Connect with us

ACTUALITATE

6.600 de carnete de muncă așteaptă să fie revendicate din arhivă ITM Dâmbovița

Publicat

pe

Marius Lixandru - inspector șef ITM Dâmbovița

Mii de persoane au trecut pragul ITM Dâmbovița, în primele șase luni ale acestui an, în căutarea răspunsului la diverse întrebări privind relațiile de muncă și, mai ales, în căutarea dovezilor cu care să-și certifice vechimea în muncă – se precizează într-un comunicat remis către mass-media.

Astfel, în perioada 1 ianuarie – 30 iunie 2022, Compartimentul Monitorizare Relații de Muncă a eliberat 1.781 de certificate cu informații din Revisal, privind contractele de muncă înregistrate și transmise de angajatori, după anul 2011. Documentul se eliberează în câteva ore, în baza actului de identitate și a unei taxe în valoare de 20 lei.

„Precizăm că Extrasul din Revisal, deși acceptat de diverse instituții, unde angajații trebuie să-și dovedească perioadele lucrate, nu este o adeverință de vechime. După anul 2011, doar angajatorii pot elibera adeverințe de vechime, acestea fiind și singurele luate în considerare la stabilirea drepturilor de pensie”, ne informează Marius Lixandru – Inspector șef ITM Dâmbovița.

Precizăm și faptul că, în primele șase luni ale acestui an, ITM Dâmbovița a eliberat și 186 de adeverințe de vechime pentru perioada anterioară anului 2011 și doar pentru salariații firmelor private din județul Dâmbovița care s-au aflat în evidența instituției. Adeverințele de vechime sunt necesare persoanelor care din diverse motive nu au carnet de muncă, în care să fie consemnate perioadele lucrate.

De asemenea, 45 de persoane au mers la ITM Dâmbovița pentru a întra în posesia carnetului de muncă. În prezent, în arhivele instituției mai există peste 6.600 de carnete de muncă nerevendicate, care pot fi eliberate titularilor, la solicitare, în baza prezentării la ghișeele instituției, cu actul de identitate. Aceste documente sunt principalele în măsură să certifice vechimea persoanelor care au lucrat, înainte de anul 2011.

Mai multe informații puteți obține apelând numărul de telefon 0245.612.021, accesând site-ul https://www.inspectiamuncii.ro/web/itm-dambovita/ sau scriind pe e-mailul instituției, itmdambovita@itmdambovita.ro.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Repară telefonul la MobileFIX! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute

Publicat

pe

de

Noile telefoane mobile, respectiv cele smart, sunt foarte pretențioase și nu toată lumea își permite de fiecare dată să cumpere unul nou atunci când se defectează. Se întâmplă de multe ori ce acesta să poată fi reparat, însă să nu știi unde să îl duci și astfel ajungi mereu să cumperi unul nou. Repară telefonul la unul dintre cele mai bune service-uri! Te poți bucura de gadgetul tău în doar 30 de minute! MobileFIX îți oferă acces la o gamă extinsă de servicii, iar reparațiile se fac pe loc în incinta service-ului.

Telefonul mobil este cu adevărat parte din viața noastră și, de cele mai multe ori, reprezintă o reală problemă atunci când se defectează. Atunci când acesta are probleme, foarte mulți dintre noi îl utilizează în acest fel, de teamă că nu își pot permite unul nou. Cu ajutorul specialiștilor de la MobileFIX nu trebuie să îți mai faci griji în acest sens. Telefonul va beneficia de unele dintre cele mai bune piese, de un timp de reparare scurt și de un preț pentru buzunarul tuturor. Din fericire, aici gasesti un service gsm bun pe mâna căruia să îți poți lăsa în siguranță telefonul.

În doar 30 de minute problemele telefonului tău vor fi soluționate. Tot ce trebuie să faci este să mergi la una dintre locațiile service-ului, iar dacă nu poți ajunge ai posibilitatea de a trimite telefonul prin curier. Locațiile unde poți găsi service-ul sunt în București, Cluj-Napoca, Brașov și Constanța. Specialiștii te așteaptă cu piese gata pregătite pentru ca gadgetul tău să fie reparat în cel mai scurt timp.

Garanția reparațiilor și reparații în timp util pentru gadgeturile tale

Toți clienții au parte de unele dintre cele mai bune servicii la MobileFIX, acolo unde vei găsi o echipă specializată ce îți poate soluționa problemele telefonului. Atunci când acesta este gata, clientul primește o garanție a reparației, iar în cazul în care telefonul este trimis prin curier, clientul trebuie să se asigure că totul este în regulă la primire. Va trebui să comunici faptul că telefonul funcționează perfect, imediat ce îl primești de la curier.

Reparațiile se fac în timp util, deoarece cu toții cunoaștem importanța unui astfel de dispozitiv. Totul se repară în bune condiții, cu respectarea intimității fiecărui client în parte. În acest fel, nu este necesar să cumperi un alt telefon și nici să investești foarte mult în reparații.

Costul serviciilor se știe înainte

La acest service nu vei avea probleme legate de costuri suplimentare sau de cele inexistente. Pentru a vedea care este prețul fiecărei reparații, pentru fiecare model și marcă, intra pe site-ul MobileFIX.ro.

Sunt afișate toate tipurile de reparații, împreună cu marca și modelul telefonului, alături de prețul pe care îl plătești. În acest fel, te poți decide dacă vei alege sau nu serviciile MobileFIX și dacă acestea se potrivesc bugetului tău. Specialiștii te așteaptă cu servicii de calitate, prestate în scurt timp.

Contact: contact@mobilefix.ro

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Biblioteca Județeană Dâmbovița a lansat „Cloud Library”. Ai cărțile direct pe telefon sau PC

Publicat

pe

de

Nu te desparți de telefon, dar parcă ai și citi ceva? Iubești cărțile, dar e cam greu să ajungi la bibliotecă? Vrei să răsfoiești cele mai noi apariții, dar librăria e prea departe?

Biblioteca Județeană „I. H. Rădulescu” Dâmbovița vine în ajutorul tău cu noul serviciu Cloud Library! Instalează pe device-ul tău preferat (telefon, calculator, tabletă) aplicația Cloud Library și conectează-te cu numărul permisului tău de bibliotecă (BJDB******) atât la utilizator cât și la parolă. Acum ai o mini bibliotecă, cu zeci de titluri din zeci de domenii, pe care le poți împrumuta, citi și returna, fără să ieși din casă!

Pentru instrucțiuni de folosire suplimentare accesați:
http://www.bjdb.ro/docs/TUTORIAL%20-%20Cloud%20Library.pdf

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats