Connect with us

Dâmboviţa

Alianța PNL-PSD poate fi o soluție guvernamentală pe termen lung

Publicat

pe

Aurelian Cotinescu – secretarul general al PNL Dâmbovița – a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că preluarea funcției de președinte al partidului de către premierul Nicolae Ciucă a fost o decizie bună, fapt evidențiat și de ultimul sondaj CURS, care creditează PNL cu 23% în intenția de vot, ceea ce înseamnă o creștere cu 3 procente față de luna martie. De asemenea, a mai punctat Cotinescu, românii apreciază guvernarea PNL-PSD.

„În contextul evoluției situației în plan internațional, mă refer aici la situația din Ucraina, este nevoie de stabilitate la nivel guvernamental. Alianța cu PSD este văzută ca o soluție pe termen lung, cât timp partenerii din coaliție înțeleg că trebuie să colaboreze, că este nevoie de maturitate, că fiecare politician are rolul lui, iar lobby-ul lui poate ajuta comunitățile să se dezvolte. Și în pachetul de sprijin pentru România, fiecare partid a venit cu inițiativele lui, social-democrații cu măsuri sociale, liberalii cu măsuri pentru sprijinirea IMM-urilor, fiecare partid își urmărește doctrina”, a declarat secretarul general al PNL Dâmbovița.

A mai spus Aurelian Cotinescu că, la alegerile din 2024, fiecare partid va avea candidați și programe proprii. Alianța cu PSD va funcționa doar la nivel guvernamental, nu presupune să se vină în fața electoratului cu o listă comună de candidați.

„România are nevoie de stabilitate și nu văd cu cine altcineva ar putea să guverneze PNL în acest moment. Cu AUR s-a dovedit imposibil. Cu USR s-a dovedit foarte greu, aproape imposibil. Și, atunci, cred că trebuie să avem maturitatea de a privi lucrurile așa cum sunt, să înțelegem că această guvernare cu PSD poate fi șansa României de a se reforma”.

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Târgoviște: S-a dus la ceruri profesorul de muzică Fidel Cătălin. Dumnezeu să-l odihnească!

Publicat

pe

De

Cu mare întristare, ne luăm rămas-bun de la colegul și prietenul nostru, Cătălin Fidel, profesor de muzică al liceului nostru…

A fost liniște deplină astăzi în cancelarie și pe holurile liceului… Copii s-au strâns la Bibliotecă, ne-am șters lacrimile unii altora, ne-am alinat cum am putut tristețea… Beculețele vesele și colorate din brazii împodobiți au rămas în bezna…

Începând de astăzi, o chitară nu va mai cânta… După o lungă suferință, sufletul său s-a ridicat în împărăția Tatălui…

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Și multă putere în a depăși aceste clipe atât de grele… Odihnă veșnică și drum lin, Cătălin!

Biblioteca Liceului Ion Heliade Rădulescu Târgoviște

Cei care doresc să își ia rămas bun de la el, îl pot vizita la Capela Bisericii Sfântul Nicolae Andronesti (Str. Pârvan Popescu, Nr 11), Târgoviște, acolo unde va fi depus. Detalii referitoare la ora slujbei de înmormântare o voi comunica ulterior – a anunțat soția.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

Dâmboviţa

Luptătorii de la ASC „Rizea Wushu” Târgoviște, din nou pe podium!

Publicat

pe

Pasiunea, munca, eforturile depuse de sportivii luptători de la ASC „Rizea Wushu” din Târgoviște au fost încununate de succes. Recent, tinerii practicanți ai acestui stil de arte marțiale au participat la Campionatul Național de Kung Fu desfășurat la București, de unde s-au întors câștigători.

9 din cei 13 sportivi pregătiți de profesorul Constantin Rizea și de instructorul Angel Mihai au urcat pe podiumul acestei prestigioase competiții. Ca răsplată a eforturilor pe care le depun, au obținut cinci medalii de bronz, una de argint și trei de aur. Primii clasați au fost Rareș Ghilac, la categoria 56 kg, Ștefan Pletescu, la minus 65 de kg, și Antonio Radu, la categoria 60 kg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite