Connect with us

ACTUALITATE

Realizează o pictură după numere de la Pictorul Fericit! Alege din zeci de modele inedite

Publicat

pe

Dacă vrei să încerci ceva nou, care să te captiveze în timpul liber, poți încerca o pictură pe numere. Cu siguranță o să te captiveze. Nu trebuie să fii un talentat în arta picturii pentru a realiza o pictură pe numere. Practic, aici este și farmecul. Este un concept pentru toată lumea, atât pentru începători, cât și pentru profesioniști.

A apărut destul de recent în România, deși era foarte cunoscut peste hotare. A început să fie căutat în perioada de pandemie, când oamenii, stând în casă, doreau să găsească fel și fel de activități pentru a nu se plictisi. Astfel că au început să încerce picturi pe numere de la Pictorul Fericit, un brand deja recunoscut în mai toate orașele din țară.

Magazinul vine cu o gamă foarte largă de produse destinate artei, de la picturi numere, până la tot felul de accesorii. Arta în sine vine cu foarte multe beneficii. Este o adevărată terapie plină de culoare ce te transpune într-o lume a relaxării. Odată ce începi să pictezi, vei uita de stres și probleme. Te acaparează această activitate prin simplul fapt că îți lași imaginația să zburde.

Poți alege de la Pictorul Fericit picturi din diferite teme

Dacă vrei să realizezi o pictura dupa numere, în magazinul online Pictorul Fericit vei putea alege din zeci de modele, care de care mai interesante. Dacă este prima oară când încerci poate că va trebui să mergi pe un nivel mai ușor, iar dacă ai mai pictat, atunci nu va mai fi o problemă pentru tine.

Poți alege din teme precum orașe, clădiri, abstracte, cu animale, cu flori, păsări, peisaje, religioase, pentru copii, el/ea sau celebre.

Din atâtea modele puse la dispoziție, este imposibil să nu găsești ceva pe placul tău. Cert este că acest tip de activitate poate fi încercat de orice persoană, indiferent de vârstă. Mai ales pentru copii, poate fi o activitate educațională, ce vine și cu alte beneficii importante. Își pot testa răbdarea, își pun imaginația la încercare, pot învăța să numere, să descopere culorile sau diferite personaje.

Cum poți realiza simplu o pictură pe numere

Tot ce trebuie să faci este să accesezi Pictorul Fericit, să alegi pictura pe numere care te reprezintă și să o comanzi. Poți opta doar pentru picturi pe numere cu șasiu. Va veni foarte frumos împachetată într-o cutie cu mânere, unde vei avea toate accesoriile incluse. Vei descoperi deci în pachet 3 pensule de mărimi diferite, culorile pe numere, o schiță și tabloul numerotat.

Astfel că nu va trebui decât să identifici cifrele de pe pânză și să le asociezi cu culorile pe care le-ai primit, care și acestea la rândul lor sunt numerotate. Odată ce vei face acest lucru, tabloul tău va prinde culoare. Îl poți expune mai apoi pe peretele din camera ta sau poate cel din living.

Vei găsi aici prețuri super accesibile. ​​PictorulFericit.ro poate fi sursa ta de inspirație atunci când vine vorba despre o nouă activitate!

Date de contact:
Str. Mărășești, nr. 18, et. 1, cam. 2
Suceava
contact@pictorulfericit.ro
0754 459 540

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Peste 1400 de femei din Dâmbovița au fost testate gratuit pentru prevenirea cancerului de col uterin. Proiectul continuă!

Publicat

pe

Instituția Prefectului Județul Dâmbovița este partener în proiectul ”Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT”, alături de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului ”Alessandrescu – Rusescu”, Asociația ”Centrul de Dezvoltare Curriculară și Studii de Gen, Fundația ”Renașterea pentru educație, sănătate și cultură” și Asociația Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – SASTIPEN.

În acest context, astăzi – 2 februarie 2023, a fost organizat la Târgoviște, la Universitatea Valahia, un eveniment de lansare a acestui amplu demers pentru îmbunătățirea prevenției cancerului de col uterin în Regiunea Sud Muntenia.

„Toți cei care suntem implicați în acest proiect avem un crez, și anume, că nimic nu este mai important decât viața însăși.

Ceea ce ne-am propus să facem prin acest proiect este cu adevărat un pas spre a salva vieți, a aduce zâmbete pe fețele a mii de familii și a generaliza un comportament sănătos în societate, și anume, prevenția.

Proiectul a pornit de la o realitate statistică foarte tristă pentru țara noastră: suntem pe primele locuri la mortalitate din cauza cancerului de col uterin și pe ultimele locuri la prevenție. Nu este de mirare! Așa a fost construit sistemul nostru sanitar și modelul cultural-educațional. Am fost mai degrabă încurajați să tratăm, nu să prevenim”, a spus prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia.

Potrivit specialiștilor, România este pe primele locuri la incidența acestei boli din următoarele cauze:
– Lipsa controlului;
– Lipsa vaccinului;
– Teama de un diagnostic nefast;
– Puțini medici / cabinete, puține informații;
– Multe persoane neasigurate sau care fac parte din categorii vulnerabile.

Rezultatele de până acum ale proiectului „Screening pentru cancerul de col uterin și tratament precoce – SCCUT” în județul Dâmbovița:

6350 – femei informate
1402 – femei testate
– Găești – 132
– Moreni -136
– Gura – Ocniței -124
– Ludești -70
– Potlogi – 68
– Răzvad -80
– Poiana -52
– Produlești -57
– Morteni- 80
– Comișani -68
– Moroeni -89
– Nucet -54
– Valea-Mare -93
– Vișina -85
– Cobia -47

De reținut faptul că programele de screening scad riscul de cancer cu 30 până la 50%, sau chiar cu 80% dacă există o regularitate, iar un cancer descoperit în fază incipientă poate fi tratat cu o rată de succes de aproape 100%.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

4,5 milioane de euro pentru cămăși de poliție pe care sindicaliștii Europol le consideră „mizerii”

Publicat

pe

Polițiștii români sunt dezamăgiți. Noile cămăși care intră în componența uniformelor sunt sub orice critică. Reprezentanții Sindicatului Europol critică piesele de vestimentație pe care le numesc niște mizerii.

„Dacă în varianta „prototip” materialele prezentate erau la limita a ceea ce ne doream noi pentru polițiști, dar net superioare față de ce am purtat timp de 20 de ani, ceea ce s-a distribuit nu are nicio legătură cu specificațiile din caietele de sarcini și cu toate acestea, au fost recepționate, plătite și distribuite polițiștilor cu titlu de „noua uniformă”.

După cum puteți constata cu ochiul liber, în loc de materialul de tip „mesh” care trebuia să fie aplicat la subraț pentru respirabilitate, firma efectiv a cusut plasă de țânțari. Dacă la cămașa de prezentare a fost prezentă țesătura de tip „ripstop”, specifică uniformelor tactice pentru creșterea rezistenței, la cămașa primită de noii polițiști lipsește cu desăvârșire, iar materialul este un soi de tercot laminat, foarte ieftin, folosit în special la salopete. Inclusiv materialul „velcro” de pe braț este un „fake” ordinar pe care nici nu se poate fixa însemnul heraldic textil. Nici măcar culoarea nu s-au obosit să o respecte, cu toate că și aceasta este o condiție de sine stătătoare în cuprinsul caietului de sarcini.

Suma plătită pentru aceste mizerii se ridică la aproximativ 4,5 milioane euro pentru 3.000 de complete și ne sperie faptul că urmează să se mai cheltuiască încă 70 milioane de euro pentru toți polițiștii în activitate”, au scris, pe pagina lor de Facebook, reprezentanții Europol.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats