Connect with us

Dâmboviţa

Daniel Cristian Stan: 2024 va fi cel mai bun an electoral pentru PSD Dâmbovița

Publicat

pe

Secretarul general al PSD Dâmbovița, Daniel Cristian Stan – primarul municipiului Târgoviște, a mărturisit, în cadrul conferinței de bilanț la 2 ani de la câștigarea alegerilor locale de către PSD Dâmbovița, că forța social-democraților din județ stă în coeziunea echipei. Se pare că acesta este numitorul comun al organizației. Bilanțul la 2 ani reprezintă pentru edilul Cristian Daniel Stan o măsură a respectului pe care îl poartă târgoviștenilor. O perioadă în care poți să faci o evaluare a ceea ce ai realizat și a ceea ce mai ai de construit până la încheierea mandatului acordat prin vot de cetățeni. Atunci, aleșii locali trec prin cel mai dur examen la care examinatori sunt alegătorii, iar voturile reprezintă punctajul acordat.

„Dacă vrei să fii din nou ales, trebuie să mergi cu o selecție bine făcută și foarte bine documentată. Jumătatea mandatului reprezintă un moment în care putem spune, să particularizez la nivelul municipiului Târgoviște, și o să dau numai câteva exemple: avem transportul public, 40 de autobuze noi, avem piețele publice, avem Parcul Mitropoliei refăcut, avem Școala Mihai Viteazul reabilitată, avem Școala Matei Basarab reabilitată și modernizată, avem o grădiniță nouă, avem patru creșe, Cinematograful Independența. Sunt investiții importante pe care le-am concretizat de la momentul alegerilor locale”, a precizat primarul municipiului Târgoviște.

A spus secretarul general al PSD Dâmbovița, respectând definițiile de bază ale succesului în politică și administrație, expuse și de președintele Corneliu Ștefan și de senatorul Titus Corlățean, că rezultatele obținute nu ar fi fost posibile dacă nu exista seriozitate, profesionalism, echipă.

„Am făcut cu toții această echipă pe care o aveți în fața dumneavoastră. Am făcut tot ceea ce a depins de noi pentru a ne situa la înălțimea așteptărilor și a fost totul făcut cu bună credință. Putem să vă asigurăm că ceea ce a depins de noi am făcut pentru a reprezenta cât mai bine interesele oamenilor care și-au pus încrederea în noi pentru că nu este puțin lucru, este o responsabilitate foarte mare, dincolo de funcție, dincolo de prerogativele concrete pe care le avem.

Oamenii, având încredere în tine, este clar că așteaptă anumite lucruri. În toată această perioadă, m-am bucurat de sprijinul Consiliului Județean, și îi mulțumesc domnului președinte, este sprijinul cel mai consistent pe care un președinte de Consiliu Județean l-a acordat municipiului Târgoviște, cel puțin de când gestionez eu destinele administrației locale”, a mai spus primarul Târgoviștei.

Secretarul general al PSD Dâmbovița este ferm convins că 2024 va fi cel mai bun an electoral din istoria organizației PSD Dâmbovița.

„Cred că examenul de la finalul anului 2024 este cel mai complex examen electoral care putea fi dat, în contextual în care avem toate alegerile în același an. 2024 va găsi această organizație foarte bine pregătită. Am un cuvânt de apreciere și pentru parlamentarii Partidului Social Democrat, de Dâmbovița, pentru că un atu important al acestei organizații și unul din secretele pentru care, ca organizație politică, PSD este indubitabil, fără ca nimeni să conteste, cea mai puternică forță politică din județul Dâmbovița, este coeziunea echipei. Este unul din secrete și poate cel mai important, pentru că noi am avut așa, o vocație, de multe ori în istorie, de a ne dinamita din interior. De data aceasta, lucrurile nu mai stau așa, spre dezamăgirea unora. Coeziunea este una foarte bună și meritul, în primul rând, este al domnului președinte Corneliu Ștefan”, a mai adăugat edilului Târgoviștei.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Bărbat din Malu cu Flori dispărut de acasă, găsit în șoc termic termic într-o livadă

Publicat

pe

Efective sporite de polițiști, jandarmi, pompieri dar și voluntari au participat, ieri – 30 noiembrie 2022, la o misiune de căutare a unei persoane dispărute de la domiciliu în data de 28 noiembrie.

Un bărbat de 52 de ani, din Malu cu Flori, județul Dâmbovița, a plecat de acasă. Familia a alertat autoritățile după ce au văzut că acesta nu mai apare.

După aproximativ 3 ore de căutări, cetățeanul a fost găsit într-o livadă. A fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital întrucât se afla în șoc termic și prezenta arsuri de gradul 1 și 2 pe brațe și pe picioare.

Citește în continuare

ACTUALITATE

Modificări importante în ceea ce privește decontarea cheltuielilor de transport pentru elevi

Publicat

pe

Dan Alexandru Tică - inspector școlar general adjunct ISJ Dâmboviţa

Guvernul Ciucă a modificat, prin Ordonanță de Urgență, Legea educației în ceea ce privește decontarea cheltuielilor cu transportul pentru elevii școlarizați în altă localitate decât cea de domiciliu. Potrivit inspectorului școlar adjunct al ISJ Dâmboviţa, liberalul Dan Alexandru Tică, se va acorda o sumă forfetară în cuantum de 60 de lei/lună pentru distanța de până la 3 km, care va fi suplimentată cu 6 lei/km pentru distanțele mai mari.

„Pentru a exemplifica, în cazul unui elev care locuiește, să spunem, la 20 de kilomentri de școală, acesta va primi 60 de lei pentru primii 3 km la care se vor adăuga 6 lei pentru fiecare km dintre cei 17 rămași, rezultând un total de 162 de lei, bani pe care elevul îi primește înaintea achiziționării abonamentului. Pentru a înțelege creșterea realizată, până acum un elev ar fi primit 30 de lei pentru primii 3 km, la care se adăugau 3 lei pentru fiecare km în plus, în total 81 de lei.

Mai avem o situație, în care costul transportului este mai mare decât suma forfetară, iar în acest caz, această sumă poate fi majorată cu până la 100%, dar nu mai mult decât contravaloarea documentelor de transport. În acest caz, sumele se decontează pe baza documentelor emise de operatorii de transport”, explică inspectorul școlar adjunct Dan Alexandru Tică.

Potrivit modificărilor legislative, elevii care sunt cazați la internat sau care stau în gazdă au dreptul la decontarea a patru călătorii dus-întors/lună către localitatea de domiciliu, cât și a unei călătorii dus-întors în perioada sărbătorilor legale, pe baza documentelor de transport.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats