Connect with us

ACTUALITATE

Predare de ștafetă la Jandarmeria Dâmboviţa. Sănătate și bucurii în viața civilă, domnule col. Viorel Matei!

Publicat

pe

Momente emoționante, astăzi – 12 ianuarie 2023, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița. Pe platoul de adunare din incintă, în prezența colonelului Marian Brâncoveanu, adjunct al inspectorului general al Jandarmeriei Române, s-a desfășurat ceremonialul militar de predare-primire a comenzii unității. Evenimentul a intervenit ca urmare a trecerii în rezervă, cu drept la pensie, a colonelului Matei Viorel Dumitru.

Fostul comandant, conform tradiției militare, a predat drapelul de luptă adjunctului său și colaborator apropiat, colonelul Mihai Matei (o coincidență de nume tratată pozitiv de subalterni!).

 

Col. Matei Viorel Dumitru s-a aflat, în ultimii șase ani, la conducerea Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița și a coordonat cu cinste, seriozitate și profesionalism unitatea de jandarmi, inclusiv în plan internațional. De apreciat transparența, spiritul deschis, comunicarea și relația pozitivă pe care col. Viorel Matei a avut-o cu celelalte instituții publice, cu mass-media și comunitatea locală.

Col. Mihai Matei, desemnat inspector șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița, a absolvit Academia de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” în anul 2001. Este licențiat în Drept și deține o vastă experiență profesională. A îndeplinit atât funcții de execuție, cât și funcții de conducere în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița și la Centrul de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor de Jandarmi de la Ochiuri. Ofițerul a participat și la două misiuni internaționale. În anul 2010, s-a aflat în Kosovo, în unitățile de menţinere a păcii sub egida Uniunii Europene, iar în 2012 a participat la misiunea de instruire şi mentorat sub egida NATO în Afganistan.

Din 2018, col. Mihai Matei a fost adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița.

La evenimentul de predare a comenzii Inspectoratului Județean de Jandarmi, au mai participat: prefectul județului Dâmbovița – Claudia Gilia, președintele Consiliului Județean – Corneliu Ștefan, vicepreședintele Antonel Jijie, secretarul general Dănuț Popa, primarul municipiului Târgoviște – Cristian Daniel Stan, inspectorii șefi ai Inspectoratului Județean de Poliție – comisar șef Viorel Polexe și ISU Dâmbovița – col. Claudiu Cristian Florea, alți reprezentanți ai autorităților publice locale și județene.

Îi dorim noului șef al Inspectoratului Județean de Jandarmi Dâmbovița, col. Mihai Matei, succes în misiunea încredințată!

Proaspătului rezervist, col Viorel Matei, cu care am avut o colaborare fructuoasă, principială și bazată pe încredere și prietenie, îi dorim multă sănătate și să se bucure în toți ani care urmează de mai mult timp petrecut în familie și, mai ales, în preajma nepoților săi, pe care știm că îi iubește foarte mult. Să ne trăiți, domnule colonel Viorel Matei!

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește mai departe
Reclamă
Click pentru a comenta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITATE

Babel FAST 2023: Program Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Publicat

pe

Sâmbătă – 3 iunie 2023, la ora 14:00, se va deschide cea de-a XI-a ediție a Festivalului Artelor Spectacolului Babel FAST -Târgoviște, 3 – 11 iunie 2023. Anul acesta, spectacolele ce vor fi puse în scenă vor avea tema FORME. În total, vor fi peste 100 de evenimente, susținute de trupe din România, Italia, Franța, Belgia, Polonia, Scoția, Turcia, Coreea de Sud, India, Kazahstan, Algeria etc.

„Festivalul Babel este punctul zero al diversității pentru că își propune să reunească cele mai diferite culturi și forme de exprimare: acordă atenție unor minorități etnice și lingvistice care nu sunt la îndemână de găsit, nici măcar pe hartă.

Babel-ul teatral și artistic este un mod de a atinge Cerul nu printr-o construcție din cărămidă, ci prin ceva mult mai trainic: prin comuniune sufletească”, spune Mc Ranin – directorul Festivalului și al Teatrului Tony Bulandra Târgovişte. 

Program Babel FAST 2023 – Ziua I, sâmbătă – 3 iunie

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

ACTUALITATE

Peste 4.000 de participanți la „Parada copiilor” organizată la Târgoviște

Publicat

pe

Activitățile organizate de Primăria Târgoviște pentru ziua de 1 iunie s-au încheiat cu „Parada copiilor”. Înainte de ora anunțată pentru începere – 18:00, soarele strălucea pe cer, astfel că „o mare de oameni” a însuflețit zona centrală a municipiului Târgoviște.

Mai bine de 4.000 de persoane, copii, părinți și bunici, s-au prins în acest spectacol al veseliei, pe traseul Primăria Târgoviște – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Stadionul Eugen Popescu. Au urmat aici reprezentații de dans, muzică și gimnastică.

De reținut că, luni – 5 iunie, va fi organizată la Târgoviște, de la ora 21:15, „Parada Babel FAST”, eveniment de tradiție pus în scenă de participanții la Festivalul Artelor Spectacolului „Babel”. Traseul de anul acesta va fi: Piata Mihai Viteazul – Bulevardul Libertății – Calea Domnească – Bulevardul Mircea cel Bătrân – Bulevardul Carol I – Teatrul Tony Bulandra.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Citește în continuare

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite

Politică de cookies | Politică de confidențialitate

© 2014 - 2018 incomod-media.ro. Toate drepturile rezervate. ISSN 2285-7095 | Dezvoltare Web FN WEB SOFT

Web Analytics
View My Stats