Connect with us

Dâmboviţa

Copaci și stâlpi de telefonie, culcați la pământ de zăpadă

Publicat

pe

Ninsorile abundente din ultimele 12 ore au produs o serie de avarii la rețelele de telefonie și transport energie electrică.

În satul Cazaci, comuna Nucet, de-a lungul drumului DJ 722, echipele ISU Dâmboviţa au intervenit pentru degajarea unor stâlpi de telefonie culcați pe carosabil de greutatea zăpezii.

În Drăgăești-Pământeni, comuna Mănești, militari au acționat pentru îndepărtarea de pe DJ 702A a doi copaci rupți de vânt și zăpadă. Arborii blocau deplasarea pe un sens de circulație.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult
Reclamă
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Dâmboviţa

Ia aminte! Plimbarea cu ATV-ul în pădure se amendează cu cel puțin 2.000 de lei!

Publicat

pe

Jandarmii din Dâmbovița au răspuns solicitării reprezentanților Ocolului Silvic Sturzeni și au efectuat mai multe acțiuni în zona împădurită a localităților Cândești și Tătărani, cu scopul de a preveni și combate fenomenul infracțional.

Cu această ocazie, au fost depistate patru persoane care se aflau cu ATV-urile în fondul forestier, unde este interzisă circulația în scop de agrement fără a avea acordul gestionarului pădurii. Cei în cauză au fost sancționați cu avertisment scris, conform Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice. Totodată, au fost informați că asemena fapte constituie contravenție, iar încălcarea prevederilor legale poate conduce la aplicarea unor amezi.

„Reamintim cetățenilor faptul că încălcarea prevederilor Legii 171/2010 constituie contravenție și se poate sancționa cu amendă de la 2.000 lei la 5.000 lei, fiind interzis accesul oricărui autovehicul în fondul forestier național, cu încălcarea art. 54 alin. (2) din Legea nr. 46 din 2008, republicată, cu modificările și completările ulterioare, cu excepția autovehiculelor din dotarea personalului cu atribuții de control, atunci când acesta se găsește în misiune, a autovehiculelor destinate transportului masei lemnoase din exploatările autorizate, a celor din dotarea administratorilor de fond forestier și a gestionarilor fondurilor de vânătoare”, ne informează IJJ Dâmboviţa.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

ACTUALITATE

Concert simfonic cu acces gratuit, la Muzeul de Istorie din Târgoviște

Publicat

pe

Centrul Județean de Cultură Dâmbovița organizează, miercuri – 20 martie 2024, de la ora 17:00, concertul „Armonii de primăvară”, la Muzeul de Istorie din Târgoviște.

Artiști ai Orchestrei Simfonice „Muntenia” vor încânta publicul cu piese ale muzicii clasice special alese pentru această perioadă.

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Urmărește Incomod Media și pe Google News

Cititi mai mult

 

 

 

PUBLICITATE

Cele mai citite