Connect with us

ACTUALITATE

Alopecia, o problemă des întâlnită. Apelați la clinica Dr. Felix Hair Implant pentru o schimbare

Publicat

pe

Alopecia este o problemă destul de des întâlnită care presupune căderea părului. Acest lucru poate fi îngrijorător pentru persoanele care suferă de această condiție și poate schimba chiar cursul vieții. Părul este cel care conturează chipul, care iese în evidență, iar atunci când aspectul său nu este chiar plăcut, stima de sine scade.

Partea bună este că o astfel de problemă se poate rezolva, iar această rezolvare o puteți găsi la clinica Dr. Felix Hair Implant, cu pagina oficială drfelixhairimplant.ro. Puteți beneficia de servicii de implant de păr, realizate prin tehnici noi, minim invazive. Descoperiți mai multe în acest sens din continuarea acestui articol.

Căderea părului este o problemă? Soluția este la îndemâna voastră!

Atât femeile, cât și bărbații pot suferi de alopecie sau unii pur și simplu nu sunt mulțumiți de faptul că au părul prea rar sau că au părți ale capului în care nu le crește deloc părul. Caz în care puteți apela la serviciile de implant par oferite la această clinică.

Veți descoperi o echipă de oameni gata să vă ajute, să vă explice fiecare etapă în parte, astfel încât să știți toate informațiile înainte de a începe procedura. Tehnica folosită se numește Q-FUE și vine la pachet cu o serie de avantaje.

Servicii profesionale – tehnici folosite în Occident chiar la noi în țară

La clinica Dr. Felix Hair Implant veți beneficia de servicii oferite de medici ultra specializați, care participă la congrese în străinătate. Astfel veți avea certitudinea că rezultatele vor fi cele așteptate. Tehnica Q-FUE este minim invazivă și nu lasă cicatrici.

Vor fi luate fire de păr de scalp și vor fi implantate exclusiv manual în zona dorită, în care vreți să crească părul. Fiecare fir de păr este implantat în poziția firească de creștere, astfel încât rezultatele să fie naturale. Nu aveți nevoie de repaus după intervenție, puteți continua cursul vieții așa cum sunteți obișnuiți.

Aceasta este una dintre cele mai noi tehnici și unul dintre marile avantaje este că nu trebuie să plecați din țară pentru a beneficia de acest serviciu. Puteți apela la clinica din România și veți economisi astfel din costuri. Chiar și persoane publice din țară au apelat la clinica Dr. Felix Hair Implant și testimonialele disponibile pe pagină arată că rezultatele sunt cu adevărat excepționale.

Consultație online, avantaje multiple

Una dintre informațiile cele mai de interes pentru potențialii pacienți sunt cu privire la costul unei astfel de intervenții. Prețul depinde de amploarea intervenției, de ce necesități aveți. Toate acestea le puteți afla în urma unei consultații online.

Veți avea parte de o consultaţie online și veți afla exact cum ar trebui procedat. Veți primi toate informațiile astfel încât să luați o decizie care să vă avantajeze. Nu va fi necesar drumul până la București numai pentru consultație.

Dacă apelați la această clinică veți beneficia de diverse avantaje, alături de servicii ireproșabile care vor aduce schimbările dorite. Accesați site-ul pentru a afla mai multe.

Contact:
+40 720.254.368
office@drfelix.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Va fi redeschisă Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra Târgoviște. Pe scenă, „Împărăteasa Chinei”

Publicat

pe

Conducerea Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște anunță publicul iubitor de artă dramatică că, din data de 11 februarie 2023, instituția teatrală pornește din nou, cu vânt la pupa, pe mările creației artistice. Au fost trei ani de provizorat, datorați lucrărilor de reabilitare și modernizare a Sălii Mari, demers indispensabil pentru a aduce acest templu al Thaliei aproape de standardele internaționale ale conceptului de scenă și de comunicare a actorilor cu publicul în condiții de confort și civilizație.

Și nu putea fi mai potrivit decât ca intrarea în casă nouă a actorilor și a Măriei Sale Publicul să se facă cu o premieră. Vor însufleți personajele din piesa „Împărăteasa Chinei”, de Ruth Wolff, actorii Teatrului Tony Bulandra și doi colaboratori de marcă de la Teatrul Nottara din Capitală – Ada Nafrot și Tache Florescu. Spectacolul va fi pus în scenă de regizorul Alexander Hausvater. Misiunea de a crea costumele pentru acest regal artistic i-a revenit maestrului Mc Ranin – managerul Teatrului Tony Bulandra.

Așadar, pe 11 februarie, de la ora 19:00, publicul târgoviștean este invitat în casă nouă pentru a viziona, în condiții excelente, pe o scenă schimbată total, un spectacol de excepție.

„Deși adesea par să am de-a face cu trecutul, cu istoria, pentru mine acestea sunt prezentul. Ar fi prea limitativ să fiu legată de acest moment, de acest loc. Simt că existența mea este în orice clipă, în toate locurile. Chiar și iadul, și raiul. Asta pentru că simt că natura umană nu se schimbă niciodată. Atitudinile se schimbă. Suprafețele se schimbă. Trăirile esențiale, nu. Dacă există vreo temă care trece prin toate piesele mele, aceasta este tenacitatea acestor eroine, luându-și viața în propriile mâini și realizând cât mai mult din ea. Dacă există vreun subiect care este comun tuturor textelor mele, acesta este, într-o variantă sau alta, derutantul, incitantul, enervantul, inepuizabilul, impenetrabilul subiect al iubirii” – Ruth Wolff, dramaturg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Linia de măști de la Dragomirești a clacat după trei zile de produs… rebuturi

Publicat

pe

Povestea tragi-comică a liniei de fabricație a măștilor de protecție de la Uzina Militară de la Dragomirești, județul Dâmbovița, a fost comentată în fel și chip de jurnaliști, analiști și politicieni. Fabrica de măști deschisă la nevoie și nu a produs decât un lot, câteva mii de măști neconforme.

Mașinăria de confecționat adusă de prin China nu a funcționat, conform unui document de control decât câteva zile. A produs în ziua în care s-a inaugurat linia de fabricație, în prezența membrilor Guvernului de atunci.

„Pe 29.04.2020, premierul Orban și ministrul Economiei, Virgil Popescu, tocmai inauguraseră linia de producție a măștilor FPP3. Având în vedere că mașina a funcționat doar în prezenta miniștrilor, propun să le facem biroul lângă linia de producție ca să putem salva fabrica”, a notat, pe pagina sa de Facebook, deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats