Connect with us

Dâmboviţa

Sală arhiplină la realegerea primarului Daniel Cristian Stan ca președinte al PSD Târgoviște

Publicat

pe

Atunci când lucrurile merg bine în partid, când există comunicare, colaborare, transparență decizională, când se performează din punct de vedere politic și administrativ, sistemul electoral intern nu poate fi împănat, așa, de dragul democrației, asigurând o regie naivă, cu mai multe soluții. Ar fi un nonsens. O pierdere de timp. Ar părea fals să vezi că, lângă un candidat pentru funcția de președinte de organizație care a avut rezultate și căruia nimeni nu are ce să îi reproșeze, apare altcineva doar pentru a asigura spectacolul. Tocmai acest tablou al penibilului l-au evitat în această seară, la conferința de alegeri, social-democrații târgovișteni. A existat un singur candidat pentru funcția de președinte al organizației municipale – primarul Cristian Daniel Stan. Nu a mai fost nevoie de buletine de vot, cabine special amenajate, comisie de numărare a votului etc. Cei peste 500 de membri ai filialei PSD Târgoviște au venit să-l realeagă pe edilul Cristian Daniel Stan drept șef al organizației. Vot deschis, prin ridicare de mână. Niciun vot împotrivă! Nicio abținere!

La conferința desfășurată la Clubul Studenților, au fost prezenți, asigurând susținerea pentru primarul Cristian Daniel Stan, liderul PSD Dâmbovița – Corneliu Ștefan, președintele executiv – senatorul Titus Corlățean, deputații Carmen Holban, Radu Popa, Ionuț Vulpescu și Marian Țachianu, prefectul județului Claudia Gilia, secretarul de stat Ionuț Săvoiu, viceprimarii municipiului Târgoviște, alți membri de conducere ai PSD.

 

Primarul Cristian Daniel Stan a fost amfitrionul acestei seri. A vorbit sincer, marcat de emoții vizibile. A expus, cursiv, tot ceea ce a înfăptuit pentru Târgoviște, pentru locuitorii acestui municipiu, împreună cu echipa pe care o coordonează. De fapt, a fost vorba despre un raport de activitate politică și administrativă.

Prefectul Claudia Gilia l-a felicitat pe Cristian Daniel Stan pentru tot ceea ce a făcut pe linie administrativă pentru târgovișteni, dar și pentru că, în plan politic, a reușit să construiască o organizație puternică. A mai spus Claudia Gilia că rezultatele bune obținute se datorează muncii în echipă, unei bune colaborări între Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița. Apoi, prefectul Claudia Gilia a făcut o trimitere către anul 2024 când se va desfășura o suită de alegeri importante, pe care PSD trebuie să le câștige cu un scor mare.

Senatorul Titus Corlățean a precizat că evenimentul de astăzi de la Târgoviște reprezintă un moment politic important. A punctat președintele executiv al PSD Dâmbovița că acum s-a demonstrat că schimbarea produsă în urmă cu câțiva ani la nivelul conducerii organizației județene a însemnat progres, eficacitate a acțiunilor politice și administrative. Dacă ești performant în administrație, produci și rezultate politice – a mai adăugat Titus Corlățean. Rezultatele muncii administrative în municipiului Târgoviște, în județul Dâmbovița, sunt vizibile. O spun cei care vin din afară, a mărturisit senatorul Corlățean. Au văzut că se mișcă lucrurile într-un mod impresionat. Titus Corlățean le-a spus celor de față, după ce a făcut un expozeu despre trecut, despre cât de greu merg lucrurile în alte organizații din țară, că echipa de la Dâmbovița, rezultată în urma alegerilor de acum doi ani, este una deosebit de valoroasă, cu o prestație individuală, coeziune, solidaritate, spirit de echipă. A mai precizat senatorul Titus Corlățean că PSD, atunci când a fost o echipă și la nivel național, a fost partidul care a performat, care a știut să construiască în România și construiește în continuare, deși într-o situație mai dificilă. PSD este singura soluție realistă pentru România.

Liderul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a vorbit celor de față despre tot ceea ce s-a realizat în municipiul Târgoviște și în județul Dâmbovița, din punct de vedere socio-edilitar. A amintit de toate proiectele materializate și de cele care urmează a fi edificate. A spus președintele Consiliului Județean Dâmbovița că, împreună cu întreaga echipă a PSD, cu parlamentarii PSD, urmărește un singur ideal, acela de a dezvolta comunitățile locale, de a duce la bun sfârșit proiectele asumate în fața dâmbovițenilor.

Tot prin vot deschis au fost aleși, în această seară, și ceilalți membri ai echipei de conducere a PSD Târgovişte: Cătălin Rădulescu – prim-vicepreședinte, George Florin Ionete, Constantin Cosma, Alexandru Bughi, Anamaria Gheorghe, Traian Ivanovici, Corneliu Sălișteanu, Ciprian Prisăcaru – vicepreședinți și Monica Ilie – secretar.

La final, primarul Cristian Daniel Stan a dat citire unor rezoluții. Prima s-a referit la susținerea, de către PSD Târgoviște, pentru funcția de președinte al organizației județene a lui Corneliu Ștefan. De asemenea, filiala social-democraților târgovișteni a fost de acord, cu unanimitate de voturi, să îl susțină pe senatorul Titus Corlățean pentru câștigarea funcției de prim-vicepreședinte al PSD Dâmbovița. A treia rezoluție votată și aprobată s-a referit la susținerea viceprimarului Cătălin Rădulescu pentru obținerea funcției de vicepreședinte al organizației județene, la conferința de alegeri care se va desfășura săptămâna viitoare la Sala Polivalentă din Târgoviște. La rândul său, Cristian Daniel Stan va fi susținut pentru ocuparea poziției de secretar executiv al filialei PSD Dâmbovița. La evenimentul politic de săptămâna viitoare, PSD Târgoviște va avea o delegație formată din 1.424 de membri.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ANUNŢURI

Comuna Poiana, anunț de mediu modernizare drumuri sătești

Publicat

pe

de

Comuna Poiana anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Dambovita: nu se supune evaluarii impactului asupra mediului/ nu se supune evaluarii adecvate/ nu se supune evaluarii impactului asupra corpurilor de apa, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul Modernizare drumuri satesti DS 119 si DS 581, propus a se realiza in Comuna Poiana, sat Poiana, str DS119 si DS 581, judetul Dambovita.

Proiectul deciziei de incadrare si motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la APM Dambovita din Municipiul Targoviste, str Calea Ialomitei, nr.1, judetul Dambovita, in zilele de luni – vineri, intre orele 9.00 – 16.00, precum si la urmatoarea adresa de internet http://apmdb.anpm.ro .

Publicul interesat poate inainta comentarii/ observatii la proiectul deciziei de incadrare in termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autoritatii competente pentru protectia mediului.

Citește în continuare

Dâmboviţa

Doi bătrâni din Târgoviște au fost găsiți morți în apartament

Publicat

pe

O tragedie s-a consumat, în această dimineață, într-un bloc din Micro 9, din Târgoviște. Doi bătrâni, de aproximativ 85 de ani, au fost găsiți decedați în apartamentul în care locuiau, situat pe strada Virgil Drăghiceanu, la etajul 1.

Alarma a fost dată de un fizioterapeut care venea frecvent să le facă masaj. Astăzi, bătrânii nu au răspuns la ușă. Maseorul și-a dat seama că s-a întâmplat ceva și a alertat autoritățile. La fața locului, au sosit mai multe echipaje de pompieri, SMURD și de la Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița. Au reușit militarii să intre în casă, dar nu au reușit să mai facă nimic pentru cei doi soți.

Poliția a declanșat cercetările pentru a se stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul celor doi târgovișteni.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats