Connect with us

ADMINISTRAŢIE

Primar Pucioasa: Cea mai importantă investiție a noastră a fost alimentarea cu apă din munte!

Publicat

pe

Administrația de la Pucioasa, sub conducerea primarului Constantin Ana, a reușit să implementeze o serie de investiții care schimbă, an după an, calitatea vieții în orașul de sub dealul Patranei. S-a acționat pe toate palierele: educație, sănătate, drumuri, social, timp liber etc. Dintre toate, spune edilul Constantin Ana, cel mai important proiect rămâne însă schimbarea sursei de alimentare cu apă a orașului și renunțarea la barajul de acumulare.

„Fără aducțiunea realizată pentru alimentarea orașului cu apă din munte, apă pe care o preluăm de la stația MHC4 a celor de la MHC Water Power, Pucioasa trăia zilele acestea o adevărată dramă.

Priviți vechea sursă de alimentare cu apă a orașului nostru! Din volumul total de 10,5 milioane de metri cubi, în barajul Pucioasa mai găsim aproximativ 100.000 metri cubi de apă, adică 1% din volumul inițial, și aproape 8 milioane metri cubi de nămol.

Incă o dovadă clară a faptului că cea mai importantă investiție a noastră din ultimii ani a fost „Instalația de alimentare cu apă potabilizabilă a stației de tratare a apei Pucioasa”. Nu știu cum ne-am fi descurcat fără această realizare”, a precizat primarul Constantin Ana.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ADMINISTRAŢIE

Lucrări în grafic la Școala Gimnazială Specială Târgoviște

Publicat

pe

În această perioadă, se lucrează intens la reabilitarea și modernizarea Școlii Gimnaziale Speciale din municipiul Târgoviște, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Dâmbovița, prin Direcția Generală pentru Asistență Socială și Protecția Copilului.

Președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan, împreună cu vicepreședintele Luciana Cristea și administratorul public Cristian Avanu, au vizitat astăzi, 29 noiembrie 2022, șantierul școlii speciale din Micro 5. Șeful administrației județene a fost mulțumit de stadiul lucrărilor, remarcând faptul că, în doar câteva luni, imaginea de nou este puternic vizibilă.

Investiția se ridică la aproximativ 8.000.000 de lei, din care 6.000.000 de lei – fonduri europene nerambursabile, iar 2.000.000 de lei sunt asigurate de Consiliului Județean Dâmbovița.

Ne-a precizat președintele CJD că, pe tot parcursul iernii, se va lucra la amenajările interioare. La final, copiii care primesc aici o educație specială vor beneficia de 29 de săli de clasă, 13 cabinete moderne, 4 ateliere, respectiv: tâmplărie, mecanic, croitorie și unul pentru desprinderea activităților gospodărești. Instituția de învățământ special va mai avea în structură trei spații pentru activități specifice: sală multisenzorială, metodică și pentru kinetoterapie. Vor mai avea elevii la dispoziție două laboratoare, de informatică și multimedia, și o bibliotecă. Termenul de finalizare al lucrărilor este 31 decembrie 2023.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ADMINISTRAŢIE

Primăria Târgoviște a pregătit un spectacol-surpriză fără precedent în deschiderea Târgului de Crăciun. VIDEO

Publicat

pe

La Târgoviște, Târgul de Crăciun va fi deschis anul acesta, luni – 5 decembrie, la ora 18:00, odată cu aprinderea iluminatului festiv. Astăzi – 29 noiembrie, primarul Daniel Cristian Stan a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că administrația locală a pregătit pentru acest moment un spectacol-surpriză fără precedent în oraș.

Târgul va fi localizat în Piața Tricolorului, Piața Mihai Viteazul și Parcul Mitropoliei, unde vor exista standuri cu produse specifice sărbătorilor de iarnă și concerte de colinde. De asemenea, a mai spus edilul, au fost pregătite foarte multe activități pentru copii, începând cu parada lui Moș Crăciun, în data de 16 decembrie.

VIDEO

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

PUBLICITATE

 

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats