Connect with us

ACTUALITATE

ITM Dâmboviţa angajează șofer. Detalii aici!

Publicat

pe

Inspectoratul Teritorial de Muncă Dâmbovița, cu sediul în strada Revolutiei, bl. C8, Târgoviște, Dâmbovița, organizează concurs de ocupare a postului contractual vacant de execuție – şofer, din cadrul Serviciului Economic, Resurse Umane, Administrativ și Informatică, astfel:
1. proba scrisă în data de 20.05.2022, ora 10:00, la sediul inspectoratului
2. proba practică în data de 24.05.2022, ora 10:00, la sediul inspectoratului
3. interviul în data de 26.05.2022, ora 10:00, la sediul inspectoratului

Condiții generale pentru ocuparea funcției contractuale vacante – candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute în art. 3 din Anexa H.G. nr.286/2011 republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Condiții specifice aferente funcției contractuale vacante:
– Nivel de studii: absolvent studii medii liceale cu diplomă de bacalaureat;
– Permis de conducere: minim categoria B, cu o vechime de minim 5 ani;
– Vechime în muncă: minim 5 ani;
– Apt medical pentru postul de şofer, fară a avea restricții medicale;
– Test psihologic pentru transport de persoane, efectuat cu cel mult 3 luni anterior datei limită de depunere a dosarului de concurs;
– Cazier auto, din care să rezulte că nu i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru consumul de băuturi alcoolice sau accidente de circulaţie soldate cu victime;
– Cazier judiciar;
– Disponibilitate la program flexibil.

Dosarele de inscriere la concurs se depun la sediul instituției, în perioada 28.04.2022 – 11.05.2022, inclusiv.

Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Dâmboviţa, persoană de contact: Solomon Florentina – consilier Resurse Umane, telefon 0745020871, sau pe site-ul instituției, la adresa https://www.inspectiamuncii.ro/web/itm-dambovita

Urmărește Incomod Media și pe Google News

ACTUALITATE

Nu rata sesiunea practică „Finanțarea afacerilor agricole” organizată de Camera de Comerț Dâmbovița!

Publicat

pe

Camera de Comerț Dâmbovița organizează, mâine – 21 martie 2023, de la ora 10:00, la sediul său din Târgoviște (Calea Câmpulung, Nr. 6A – zona fostului spital de endocrinologie), prima ediție a evenimentului „Finanțarea afacerilor agricole”.

Este vorba despre o sesiune practică menită să contribuie la o bună informare a mediului antreprenorial din sectorul agricol asupra intervențiilor în agricultură previzionate în perioada imediat următoare prin Planul Național Strategic.

Alături de consultanții Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița se vor afla reprezentanții PORSIM BLUE PROJECT- partener în acest demers dedicat finanțării afacerilor agricole.

Înscrierile se fac la telefon 0245.210.318 sau 0751.153.708, precum și prin e-mail la info@cciadb.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Direcția Silvică Dâmbovița folosește 148.000 de puieți pentru „Luna plantării arborilor”

Publicat

pe

În perioada 15 martie – 15 aprilie, la nivelul Regiei Naționale a Pădurilor (RNP) se desfășoară acțiunea cu caracter civic și de responsabilizare socială „Luna plantării arborilor”, manifestare cunoscută în anii trecuți sub denumirea „Luna pădurii”.

Este o perioadă în care silvicultorii invită pe șantierele de împădurire elevi, studenți și alte categorii socio-profesionale, pentru a contribui la menținerea integrității resurselor forestiere ale țării și să-și dezvolte astfel sentimentul de respect și ocrotire a acestei bogății inestimabile a țării care este pădurea, „aurul verde” al României.

Astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, directorul Direcţiei Silvice Dâmbovița, Petre Marin, a prezentat suita de acțiuni ce se derulează în subunitățile de pe teritoriul județului. Pe șantierele de împăduriri, alături de personalul silvic, se vor afla elevi, studenți, voluntari și membri ai comunităților locale.

„Avem multe acțiuni de educație forestieră și plantare de puieți cu elevii în „Săptămâna verde”, organizată între 24 și 31 martie. Vom avea asemenea activități și în cursul lunii aprilie. Am încheiat protocoale de colaborare cu unitățile de învățământ care au solicitat participarea la astfel de acțiuni”, ne-a precizat inginerul Petre Marin.

În campania de împăduriri care se va desfășura în această primăvară, în subunitățile coordonate de Direcția Silvică Dâmbovița se vor folosi 148.000 de puieți forestieri, respectiv 54.000 de puieți din specia stejar pedunculat, 29.000 puieți de gorun, 61.000 de molid și 4.000 de plop. Puieții sunt produși în Pepiniera Centrală Găești, unde se obțin anual peste 500.000 de puieți forestieri, dar și diferite specii ornamentale.

Anul acesta, ne-a mai spus directorul Petre Marin, este prevăzut a se realiza refacerea fondului forestier prin cele două metode, regenerare naturală și regenerare artificială, pe o suprafață de 121 hectare.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats