseneze, noi avem un program aprobat anul trecut de către Ministerul Transporturilor și astăzi avem deja și sursa de finanțare. Centura orașului Găești este un drum județean, este proiectul CJ Dâmbovița, este proiectul pe care noi, cei din administrația județeană, l-am gândit pentru județul Dâmbovița.

Domnul primar de la Găești nu are niciun merit în realizarea acestei centuri ocolitoare. Îmi pare rău că a ieșit să își asume munca noastră, a CJ Dâmbovița și a parlamentarilor PSD. Îi transmit că dacă scria pe Facebook un simplu mulțumesc intra în istoria orașului Găești și a județului Dâmbovița printr-un gest de noblețe. Dar, a luat copy-paste toată postarea mea și a scris-o pe contul personal.

Dl. primar, centura orașului Găești este un drum județean, este munca noastră, a conducerii CJ Dâmbovița și a parlamentarii PSD, care ne-am asumat în fața dâmbovițenilor acest proiect. Astăzi este un moment istoric. Avem un contract de finanțare și, în perioada următoare, vom scoate la licitație partea de proiectare și execuție. Pe 17 iulie, se vor depune oferte pentru studiul de fezabilitate”, a declarat Corneliu Ștefan în cadrul unei conferințe de presă organizată la sediul PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT