Connect with us

ACTUALITATE

Biserica Credinței Creștine se înalță după voia lui Dumnezeu

Publicat

pe

Clarvăzătoarea Georgeta Florea din Drajna de Sus, județul Prahova, a demonstrat că este o luptătoare și că și-a pus viața în slujba lui Dumnezeu și al semenilor. Drept credincioasa Georgeta Florea primește mesaje de la îngerul său, respectiv sfaturi, îndemnuri, semne, pe care le-a adunat în zeci de cărți ce au fost publicate și împrăștiate în lume.

Georgeta Florea, cu mult timp înainte, a prezis criza economică și energetică, ba chiar și războiul din Ucraina, cu focul de la granița țării noastre. Clarvăzătoarea i-a sfătuit și încă îi îndeamnă pe românii plecați la muncă în străinătate să se întoarcă acasă până când nu va fi prea târziu.

Georgeta Florea, în urma unui mesaj primit de la îngerul său păzitor, a decis să construiască 17 troițe în mai multe zone ale țării, după explicațiile precise ale ocrotitorului său divin. Până acum, cu ajutorul lui Dumnezeu, a reușit să înalțe 10 troițe al credinței creștine. Mai rămân 7.

Mai mult, continuă cu sârg lucrările la Biserica Credinței Creștine de la Boldești-Scăieni, Prahova. În prezent, se lucrează de zor la acoperiș. Lăcașul de închinăciune va fi exact cum i l-a arătat Divinitatea într-o viziune. Urmează ca, în imediata apropiere a bisericii, să fie edificată și clădirea Mănăstirii Credinței Creștine.

Georgeta Florea mulțumește tuturor celor care au contribuit prin muncă sau care au făcut donații pentru construirea Bisericii Credinței Creștine și a celorlalte edificii materializate sau în curs de realizare și care fac parte din Planul Divin pentru Țara Românească.

Spune Georgeta Florea că, în aceste vremuri, trebuie să fim mai uniți ca niciodată, să ne rugăm neîncetat lui Dumnezeu pentru binele oamenilor și al planetei, fiindcă timpurile sunt deosebit de tulburi și nimic nu pare să mai fie ca înainte.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Vizită de încurajare în Secția de Oncologie a Spitalului Județean din Târgoviște

Publicat

pe

Doamnele din conducerea OFSD Dâmbovița s-au aflat astăzi printre pacienții internați în Secția de Oncologie a Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște, scopul vizitei fiind unul de încurajare, în contextul în care în data de 4 februarie se marchează Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului.

Este esențial de reținut faptul că vorbim despre o afecțiune care poate fi ținută sub control și chiar vindecată, dacă este depistată la timp! Sunt așadar esențiale în investigațiile preventive.

În acest context, reamintim că în județul Dâmbovița se implementează, în această perioadă, un proiect de screening gratuit pentru cancerul de col uterin, care are în România o incidență de peste 32,3 la suta de mii de femei, mult peste media în statele Uniunii Europene, de 12,8 la suta de mii de femei – spune deputata Carmen Holban, președinta OFSD Dâmbovița.

„Este o situație mai mult decât îngrijorătoare, care necesită un efort comun pentru scăderea cât mai rapidă a numărului de cazuri de cancer de acest tip. Programele de screening sunt mai mult decât importante, fapt dovedit de scăderea drastică a cazurilor de mortalitate prin cancer de col uterin.

Este îmbucurător și faptul că, prin intermediul Unității Mobile a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului, peste 1.200 de dâmbovițence din 18 localități ale județului nostru au efectuat, în mod gratuit, testul Papanicolau și HPV.

Așadar, în perioada următoare, încurajez doamnele și domnișoarele din Dâmbovița să se îndrepte către Spitalul Județean de Urgență Târgoviște, Spitalul Orășenesc Găești și Spitalul Municipal Moreni – instituții medicale afiliate acestui program, implementat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului. Parteneri ai acestui proiect sunt: Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen FILIA, Fundația Renașterea și Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate”, este mesajul transmis de deputata Carmen Holban.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Peste 5.000 de euro la hectar, ajutor de stat pentru cultivatorii de tutun!

Publicat

pe

FOTO ARHIVĂ (Sursa: publika.md)

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură a început procesul de autorizare la plată a ajutoarelor naţionale tranzitorii în sectoarele vegetal şi zootehnic, pentru anul de cerere 2022. Plățile se efectuează în lei, la cursul valutar de 4,9490 lei pentru un euro, stabilit de Banca Centrală Europeană la data de 30 septembrie 2022.

În județul Dâmbovița, au aplicat pentru ANT 1 – culturi în teren arabil – 17.826 de fermieri, ANT 4 – tutun – 1 fermier, ANTZ 7 – sector lapte bovine – 336 fermieri, ANTZ 8 – sector carne bovine – 1.194 fermieri, ANTZ 9 – ovine / caprine – 361 fermieri, ne informează Centrul APIA.

Valoarea plafonului la nivel național este de 223.998.200 euro, se asigură de la bugetul de stat, prin Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, și a fost repartizată astfel:

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats