Connect with us

Dâmboviţa

Dâmbovița, în topul investițiilor implementate cu fonduri nerambursabile

Publicat

pe

Astăzi – 8 aprilie 2022, s-a aflat în județul Dâmbovița, la invitația lui Corneliu Ștefan – președintele Consiliului Județean, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – Cseke Attila. Înaltul demnitar a participat la inaugurarea unor obiective de infrastructura educațională, culturală și sportivă din municipiile Târgoviște, Moreni și din orașul Pucioasa.

„Este o dovadă a atentiei și a interesului major pe care Guvernul și actuala coalitie PSD-PNL-UDMR le acordă județului Dâmbovița. Cetățenii trebuie să știe că, prin Ministerul Dezvoltării, atât Târgoviștea cât și mai multe UAT-uri din județ sunt beneficiarele unor investiții semnificative.

Viitorul stadion european de la Târgoviște este un proiect realizat de echipa lui Corneliu Stefan, tot cu sprijinul ministerului Dezvoltării. Dâmbovițenii vor avea ocazia să vadă aici multe dintre vedetele fotbalului pe care azi le aplaudăm doar la tv. Timpul spectacolului fotbalistic se apropie!

Cu fondurile aprobate de ministrul Cseke, a fost posibilă refacerea unui obiectiv cu valoarea sentimentală din Targoviste -Cinematograful Independența – și transformarea acestuia într-un pol socio-cultural, dar și modernizarea mai multor școli din Dâmbovița.

Astăzi, am participat la ceremonia de finalizare a extinderii, modernizării și echipării la standarde europene a Școlii “Matei Basarab”.

Investiția în educație e cea mai rentabilă pentru oricare guvern. Pe termen scurt și pe termen lung. Aici sunt bani europeni, peste 22 milioane de lei. Rezultatele sunt meritorii”, a scris deputatul Radu Popa, pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite