ANUNŢURI

Comunicat de presă: Elaborarea și transpunerea în format digital a Planului Urbanistic General al Municipiului Târgoviște

Beneficiar: UAT Municipiul Târgoviște

Titlu apel de proiecte: PNRR/2022/C10/runda 1

Obiectivele proiectului: Prin intermediul componentei PLANULUI NATIONAL DE REDRESARE SI REZILIENTA – Componenta 10 – FONDUL LOCAL, Investiția I.1 – Mobilitatea urbană durabilă, Subinvestiția I.4 Elaborarea/actualizarea în format digital a documentațiilor de amenajarea teritoriului și de urbanism: Plan de Amenajarea Teritoriului Județean/Plan de Amenajare a Teritoriului Zonal Metropolitan/Plan Urbanistic General/Plan Urbanistic Zonal/Plan de Mobilitate Urbană Durabilă.

Obiectiv general: Asigurarea cadrului pentru reformarea si digitalizarea instrumentelor de planificare teritoriala si urbana la nivelul autoritatilor publice locale.

Valoarea totală a proiectului: 3.790.134,41 lei.

Data începerii și finalizării proiectului: 10.11.2022 – 10.03.2026.

Codul proiectului: C10-I4-227.

Apel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României.

ANUNŢURI

Camera de Comerț Dâmbovița oferă spre închiriere spații pentru cursuri, seminarii etc.

Camera de Comerț Dâmbovița oferă spre închiriere spații celor interesați să susțină cursuri, seminarii, training-uri, workshop-uri, ateliere de lucru, conferințe, mese rotunde, întâlniri într-o locație centrală, spații ce pot fi amenajate conform solicitărilor dumneavoastră.

Spațiul are în dotare wi-fi, laptop, videopriector, whiteboard și accesorii, flipchart, aer condiționat, facilități de găzduire echipamente auxiliare (roll-up, desk). De asemenea, amintim că există un spațiu special destinat pentru coffee-break, spațiu separat de sala de desfășurare a cursului.

Pentru închirierea sălii, prețul este de 200 lei/h (coffee-break inclus).

Date de contact pentru închiriere și informații suplimentare:
– Telefon: 0751.153.708
– E-mail: info@cciadb.ro
– Sediul: str. Calea Câmpulung, Nr. 6A, Târgoviște.

Informare publică SC Balastiera Nedelea SRL

Această informare este efectuată de:

SC BALATIERA NEDELEA SRL

ce intenţionează să solicite de la ADMINISTRAȚIA NAȚIONALĂ „APELE ROMÂNE”, Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea, aviz de gospodărire a apelor pentru redare teren în suprafață totală de 114.784 mp la starea inițială, prin umplerea unui număr de 3 bazine piscicole cu material de decoperta rezultata în urma exploatărilor de agregate minerale de pe amplasamentele exploatărilor în curs, comuna Potlogi, județul Dâmbovița.

Persoanele care doresc să transmită observaţii, sugestii şi recomandări se pot adresa:

– Societății: S.C. BALASTIERA NEDELEA S.R.L cu sediul în comuna POTLOGI, sat ROMÂNEȘTI, județul DÂMBOVIȚA, tel. 0768.101.060, persoană contact Ciulei Constantin
– Administrației Bazinale de Apă ARGEȘ-VEDEA Pitești, str. Câmpulung nr. 6-8, cod poștal 0300, tel.0248/223.449.

Web Analytics
View My Stats