Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Târgoviște: Stadiul lucrărilor la depoul și noua autogară pentru transportul public local. VIDEO

Publicat

pe

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a efectuat, astăzi – 5 aprilie 2022, împreună cu membrii echipei sale, o nouă vizită de lucru pe șantierul deschis pe Calea Ialomiței, în zona fostului obor săptămânal, acolo unde au prins contur depoul și noua autogară destinată transportului public local.

Proiectul, cu o valoare totală de aproape 170 de milioane de lei, este implementat cu fonduri europene nerambursabile și are trei componente:
– achiziția a 40 de autobuze hibrid (etapă finalizată);
– modernizarea stațiilor de călători, construire autogară, depou și două stații de capăt și modernizare coridoare de transport (în execuție);
– digitalizarea sistemului de management al traficului.

„Este o investiție complexă prin care târgoviștenii urmează să beneficieze de singura autogară adevărată construită după 1989 în orașul nostru. Va fi o autogară la standarde europene.

Este numai o etapă pe ceea ce înseamnă modernizarea transportului public din municipiul Târgoviște. Urmează să depunem un alt proiect prin care vom construi, în această zonă (nota redacției: perimetrul fostului obor), o autogară destinată traficului de călători extraurban”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ADMINISTRAŢIE

Primăria Titu: Plata taxelor și impozitelor locale până la 31 martie vă aduce 10% reducere

Publicat

pe

Primăria Titu le reamintește contribuabililor persoane fizice și juridice faptul că vor beneficia de o bonificație de 10% dacă își achită integral, până la data de 31 martie 2023, taxele și impozitele pentru clădiri, terenuri și mijloace de transport aferente anului în curs, respectiv

Obligațiile de plată către Primăria Titu se pot achita direct la Biroul Impozite şi Taxe Locale, precum și online, cu cardul, prin intermediul platformei ghiseul.ro, disponibilă 7 zile din 7 și 24 de ore din 24. De reținut că nu se percepe comision, dar și că prin ghiseul.ro puteți achita și amenzile, pentru persoanele fizice. Dovada plăţii se primeşte pe e-mail în doar câteva minute de la plata efectivă.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Trei locuri de joacă noi, în trei săptămâni! Un cadou perfect pentru copiii din comuna Poiana

Publicat

pe

Reprezentanții administrației publice locale de la Poiana, județul Dâmbovița, au profitat la maximum de vremea frumoasă din ultimele săptămâni și, printr-o bună colaborare cu firma constructoare, au reușit să amenajeze în timp record trei locuri de joacă noi, câte unul în fiecare sat al comunei.

Investiția, în valoare de aproximativ 350.000 de lei, a fost realizată cu fonduri europene nerambursabile obținute printr-un proiect depus prin Grupul de Acțiune Locală Titu.

„Primul loc de joacă l-am finalizat în data de 27 februarie, în satul de centru, lângă Căminul Cultural. Următorul, cel de la Centrul de Zi din Poienița, a fost gata pe 6 martie, iar, de săptămâna trecută, și copiii din Poiana de Jos au la dispoziție un loc de joacă nou, pe strada Teiului. Mă bucur că am reușit să le facem acest cadou chiar la început de primăvară, când sunt nerăbdători să iasă la joacă afară”, ne-a spus primarul Marian Șerban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats