Connect with us

Dâmboviţa

Liderii PSD Dâmbovița au purtat discuții cu oamenii sosiți în târgul tradițional de la Titu

Publicat

pe

Social-democrații dâmbovițeni, în frunte cu președintele Organizației – Corneliu Ștefan, au făcut un tur prin târgul tradițional de la Titu. S-au aflat lângă liderul PSD Dâmbovița: prefectul Claudia Gilia, deputații Carmen Holban, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu, președintele PSD Titu – Laurențiu Costache și alți reprezentanți ai partidului.

Cu această ocazie, social-democrații au discutat cu oamenii despre problemele curente cu care se confruntă societatea și economia românească, despre proiectele care se derulează în județul Dâmbovița și despre ce trebuie făcut pentru a depăși criza care s-a extins la nivel global.

„După doi ani în care acest eveniment nu s-a mai organizat din cauza pandemiei, este o adevărată plăcere să vedem oamenii din oraș și din împrejurimi la unul dintre cele frumoase târguri din județ. Îmbucurător este și faptul că mare parte din producătorii și meșteșugarii prezenți sunt din județul nostru. Totodată, am stat de vorbă cu dâmbovițenii care au petrecut câteva ore la Titu despre toate proiectele noastre, de departe cel mai așteptat fiind demararea contractului de proiectare și execuție de lărgire la 4 benzi a DN7 Bâldana-Titu”, a declarat Corneliu Ștefan – președintele PSD Dâmbovița.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Dâmboviţa

Șofer băut a plonjat cu mașina în râul Dâmbovița

Publicat

pe

Accident rutier, în această după-amiază, în comuna Brezoaele, județul Dâmbovița. Un șofer în vârstă de 38 de ani a pierdut controlul asupra direcției mașinii, a părăsit partea carosabilă și a plonjat de pe un pod în râul Dâmbovița.

La fața locului au acționat două echipaje de pompieri, de la Titu și Răcari, și o ambulanță SMURD. Bărbatul a fost găsit pe malul apei, reușind să se autoevacueze din autoturism. Era rănit ușor, dar tot a necesitat transportul la spital – ne informează ISU Dâmbovița.

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Se continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Veteran de război din Gura Ocniței, sărbătorit cu prețuire la împlinirea vârstei de 101 ani

Publicat

pe

Atent până la ultimul detaliu la viața comunității, la lucrurile bune și rele cu care se confruntă cetățenii, fiindu-le alături la bine dar și la necaz, primarul comunei Gura Ocniței, Sorin Vasile Ioniță, poate reprezenta un model de urmat pentru mulți edii care, după ce „prind” mandatul, uită care sunt rosturile lor în obște. Devin simpli funcționari care lucrează mașinal, preferând să rămână prinși în șabloanele reci ale unei funcții trecătoare.

Zilele trecute, edilul Sorin Vasile Ioniță a mers cu inima deschisă la un fiu al comunei, veteran de război. Printre puținii care ne-au mai rămas, monumente vii, de neprețuit, ale unor vremuri făcătoare de istorie și destin.

Constantin Georgescu a împlinit 101 ani. Primarul comunei Gura Ocniței, însoțit de mai mulți colaboratori, i-a urat veteranului sănătate și viață tot mai lungă, apoi i-a oferit o diplomă de onoare „pentru serviciul său neobosit și sacrificiul adus pentru apărarea țării noastre”.

„Să prețuim oamenii care au contribuit la binele societății noastre, cât sunt încă în mijlocul nostru. La mulți ani, domnule Georgescu Constantin”, a fost mesajul primarului Sorin Vasile Ioniță.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats