Connect with us

ACTUALITATE

Compania de Apă Târgoviște-Dâmbovița angajează șofer

Publicat

pe

Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița SA organizează, în data de 12.07.2022, ora 09:30, la sediul său din Târgoviște, Bld. I.C. Brătianu, nr. 50, concurs pentru ocuparea postului vacant de ȘOFER AUTOTURISME ȘI CAMIONETE, COR 832201- SERVICIUL TRANSPORT MECANIZARE – FORMAȚIE MECANIZARE TÂRGOVIȘTE – 1 post
1.Criterii generale:
– cetățenie română sau cetățenia altor state membre UE și domiciliul în România
– cunoaște limba română, scris și vorbit
– are vârsta minimă reglementată de prevederile legale, Codul Muncii

2.Criterii specifice:
– Studii medii sau școală profesională
– Permis auto categoria B și C
– Atestat conducător auto transport marfă
– Cunoștințe legislație rutieră
– Cunoștințe minime mecanică auto
– Să fie apt/a din punct de vedere medical pentru exercitarea profesiei (această condiție se dovedește cu certificat medical eliberat în condițiile legii)

3. Descrierea postului:
– Exploatarea mijlocului de transport din dotare conform necesitatilor Serviciului Transport Mecanizare
– Manevrarea autoturismului în vederea îndeplinirii programului de lucru în siguranță
– Completarea și predarea tuturor documentelor conform dispozițiilor primite
– Contactul permanent cu Șeful Formației și cu Șeful Serviciului Transport Mecanizare

4.În vederea înscrierii la concurs, candidații vor depune la Biroul Resurse Umane al Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița S.A., Bld. I.C. Bratianu nr.50, telefon 0245.614.403, în perioada 05.07.2022 – 08.07.2022, interval orar 08:00-16:00, un dosar de înscriere cuprinzând următoarele documente:
– Dosar cu șină
– Cerere de înscriere la concurs – se completează la depunerea dosarului
– Declarație privind acceptul protecției datelor cu caracter personal – se completează la depunerea dosarului
– Curriculum vitae
– Copia actului de identitate
– Copii diplome de studii / adeverințe privind nivelul studiilor finalizate
– Copia permis auto categoria B și C
– Cazier judiciar în original
– Istoric sancțiuni auto itn original
– Adeverință care să ateste starea de sănătate corespunzătoare, eliberată de medicul de familie al candidatului cu cel mult 6 luni anterior datei desfășurării concursului – in original
– Constituie avantaj: depunere atestat conducator auto transport marfa – copie

Copiile actelor prevăzute mai sus se prezintă însoțite de documentele originale, pentru a se certifica pentru conformitatea cu originalul de către secretarul comisiei de concurs din cadrul Biroului Resurse Umane sau în copii legalizate.

Vor fi declarați admiși și vor participa la concurs numai candidații ale căror dosare îndeplinesc condițiile de mai sus și depun un dosar de înscriere care să cuprindă documentele solicitate.

5.Proba scrisă de specialitate – test grilă – 12.07.2022, ora 09:30.

Pentru promovarea probei scrise, candidatul trebuie să întrunească minim 50 de puncte, maxim 100 puncte

Bibliografia pentru concurs este cea prezentată anexat.

6.Proba practică – 12.07.2022, începând cu ora 11:00.

Vor fi selectați pentru a participa la proba practică numai candidații care vor obține minim 50 de puncte la testul grilă. Pentru promovarea probei practice, candidatul trebuie să întrunească minim 50 puncte, maxim 100 puncte, pentru a fi declarat admis

Relații suplimentare pot fi obținute luni-vineri între orele 08:00 16:00 la Biroul Resurse Umane al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița SA.

B I B L I O G R A F I E
concurs ocuparea postului vacant de de SOFER AUTOTURISME SI CAMIONETE, COR 832201- SERVICIUL TRANSPORT MECANIZARE- FORMATIE MECANIZARE TARGOVISTE – 1 post

1. Legea nr.241/2006 a serviciului de alimentare cu apa si canalizare, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare;

2. Ordonanta de urgenta nr.195 din 12 decembrie 2002 privind circulatia pe drumurile publice- republicata (codul rutier- cu modificarile si completarile ulterioare);

3. Hotararea nr.1373/2008 privind reglementarea furnizarii si transportului rutier de bunuri divizibile pe drumurile publice din Romania, cu modificarile si completarile ulterioare;

4. Legea nr.319/2006 a securitatii si sanatatii in munca, cu modificarile si completarile ulterioare
Capitolul II – Domeniu de aplicare
Capitolul IV – Obligatiile lucratorilor

5. Legea nr. 307/2006 privind apararea impotriva incendiilor
Cap. II: Obligatii privind apararea impotriva incendiilor
SECTIUNEA 6: Obligatiile administratorului, conducatorului institutiei, utilizatorului si salariatului;

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Va fi redeschisă Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra Târgoviște. Pe scenă, „Împărăteasa Chinei”

Publicat

pe

Conducerea Teatrului Tony Bulandra din Târgoviște anunță publicul iubitor de artă dramatică că, din data de 11 februarie 2023, instituția teatrală pornește din nou, cu vânt la pupa, pe mările creației artistice. Au fost trei ani de provizorat, datorați lucrărilor de reabilitare și modernizare a Sălii Mari, demers indispensabil pentru a aduce acest templu al Thaliei aproape de standardele internaționale ale conceptului de scenă și de comunicare a actorilor cu publicul în condiții de confort și civilizație.

Și nu putea fi mai potrivit decât ca intrarea în casă nouă a actorilor și a Măriei Sale Publicul să se facă cu o premieră. Vor însufleți personajele din piesa „Împărăteasa Chinei”, de Ruth Wolff, actorii Teatrului Tony Bulandra și doi colaboratori de marcă de la Teatrul Nottara din Capitală – Ada Nafrot și Tache Florescu. Spectacolul va fi pus în scenă de regizorul Alexander Hausvater. Misiunea de a crea costumele pentru acest regal artistic i-a revenit maestrului Mc Ranin – managerul Teatrului Tony Bulandra.

Așadar, pe 11 februarie, de la ora 19:00, publicul târgoviștean este invitat în casă nouă pentru a viziona, în condiții excelente, pe o scenă schimbată total, un spectacol de excepție.

„Deși adesea par să am de-a face cu trecutul, cu istoria, pentru mine acestea sunt prezentul. Ar fi prea limitativ să fiu legată de acest moment, de acest loc. Simt că existența mea este în orice clipă, în toate locurile. Chiar și iadul, și raiul. Asta pentru că simt că natura umană nu se schimbă niciodată. Atitudinile se schimbă. Suprafețele se schimbă. Trăirile esențiale, nu. Dacă există vreo temă care trece prin toate piesele mele, aceasta este tenacitatea acestor eroine, luându-și viața în propriile mâini și realizând cât mai mult din ea. Dacă există vreun subiect care este comun tuturor textelor mele, acesta este, într-o variantă sau alta, derutantul, incitantul, enervantul, inepuizabilul, impenetrabilul subiect al iubirii” – Ruth Wolff, dramaturg.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Linia de măști de la Dragomirești a clacat după trei zile de produs… rebuturi

Publicat

pe

Povestea tragi-comică a liniei de fabricație a măștilor de protecție de la Uzina Militară de la Dragomirești, județul Dâmbovița, a fost comentată în fel și chip de jurnaliști, analiști și politicieni. Fabrica de măști deschisă la nevoie și nu a produs decât un lot, câteva mii de măști neconforme.

Mașinăria de confecționat adusă de prin China nu a funcționat, conform unui document de control decât câteva zile. A produs în ziua în care s-a inaugurat linia de fabricație, în prezența membrilor Guvernului de atunci.

„Pe 29.04.2020, premierul Orban și ministrul Economiei, Virgil Popescu, tocmai inauguraseră linia de producție a măștilor FPP3. Având în vedere că mașina a funcționat doar în prezenta miniștrilor, propun să le facem biroul lângă linia de producție ca să putem salva fabrica”, a notat, pe pagina sa de Facebook, deputatul Radu Popa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats